Gå til innhold

[Løst] Kjøp av elektroniske produkter fra Canada.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Laderen til barbermaskinen tar jo 100-240V AC, så dersom den kommer med nettledning og kabel er det mulig du bare kan klippe bort medfølgende plugg og montere på en ny. Om delve omformeren er en del av nettpluggen så kan du bruke en reiseadapter alà det du har fått link til over. Slike adapter finner du overalt hvor elektovarer selgs. Elkjøp, Jula, Biltema, Expert, eBay osv..

 

Like greit å vente med å kjøpe adapter til etter at du har mottatt barbermaskinen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Der er ikkje heilt uvanlig at slike produkter blir levert med fleire straumkabelar også. Mange produsentar gjer dette. Både fordi dei då kan selge den same pakken over store delar av verden utan å spesialtilpasse den til kvart enkelt marked, men også fordi at kundane synest det er praktisk å kunne bruke barbermaskina også når dei er ute å reiser utan å ha med eiget reiseadapter.

 

Reiseadapter som går frå amerikansk til europeisk støpsel kan være litt vanskelig å finne tak i på fysiske butikkar i Norge (fordi norske kundar stort sett treng reiseadapter som går andre vegen), men du kan lett bestille over internett. Mest sannsynleg vil dei som selg hårklipparen også ha reiseadapter i utvalget sitt.

 

Husk å sjekk om hårklipparen har jorda kontakt eller ikkje, då dette har betydning for kva type reiseadapter du må ha.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...