Gå til innhold

FM16 - Generell diskusjon for Football Manager 2016


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Trengte en sesong for å få mine endringer og lag inn, men sesong 2 ble litt av en crushfest

Har du en link for den editen du bruker for lavere divisjoner? :)

 

 

Sorry så ikke den. Fant den på FM Norge, måtte legge inn Halsøy selv da (de er i FM databasen, bare ikke i noen div)

 

Klarte endelig å komme meg opp fra 3dje div. Mange år her nå med 2,3 og 5 plass tror jeg. Bruker nesten bare ungfolk fra mitt eget lag siden de er oftes bedre enn spillerene i divisjonen her.

 

Mange tippeligaklubber betaler ubulupriser for folk som spiller bra for meg så finansene holder enda, får se om jeg klarer å holde meg oppe siden jeg selger de beste spillerne mine hvert år xD

post-262771-0-63532200-1454099937_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Hei folkens!

Jeg har spilt de fleste fm spillene, og jeg ser på meg som ganske erfaren og god, men jeg må si jeg virkelig sliter på årets fm, jeg koser meg og prøver å ha det gøyt men det er så vanskelig, jeg har startet en save med manchester united. Jeg prøver å finne en bra formasjon og instrukser som passer, men uansett hvem jeg møter så slipper jeg inn mål først, gjerne allerede etter 5 min..Og jeg prøver å å snu kampen, scorer jeg et mål, svarer motstanderen med en gang og scorer...hva gjør jeg galt? kan noen komme med tips? I tillegg til det, når jeg har teamtalk før kamp og prøver å si noe positivt til spillerne mine så får jeg opp " så ut til å skru av " og alt bare peker nedover. 

Lenke til kommentar

Hvordan finner dere gode etablerte spillere? Prøver å speide, men de spillerne som jeg føler er interresante har som regel en helt syk prislapp. Er det noen som har noen gode rutiner på dette? 

 

Er Sheffield United i 2021 og har nettopp vunnet PL for andre år på rad. Har veldig god økonomi. 

Lenke til kommentar

Vel, de spillerne som er interessante for - og som skal komme inn og forsterke - ligavinneren i PL må jo nesten koste skjorta. Likevel, en ting jeg liker å gjøre er noe så enkelt som å søke etter alle spillere som er Unhappy. Det er stort sett alltid noen gode spillere i klubber som Real Madrid/Barca/PSG/Man City/osvosv som vil bort på grunn av at AI-ene gjerne gjør ganske mange rare kjøp.

Lenke til kommentar

Vel, de spillerne som er interessante for - og som skal komme inn og forsterke - ligavinneren i PL må jo nesten koste skjorta. Likevel, en ting jeg liker å gjøre er noe så enkelt som å søke etter alle spillere som er Unhappy. Det er stort sett alltid noen gode spillere i klubber som Real Madrid/Barca/PSG/Man City/osvosv som vil bort på grunn av at AI-ene gjerne gjør ganske mange rare kjøp.

 

 

Ja det er forsåvidt sant. For se om ikke Ødegaard kommer inn portene. Unhappy i City. 

Lenke til kommentar

Opplevde nettopp at Manchester United gjorde 6 bytter mot meg i Charity Shield kampen. Bug? 

Du kan sjekke reglene for kampene du spiller. Sier reglene noe annet enn det som skjedde, så er det bug, sier de at det er lov å bytte 6 ganger, så er det jo lov. Charity Shield har antageligvis regler som sier du har lov å bytte 6 ganger.

Lenke til kommentar

Community Shield ER treningskamp.

 

Hvorfor påstår du dette, TO ganger, når du åpenbart ikke har peiling? Det tok meg 15 sekund for å få bekreftet at Charity Shield er en super cup, IKKE en "treningskamp". Flere forsøk på fjas og kverulering kan du heller avlevere til katten din, eller lignende. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Hvorfor påstår du dette, TO ganger, når du åpenbart ikke har peiling?

Grunnen til at man kan bruke seks subs i CS er fordi den regnes som en treningskamp. Det er ikke noe jeg påstår. Det er fakta.

 

Grunnen til at man kan bruke seks subs i CS er fordi reglene sier det er lov å bruke seks subs i CS, ikke fordi det regnes som en treningskamp. Og siden du for tredje gang hevder dette, og står fast i fornektelsen, så skal jeg sitere både regler og lenke til kilder: 

 

Først til min påstand om at det er en supercup, som forøvrig tok meg hele 15 sekunder å finne ut:

"Generally ranked below the FA Cup and League Cup in terms of importance, the fixture is a recognised football Super Cup."

https://en.wikipedia.org/wiki/FA_Community_Shield

 

Siden du åpenbart trenger teskjé, så skal du få det. Her får du beskrevet hva en såkalt "super cup" er:

 

"super cup is a competition, usually but not exclusively in association football, which often forms the "curtain-raiser" to a season. It is played by two competition winners of the previous season. On a national level by the knock-out cup winner and the league winner. There are also continental super cups, like the UEFA Super Cup in football, which puts together two UEFA competition winners. Sometimes these are two-legged ties, with a match played at each side's stadium, but increasingly they are one-off fixtures at a neutral venue, such as a national stadium"

-https://en.wikipedia.org/wiki/Super_cup

 

 

Jeg skal også sitere de offisielle reglene som gjelder for denne super cupen:

 

"In the Match a participating Club may include on its team sheet up to 7 substitute players, of whom not more than 6 may take part in the Match subject to the conditions set out in Law 3 of the Laws of the Game."

http://www.thefa.com/~/media/978792AF8BBE4927AA4583437A7DF882.ashx

 

For å legge til en liten sak, så er det ikke bestemte begrensninger for hvor mange bytter du kan foreta deg i en treningskamp(?) rett meg om jeg tar feil, men ikke uten en kilde å vise til. 

 

Til tross for at jeg har prøvd å finne noe som tilsier at Community Shield er en treningskamp, så har jeg ikke funnet det noen plass. 

 

Du har herved dretet deg selv på leggen. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...