Gå til innhold

PlayStation VR - Generell diskusjon


LarZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med TV og tuner er man stort sett overlatt til seg selv. Instruksjonsene sier (etter min erfaring) veldig lite om hva som skal hvor, og hva man så skal gjøre med det. Med PSVR er det veldig få kabler, og de er svært tydelig merket både på selve ledningen og i instruksjonene. Det eneste som kan være et ørlite problem er de to kablene fra headsettet inn i boksen, men disse er merket med farger. Ser man inn i koblingen er en hvit og en sort, og utgangene er også en sort og en hvit.

 

I tillegg har vi jo dette med at det skal kobles til en PS4 man gjerne har fra før. Tviler på at de fleste "mannen i gata"-ene kjøper PS4 og PSVR samtidig. Hvis man allerede har en PS4 koblet opp mot en TV er den verste jobben gjort. Eneste som ikke er tydelig merket hvor den skal er kameraet, men også dette er nevnt i instruksjonene til PSVR, og det er bare ett sted den passer bak på PS4en. Det er nok alltids noen som klarer å rote det til og ikke får koblet opp noe, men de aller fleste burde klare det uten problem. I verste fall har de vel noen de kan spørre om hjelp. :)

 

På den annen side ryddet moren min bort den påslåtte, blinkende routeren fordi hun ikke trodde den var i bruk, og så klage hun fordi hun ikke fikk internett til å fungere. /facepalm :p

Lenke til kommentar

Er det no rent rollercoaster spill til PS VR?Evt noen som kommer? Som fokuserer mer på sjølve riden. Elsker Rush of Blood forøvrig, men hadde vært kult med et vanlig rollercoaster spill også :D

Rollercoaster Dreams skulle egentlig komme 13 okt,men er utsatt til jul. Der skal du bygge fornøyelsespark og kan lage egne rollercoasters. Grafikken var ikke all verden, men gøy med berg og dalbane uansett :)

Endret av whaley
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det no rent rollercoaster spill til PS VR?Evt noen som kommer? Som fokuserer mer på sjølve riden. Elsker Rush of Blood forøvrig, men hadde vært kult med et vanlig rollercoaster spill også :D

Mener jeg så noe sånn. Men husker ikke hvor. Kanskje det er på US Store?

 

Edit: Det har visst ikke release enda.

https://www.playstation.com/en-us/games/rollercoaster-dreams-ps4/

Endret av Amored
Lenke til kommentar

 

Star Trek VR kommer til PSVR i november:

 

Ha ha!

 

AKIRA

Jeg lurer på om dette blir krosplatform og om det blir multiplayer over internett.

 

Fra hva jeg forstår, så er EVE valkyrie det. Der spiller PSVR mot PC spillere. For man har i praksis samme kontrollere, så det er ikke noe advantage som det er med kontroller vs Mus/tastatur.

 

Så man kan jo håpe det samme med Star Trek. Det øker jo spiller basen dramatisk. Kanskje VR er det som skal til for at Konsoll og PC skal kunne spille sammen og mot hverandre med like premisser.

 

AKIRA

Endret av AKIRAx24
Lenke til kommentar

Har hatt lite tid til å tenke på PSVR i helga, så det går bedre nå når hypen har lagt seg litt. Men jeg bør fankenmeg finne ett kamera i postkassen når jeg kommer hjem i dag! Hvis ikke kommer jeg nok til å kaste sofaputene litt forsiktig rundt i sofaen i rent sinne (gidder ikke å rote til kåken mer enn som så)  :D

Endret av johnviggo
Lenke til kommentar

En ting som har slått meg. Den mest behagelige VR opplevelsen av alt jeg har testet og lekt med siden torsdag....er menyer. Har dette slått noen andre?

 

Demo Discen. Den menyen som kommer opp med den hvite bakgrunnen og punktene i en karusell. Bare å gå frem og tilbake der føles veldig tilfredsstillende. Nesten litt "zen" aktig. VR Worlds discen med det vente rommet når man blar frem og tilbake mellom spillene og leker med de forskjellige ballene til spillet. Slå de rundt og se seg rundt. Veldig behagelig. Også i EVE Valkyrie, bare det å se på informasjons tekster og hvordan de er i avstand fra meg i virtual space. Når man trykker på PS knappen og får opp et "kort meny" for valg på playstation er også veldig behagelig.

 

Det gikk så langt at jeg ønsket meg et spill som bruke den type visueller. Nesten et form for brettspill kanskje. Det spillet som så langt har vært nærme denne roen og behageligheten har vært Wayward Skies. Det er litt som VR Balsam.

 

Det er kult å spille alle de andre. Hadde kjempe kul Co-op med en kompis i EVE Valkyrie i går. Vi var i en squad sammen. Men det var noe med roen på de andre som var digg.

 

NB! Har dere kjøpt EVE og Battlezone så hopp inn i PSVR-Norge samfunnet og si hei. Så kan vi spille litt sammen.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...