Gå til innhold

Prosjekt:Makeover [105%] Bilder: 7/7


Anbefalte innlegg

Enda noen dager har gått og jeg har fått gjort en del, men desverre så blir det ikke lagt ut her akkurat nå.

Grunnen er at jeg har klart å ødelegge strømforsyningen min, under et lite uhell med viftestyringen min, som forresten nå er ferdig.

Alle bildene lå på den maskinen og uten strømforsyning så blir ikke de bildene lagt ut med det første.

(Kunne jo tatt harddisken og brukt den på den maskinen jeg sitter på no, nemlig foreldrene mines maskin, men etter dette uhellet har jeg fått forbud mot å røre den maskinen :ermm: )

 

Så til jeg får kjøpt meg en ny strømforsyning så skjer det lite på denne fronten. Pengelens er jeg også etter all innkjøpet av materialer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Får håpe du finner deg en PSU i tide til TromsøLAN Tom Erik! Ihvertfall få lånt deg en... Kjipt at den gamle skulle ryke akkurat nå da :ermm:

 

Jaudet, du styrer og står på nede i kjelleren din, blir vel bra detta til slutt :thumbup:

Nei, nå er jeg overtrøtt, natta :p

Lenke til kommentar

Yes, trynte over en butikk som handlet direkte med de fleste webshopper i norge, og de tok opp en Mist 430W fra microplex over natta til meg. Får den i morgen. Da var lanet sikret. (Håper bare at ikke resten av pc'en gikk med når psu'en tok kvelden)

 

Når det gjaldt moddingen så har jeg gitt pokker i de bildene som ligger på disken til min maskin. Jeg er ferdig med toppen, viftestyringen og begynner nå på opphenget til vanntanken og ordne selve vannkjølingen. Toppen og viftestyringen kommer senere idag i en update.

Stay tuned.

Endret av bamsefar
Lenke til kommentar

Update:

 

Hardware går til de evige hardwaremarker, men moddingen stopper ikke for den grunn. Litt har jeg fått gjort, og selvom noen bilder har gått tapt, så tviler jeg ikke på at resultatet gjør opp for det.

 

Toppen er nå endelig ferdig. Blod, svette og 1 dremmel har blitt ofret for den, men så ble resultatet nermest perfekt også da.

 

Ahh, dremmel marerittet er over.

 

ferdigliten.jpg

 

ferdigoppliten.jpg

 

Pussing må til.

 

pusseliten.jpg

 

Og etter en del pussing, så ender du opp med dette.

 

tadaliten.jpg

 

Nå gjenstår bare lakkeringen, og den er i full gang. 2'e lag er allerede lagt, og bare 6 igjen :ermm:

 

Så var det den viftestyringen som har forårsaket så mye vondt:

 

(Beklager, bildene av viftestyringen steg for steg ligger på pc'en uten psu. Koveret gadd jeg ikke ta bilde av under byggingen. :p )

 

Man begynner med dette.

 

fanbegliten.jpg

 

Så før vi monterer tester vi at alt fremdeles fungerer.

 

itworksliten.jpg

 

Kameraet fanger dårlig opp gult lys, så jeg bare sier at lysene opp er røde, og nede er gule.

 

Så prøver man å få på koveret uten å rive løs noen ledninger.

 

doneliten.jpg

 

Det var alt for denne gang. Nå spørs det om det blir nye bilder på et par dager siden jeg mest sannsynlig må levere tilbake kameraet.

Men jeg skal prøve å få "lånt" (les: "glemme" å levere det tilbake) til i morgen. Hvis jeg klarer det så blir det bilder av vannkjølingen og den nye strømforsyningen som får grønt plexi deksel og litt annet (om jeg får tid. Må pakke også. Skal på stort lan)

 

Stay tuned..

 

(Beklager for bildekvaliteten, og størrelsen på bildene. Siden jeg ikke har tilgang til min egen pc, så må windows sine programmer duge.)

Lenke til kommentar

Vel fronten, og selve plexien som skal være på dørene kommer i del 3.

Når jeg er ferdig med lakkeringen,opphenget til vanntanken og selve vannkjølingen (Skal egentlig bare ordne litt på slangene, slenge inn noen 90 graders albuer for å få bort knekkene jeg har) så tar jeg et par dagers pause, mens jeg venter på plexien. Har enda ikke hørt noe, så jeg må stikke bortom glassmesteren en dag for å høre ståa..

 

Takk for ros på toppen. Er så lei dremel nå, at jeg ikke vil se en så lenge jeg lever. (Men kjenner jeg meg selv rett så finner jeg sikkert på et eller annet jeg trenger den til i neste uke eller no..)

 

Karamba, nå må ikke du gjøre slikt at jeg virkelig må skifte nicket mitt til Dalai da ;)

Lenke til kommentar

Update:

 

Vel, Mist'en nådde ikke posten i går, så den kom ikke fram idag. Forhåpentligvis kommer den i morgen eller så sliter jeg litt med helgeplanene. Og det fører også til at jeg selvsagt ikke har fått gjort noe med den i dag.

 

Men vannkjølingen har jeg fått gjort noe med. Og jeg har fått kuttet litt,ødelagt litt og bannet litt.

 

Vel vi starter med kuttingen. Var nede i kjelleren og kuttet hull til tanken. Ikke at dette hadde noe å si akkurat nå, men det gjør at jeg slipper å ta alt fra hverandre når jeg virkelig begynner med fronten, og vanntanken skal monteres inn.

Hull til tank

 

hulltankliten.jpg

 

Kuttet også hull i bakant av rammen som vist på skissene, siden der skal floppyen stå. Puttet den også på plass, og la plexi som sperre slik at jeg verken trengte skruer eller lim. Det som var dumt, var nettopp det jeg ikke trengte. Skruer eller lim. For det som skjedde når jeg kuttet hull til floppykabelen og strømkabelen var at vibrasjonene i kabinettet gjorde at floppyen datt ut av sporet, plexien knakk og den datt på gulvet. VOILA ødelagt floppy.

(Ingen bilder. Var forbanna akkurat da :devil: )

 

Så vi går videre til vannkjølingen.

(Ja jeg vet det er sinnsykt mange albuer, men det må jeg siden slangene er fleksible som null, og kabinettet er lite og trangt. Flowen er faktiskt ikke så ille som folk skal tro.)

 

Ahh, behold the beauty

 

vannliten.jpg

 

Og selvfølgelig lak noe. Gjengene som er sveiset på radiatoren klarte ikke belastningen av.. ehm.. noe.. de lekker hvertfall..

Så litt silikon måtte til..

 

Silikonheaven

 

pokkerliten.jpg

 

Jaja, etter et par timers herding var det endelig tørt nok til at jeg kunne prøve igjen.

 

ENDELIG

 

finallyliten.jpg

 

(Nå venter bare prøvekjøring over natta. Pokker også, som om jeg ikke har nok å gjøre i morgen ;) )

 

Og så et lite shot over de tre store

 

herligheterliten.jpg

 

Der var vi ferdig med vannkjølingen. Tenkte egentlig å vise et par bilder av hver blokk og hvordan finishen ble etter at jeg planslipte, og pusset dem til døde. Hehe, utrolig bra finish, men jeg hadde ikke tid.

 

Så før vi avslutter så vil jeg bare hive med et par bilder av noe jeg er utrolig stolt av. Nemlig hovedkort ramma og ramsinkene på Sapphire 9800pro kortet mitt.

Det som plaget meg mest med dette kabinettet når jeg fikk det var at det ikke var mulighet å bare ta ut hovedkortetramma. Riktignok må jeg nå ta av toppen først, men det er bedre enn å måtte ta ut ALT.

 

Hovedkortramma

 

hkliten.jpg

 

Ramsinkene

 

ramliten.jpg

 

ram1liten.jpg

 

Det var alt for nå. Nå skjer det neppe så mye på et par dager, men ferdig før 31.Mars skal jeg bli. Har nå tilbragt hver dag i kjelleren siden søndag og nå er jeg dødsliten. *Slappe av*

 

Stay tuned...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...