Gå til innhold

Pondus er blitt heilt elendig, på tide at Øverli gjev seg?


Anbefalte innlegg

Hva misliker du ved Zelda? 

Det meste. Men kort og godt er det ikke min type humor. :)

 

EDIT: At det er feministisk gir jeg fullstendig blaffen i. Jeg har ingenting imot om en serie tar opp et viktig tema, eller er bygd rundt det. Jeg ser på serien som helhet, og det må ha en viss type humor jeg liker. Her feiler Zelda fullstendig for meg. Det blir rett og slett for kjedelig. Det samme gjelder serier som er skrevet på dialekt. Grøss... nynorsk går fint, men jeg foretrekker sterkt at det er skrevet på bokmål. Serien i seg selv kan være bra, men dårlig/rart språk og dårlige tegninger er nok til at jeg dropper den veldig fort.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 år senere...

Fekk årets julehefte med Pondus, og bladde gjennom det. Kva fekk eg sjå? Svært få striper, som vanleg, men også ei resirkulering av ein eldgammal føljetong om Påsans band Fotsopp som får oppdrag i å spela på juleavslutninga, kor vokalistjenta svikter bandet i ettertid. Ikkje ein plass står det at dette er ein kopi av eit tidlegare års hefte, trur Øverli & co at folk hev gullfisk-minne? Klarrer han ikkje å laga noko nytt? Er det ikkje svindel å gje ut noko nytt, når mykje plass er gjeve til noko som mange kjøparar hev betalt for eit tidlegare år? Det har også hendt titt og ofte at andre blad som Knoll og Tott hev gjenbruk i julehefte, men då står det faktisk lett tilgjengeleg i bladet.

 

Frode Øverli skulle ha gjeve seg for over ti år sidan, ein skam det me ser no.

Endret av Knut Lavngard
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Juleheftene har ikke vært bra på lenge, lenge. Nytt forlag og 10 blader i stedet for 12 neste år. Kanskje det kan gjøre at Øverli får litt overskudd til å lage bedre striper og kanskje tid til å lage et ordentlig julehefte neste år? Men en nedgang i antall blader/året har jo vist seg å være starten på slutten for andre blader før (Feks Eon og M), så kanskje det er det denne gangen?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Nå har jo alle "de tre store" - Pondus, Nemi og Lunsj - skiftet forlag fra Egmont ila. 2018. Selv om antall utgivelser går ned for Pondus, så kan det jo være sunt for norske serier som helhet at Egmont får konkurranse, og, ikke minst, blir tvunget til å fornye sin egen portefølje.

 

Jeg elsker "Radio Gaga", så jeg er åpenbart ingen nøytral observatør, men det nye Gaga-bladet til Egmont virker lovende.

Lenke til kommentar

Det er sikkert fint med spredning, og tror det er fint for Pondus-bladet at den gamle circle jerk-en forsvinner fra redaksjonen. Gøy med Lasse Espe som Pondus-redaktør. Han gjorde en god jobb med Rocky-bladet. Allikevel tydet ikke nr1 på at det blir noe særlig mye nytt og annerledes. 

 

Radio Gaga har aldri vært favoritten og biseriene er ikke de beste (selv ikke gode gamle Eon dessverre), men skal kjøpe det i morgen og se det an.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...