Gå til innhold

Destiny - The Taken King! Xbox One samletråd.


Muggkaare

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg blir gjerne med på raids etter hvert. Ligger på 270 light som det er nå. Er fortsatt ganske fersk, har i overkant av en uke i spillet bak meg. Så jeg satser på at jeg i alle fall bikker over 280 i løpet av en uke til. Bør vel ha et par legendaries til for å fylle ut hele settet på hunteren min. 290 som er minimum å foretrekke?

Lenke til kommentar

Hadde visst ikke skrevet ferdig forrige meldinga så jeg nå...

GT: TheFireHunter

 

Om det er første gang dere gjør raidet er det smart å fullføre siste questet i the taken war: Mars questlinen, det vil gi deg en quest som gir deg 310 Artifact etter man har slått alle bossene i raidet. Om du ikke har den questen enda kan du joine noen som har missionet og fullføre det, skal gi deg questen for 310 artifact det også.

 

Hvis du kommer deg til court of oryx i dreadnaught patrol mens det er noen der, kan det være en kjapp måte å geare seg fra 260 til ca 290, er riktignok kanskje ikke den morsomste måten å geare seg opp på, men det går veldig raskt om det er 3-4 spillere eller flere der.

Burde gå fint med 290, går sikkert med 285 også om man har noen i raidet med ToM, noe jeg ikke har skaffet meg enda. Man burde ha 285 på våpen, så man klarer å forsvare seg når man er alene eller er på adds. Om man har litt lav light kan man se etter gode scout/pulse/sniper rifles, siden det er de vanligste og mest effektive våpnene å bruke for det meste i PvE. Hvis man har apple of discord, kan den være et godt alternativ, samme med Hung Jury, om du er rank 3 med Dead Orbit, en av de beste PvE primariene. Av snipere burde de ha ca 1/3 + bar på impact, så lenge de har det kan en blue på rundt 290 være bra nok. 

Lenke til kommentar

Er absolutt å anbefale å ha over 290 i light i raidet. Har forsøkt med en som var 283, og det var litt for lavt, da han ble skutt i fillebiter i ett sett. Anbefaler sterkt å ha en god sniper mot bossene ettersom det hjelper på DPS mot bossene, men alle vi andre har Touch of Malice, så DPS er egentlig ikke det største problemet. Ville egentlig også anbefalt at dere samler minst 30 calcified fragments for å få Hunger Pangs questen ettersom man gjør en step i den i raiden og rewarden er Touch of Malice, men det er ikke et must. Et hjelpemiddel for fragments er http://www.destinyghosthunter.net/- tast inn gamertagen din øverst på siden og deretter klikk på Dreadnought i venstre kolonne. Merk at oversikten ikke viser hvilke fragments som mangler på de forskjellige characterene, ettersom bungie ikke har støtte for det i APIen sin.

Lenke til kommentar

Logget inn på på bungie sine sider. Ser at Black Spindel er nedjustert fra 310 til 290. Sykt irriterende. Jeg hadde i tillegg kjøpt ett par for å infuse så jeg fikk andre snipere opp i 300. Disse er helt fjernet.

 

Ser også at Xur selger Glass Needles. Hva er dette til?

 

En siste ting. Ser at flere våpen og gear nå har maks på 330. Hvorfor blir ikke dagens våpen oppjustert til disse når andre blir nedjustert?

Endret av PhilosopherSe7en
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...