Jump to content

K-nuts

Medlemmer
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Siden det kom en negativ kommentar får jeg gi litt motgift: kjøpte nylig dette, og har hatt fantastisk mye gøy med alfaversjonen som kan kjøpes nå. Grafisk er det helt nydelig (Digital Foundry kjører en serie på det nå). Det har endel brukbart gameplay, og er i praksis et MMO med god flerspiller. Hvis man aksepterer at reisen med å utvikle dette vil ta enda 3-4 år kan det være absolutt verdt prisen allerede nå. Å si at dette er en svindel er klassisk internettull. Sjekk noen videoer på YouTube og strømmer på Twitch hvis du lurer på hva status faktisk er.
 2. Samme erfaring her egentlig, men jeg hører det ble bedre optimalisert etter launch. Tenker på en oppgradering fra en 1070 selv, men lurer på om det lønner seg å vente på neste gen 🤔
 3. Tenkte bare å poste en video fra Echo VR som jeg har spilt et par år nå. Om noen sitter på gjerdet mtp VR kan kanskje dette være et argument 😉 Etter å ha spilt TV- og dataspill siden NES-dagene er det ganske fresh å oppleve noe virkelig nytt som VR representerer. Echo VR er det VR-spillet jeg konsekvent kommer tilbake til, så kanskje verdt å sjekke for dere som ikke har gjort det. Det finnes også en skyte-modus som DLC. Det kan ta litt tid å lære seg dette spillet, men når man kommer opp på et ok nivå er det utrolig tilfredstillende, og ikke minst sosialt. Læringskurven er nesten uendelig – har hørt mange sammenligne det med Rocket League.
 4. La meg gjette - "Sensors can't track headset"? Jeg hadde en sikkelig ille runde med de på dette, men det gikk til slutt fint. Er veldig fornøyd med headsetet. Har hatt en Vive og Rift før, og dette er min favoritt. Så, glad det ordner seg for deg (:
 5. Hei du. Jeg har returnert en Rift S som kom ødelagt (virker i 5 minutter, så aldri igjen - den nye jeg motokk i retur har virket perfekt). Jeg tok etiketten til min lokale Post-i-butikk som ikke ante hva det var. Jeg endte opp med å bruke min UPS Acmes Point, som lå like ved. Jeg synes du skal spørre UPS om henting er inkludert. Om det ikke er det bør du sjekke dine rettigheter. Det skal ikke kose deg noe å returnere et ødelagt produkt om det er nytt og ikke åpenbart din feil, så sjekk det.
 6. Jeg har bestilt 3-4 ting fra de, og aldri blitt belastet toll. Jeg mener det står ved checkout at dette er inkludert i prisen. Siden euroen er så dyr akkurat nå kan du sjekke om du faktisk sparer noe kontra å plukke opp en på Elkjøp dog. _ Vh Knut | https://www.twitch.tv/knutsivrtv/videos
 7. Om matchmaking-tiden for Combat er lang varierer endel etter når du søker, men jeg pleier å få en match innen 2-5 minutter på kveldene i ukedagene. Det er nok også endel aktivitet rundt Combat i helgene, og pleier å være en EU- og NA-cup på lørdager. Etter siste patch er det også kommet til et "skirmish" rom i lobbyen hvor man kan trene på Combat mens man venter. Denne er uansett gratis, så om du vil prøve den med kompisene er det bare å ta en tur. Men jeg ser at veien er lang, men jeg kan ikke huske et spill hvor læringskurven har vært mer verdt det. I Arena blir farten du kan bevege deg med + lagspillet helt fantastisk når du lærer regrabs etc. Det er nok lettere å komme seg opp i skill på Combat enn Arena. Det viktigste er å lære istarten er nok å ikke "floate", men være ankret og ha en utvei. Du kan gjerne legge meg til - KnutsiVRTV - hvis du/dere trenger noe ev. en ekstra på laget. Men jeg pleier å streame når jeg er på, så er du advart
 8. Hei Jext! Jeg har en helt klinkende klar anbefaling for multiplayer med venner (: Jeg har nesten 2000 kamper i Echo VR (arena) nå, og det er virkelig helt fantastisk. Hvis du investerer litt tid i å lære deg dette spillet - f.eks. setter av 5-10 timer før du gjør det opp en mening - tror jeg du vil finne at dette spillet alene er verdt VR-utstyret. Det kan spilles på Revive selv om det en Rift-tittel. Grunnspillet (arena) er gratis, mens skytevarianten (combat) er en DLC som er verdt pengene. Jeg har streamet det endel, så ta gjerne en titt: (tenker å streame det igjen i kveld btw). Spillet er virkelig bra, og det har hatt 3x sesonger i Esports League nå. Jeg var på et lag og tjente noen få kroner på det i fjor (: Hvis du lurer på noe er det bare å spørre. Jeg laget også en video med tips til spillet på YouTube som kanskje viser noe av kompleksiteten. Det blir ofte sammenlignet med Rocket League i at "ferdighetstaket" er nær uendelig - du kan spille dette i årevis og fortsatt bli bedre.
 9. Hei. Hvis noen er nysgjerrige på VR / Rift S kan det hende min nye stream er interessant (: Har tidligere gjort litt esport i Echo VR (Arena), og streamer nå spillet et par ganger i uken. I dag begynte jeg også på en Skyrim VR playthrough. _ K
 10. Jeg har blitt veldig positivt overrasket over Orbus. Hvis du klarer å se bort fra den dårlige grafikken har det mange spennenden systemer, og hinter om hvor fantastiske et velprodusert MMORPG (VRMMORPG?) kunne bli i VR.
 11. Jeg er overrasket over at Ouclus Quest - som får virkelig fantastisk omtale over alt på nett, og er noe nytt innen gaming - ikke nevnes på Tek.no, selv mange dager etter release? Det samme gjelder Rift S, men Quest er mer "newsworthy", imho.
 12. Kjempebra (: Gleder meg til å prøve dette på Rift'n. Kanskje til og med en Rift S innen den tid
 13. Blir det VR-esport tilstede? Echo Arena, Spring Vector, Onward, The Unspoken?
 14. Hei folkens (: Tenkte bare å gi et lite tips til dere som er interessert i esport og har gått glipp av at VR har noen helt fantastiske spill from det gjevnlig gjøres konkurranser rundt. Sjekk Echo Arena og Onward spesielt. Jeg spiller selv Echo Arena (på EU-laget "Wildcard") og synes det hadde vært morsomt om flere fikk interesse for denne delen av esportverdenen. Vi som driver med dette tenker ofte at dybden i Echo Arena er helt utrolig. "Feels like a real sport" er gjerne klisjeen som brukes av spillerene, men det er noe i det. Å bruke kroppen til å spille og bevege seg rundt er noe det er vanskelig å forstå før man har prøvd (: Det er mange gode norske spillere. Ta en titt her: https://twitter.com/VRChallenger Jeg tror dette har en stor fremtid! VR er fantastisk (:
×
×
 • Create New...