Gå til innhold

Spill pc, brukt/ny 6k eller 8k med skjerm og tastatur.


Anbefalte innlegg

Heisann

 

Ser etter ny desktop pc, etter 5 år uten annet enn laptop... Laptop'en begynner å dette av litt på enkle spill, kjører på intel HD 4000 :tease: . Spiller stort sett dota 2 nå, eller gamle spill. Skulle gjerne utvidet spillbiblioteket litt, til et par nyere titler.

 

Jeg kan bruke 8k trenger skjerm og tastatur i tillegg til full pc. Bor i Trondheim, så om det er brukt bør det nok være ifra området der, antar jeg. Så nettopp denne fra Finn:

 


 

Virker vel som en grei pris det? Kan godt sette sammen en pc selv, men det virker som at i 6k prisområdet brukt kan være bedre til tider, om du er heldig.

 

Sett litt på finn, dette var første pc'en jeg føler var innenfor prisen den burde ligge. Kanskje dårlig psu, ram og kjøling? Lurer også på hvordan folk oftest reagerer på pruting på finn. Da kan jeg eventuelt se litt på andre litt dyrere og få prutet til ca samme pris?

 

Vil aller helst kutte i prisen på brukt så lenge det gir minimum gtx 660 og quad core 3,2 GHz eller tilsvarende i AMD.

 

Mvh Jonas

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gå utelukkende for Intel og ikke noe lavere enn GTX970 om du ikke har planer om å oppgradere årlig.

Den maskinen du fant ville jeg holdt meg milevis unna.

Ferdigmaskiner fra slike produsenter byr bare på problemer.

 

Ikke klokkbar CPU.

Begrenset luftflyt.

Som oftest snåle strømforsyninger og hovedkort som ikke passer noe sted som resulterer i vanskeligheter for å oppgradere.

Se gjerne på maskiner fra 3 gen i5/i7 og oppover. (3570k/3770k)

Det er lite som har skjedd i forhold til ytelse der de siste årene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal se litt videre, men er vel vanskelig å få GTX 970 i prisklassen her. Får vel være litt tålmodig, eventuelt spare litt og kjøpe nytt.

Et godt alternativ til 970 som er mer i den prisklassen du beskriver er nvidia GTX 780 ;)

Ellers er jeg enig i at custom kabinett er bedre med tanke på senere oppgradering og at intel i5 bør være et minimum.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har en pc med i7 2600k (OC til 4.7 GHz 100% stabilt med en corsair h100 kjøler.) 16GB ram og en gtx 760. Jeg kan dra absolutt alt av spill, men ikke alt på maks selfølgelig. Det jeg har er en veldig god pc, så disse komponentene kan være noe å se om du får for en grei pris. Jeg planlegger å skaffe meg en gtx 970 senere, siden jeg spiller veldig krevende spill som arma 3. En gtx 760 holder i bøtter og spann for spill som league of Legends, Dota 2 og cs go.

 

Det du ikke burde prøve å spare penger på, det er en god mus, og et godt tastatur. Jeg har steelseries sensei raw mus og corsair k95 rgb tastatur. Disse kommer til å holde i mange år fremover.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg anbefaler Intel cpu'er (de yter mye bedre i spill enn AMD sine. AMD er bedre igjen i f.eks. Videoredigering) og nvidia gpu'er. (de fleste nyere spillene jeg har vært borti virker som om de er bedre optimalisert for nvidia.)

 

Dette er min erfaring med det jeg har vært borti, og samsvarer kanskje ikke med en annen sin erfaring.

Lenke til kommentar

Han skulle ha 8k for setup'en.

 

Den fra post #13? LØP OG KJØP!!!

 

Bare kabinettet koster 3500Kr nytt. Jeg liker mitt veldig godt. :)

 

Vannkjølingen alene har nok kostet godt over 8000Kr alene. Vel, ihvertfall om du skulle kjøpt det i dag. Dollarkursen var nok en god del snillere når dette ble kjøpt nytt.

 

Selve maskinen, er helt grei, jeg ville absolutt ha oppgradert RAM'en riktignok. Og skjermkortet begynner å bli litt svakt, så kanskje finne et ekstra på finn.no til SLI midlertidig.

 

Skjermene står det jo ikke hva er for noe, men de, og mekanisk tastatur blir fort noen lapper det også.

 

Jeg regner med du bor i nærheten siden det står i annonsen at det må hentes? Det er nok også grunne til at han går så kraftig ned i pris, dette er jo ikke akkurat verdens navle vel?

 

Som sagt; om jeg ikke har gått glipp av noe vesentlig, så er dette en "no-brainer". Ehh... Så lenge du har lyst på god vannkjøling da.. :p

Lenke til kommentar

Jepp, den med vannkjølingen. Er en bil tur unna riktignok, men skal nok gå bra. Det gir vel bedre value enn nytt i denne prisklassen? Trenger jo full setup. Hvor mye snakker vi om når du nevner vedlikehold av vannkjøling Fenrisulf? Blir vel oppgradering av ram en gang neste år, og gpu året etter kanskje? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...