Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan forlove seg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
har gutten med 2 ringer eller osv?? :shrug:  :shrug:

Det medfører riktighet.

Ikke nødvendigvis, spesielt hvis man forlover seg med tanke på giftermål i nærmeste fremtid.

 

Noen frir med en forlovelsesring til den som blir fridd til, og så kjøper man gifteringer før bryllupet.

Endret av president
Lenke til kommentar
Egentlig ingenting med data å gjøre da men...

 

så post det i søppel... (?)

 

du vil nok få vel så mange svar der, uansett om du ikke skulle få svar her heller så er ikke det grunn til å poste det her.....

 

edit:

eller, denne ringen antar jeg nesten er en jernvare..... så :)

Endret av genesis
Lenke til kommentar

Hentet i fra leksikon:

forlovelse ( mnty)

avtale mellom kvinne og mann om å inngå ekteskap. Denne avtale er etter norsk rett ikke bindende, men kan heves om en av partene ønsker det uten at det medfører erstatningsplikt. Verdifulle gaver som er gitt med ekteskap for øye kan dog kreves tilbake. Forlovelse kan medføre inhabilitet for dommere, fritagelse for vitneplikt og bortfall av straffeansvar for visse forbrytelser.

Lenke til kommentar
Egentlig ingenting med data å gjøre da men...

 

så post det i søppel... (?)

 

du vil nok få vel så mange svar der, uansett om du ikke skulle få svar her heller så er ikke det grunn til å poste det her.....

 

edit:

eller, denne ringen antar jeg nesten er en jernvare..... så :)

Har med annet om Hardware å gjøre, gutten har jo en hele tiden.....

Lenke til kommentar

Eller du kan gjøre som pappa, bruke ringene fra det forgie ekteskapet :roll:

Avhengier vell litt av hvem det er. For noen vil det være naturlig å heller kjøpe ringene etterpå, mens for andre passer det best med ringer når man spør.

Min (uerfarene) tanke er at å kjøpe ringer etterpå sammen kansje er det smarteste for å vite at hun får noe hun liker og kan bruke lenge (da jeg regner med at det er et mål).

På den andre siden er det jo veldig romantisk med ringer under forlovelsen.

 

Edit; JEG76, i dette tilfellet var det tilfeldigvis invictus som kom over posten og ikke yummy. Flaks for trådstarter ;)

Endret av P@rm@nn
Lenke til kommentar

Off topic:

Inkonsekvente mod.-er!

Sett poster blitt steng pga "uskyldig/uvitende" feilposting. Denne er helt på vidden (noe trådstarter vet) men flytes bare!?!?

 

Selv om temaet er viktig for trådstarter så burde denne være stengt... ikke flyttet! Alternativt burde mod.-ene bli flinkere til å flytte tråder!

 

Svakt!

 

(PS: Dette er for så vidt konstruktiv kritikk, ikke sleng noe "respekt moderatorene" setninger nå)

 

EDIT:

Fant nettopp et krem eksempel på post som burde flyttes og ikke stenges:

http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=168124

 

Dette grenser til idioti! Trådstarter til linken over har jo prøvd å treffe riktig , men bommet kanskje litt... mens trådstarter her bommer med viten og vilje!

 

(BTW: Så en moddis som feilpostet like grovt: Ville ha tips om hvilken bærbar han burde velge ... postet det under "Bærbare" i stedenfor "Hjelp jeg skal ha ny PC"

 

Gjorde han oppmersom på det, men han flyttet ikke tråden.... eller komentert det)

Endret av JEG76
Lenke til kommentar

dette er avsporing, men kan alikevel svare deg. Vi har fått mye kritikk for å stenge tråder som gjerne kunne levd videre hvis vi bare flyttet dem. Jeg prøver derfor å gjøre nettopp dette (flytte dem) for å se om det virker. Dette betyr ikke at alle andre moderatører kommer til å gjøre det. En annen ting er hvor overtramp av retningslinjene det egentlig er. Noen tilfeller er utvilsomt verre enn andre.

Lenke til kommentar

Noen ganger kan vi moddiser være litt ekstra greie også, vet dere. :) Og dette var jo en svært så hyggelig tråd, så jeg støtter fullt ut flytting framfor stengning. Og så setter vi strek for den diskusjonen og HOLDER OSS TIL TEMA! :yes:

 

Forlovelsesringer er DYRE greier. Forloveden og jeg hadde snakket om det på forhånd og tatt ut ringer sammen. På den måten fikk vi ringer som begge likte, og ringene passet på fingeren med en gang. MEN: Hun visste ikke når, hvor og hvordan det hele kom til å skje.

En kveld, nærmere bestemt den 16.02.02, laget jeg en flott middag og dekket opp med levende lys, romantisk musikk og hele pakka. Når hun kom inn i stua, stod jeg ved bordet og inviterte til bords. Når hun kom bort til meg, gav jeg henne et ordentlig kyss, tok hendene hennes i mine og gikk ned på kne. Mer enn det husker hverken hun eller jeg, men nå har vi vært forlovet i over et år. Og til neste år ringer bryllupsklokkene! :) :) :)

(Tro om jeg skal "overklokke" dem litt... :D )

 

En annen løsning er å kjøpe ring kun til henne. Da velger du en hvilken som helst ring med diamant. Selv synes jeg det er finest når begge viser at de er forlovet med gullring. Vi har kun "din Stine" og "din Vidar" inni ringene, så får vi gravert inn bryllupsdatoen til neste år og bruker ringene som gifteringer. Økonomisk og veldig greit. :)

Lenke til kommentar
Hei!

 

Egentlig ingenting med data å gjøre da men...men hvordan går man egentlig frem når man skal forlove seg ?? har gutten med 2 ringer eller osv?? :shrug::shrug:

 

Takk for alle svar!! hehe dama blir nok blid :yes::woot:

 

Hør i gullsmedforretningen om du kan få låne et sett med magnesiumsringer (utstillingsmodell). På den måten kan du ha med (falske) ringer når du frir.. for stemingen sin del.. og heller komme tilbake sammen og finne mer permanente ringer =)

 

Alternativt kan du kjøpe noen enkle og rimelige forlovelsesringer, som byttes ut ifbm bryllupet. De gamle ringene kan du gjemme bort. Din lokale gullsmed har sikkert mange gode idèer om hva man kan lage av disse, slik at du kan bruke dem som gave til din frue ved sølvbryllup el.l. ;)

 

I Norge er det nok vanlig(st) at begge bærer forlovelsesring, og at disse bæres på høyre hånd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...