Gå til innhold

Nå får Spotify bøttevis av ny elektronisk musikk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Excellent... Håpløst å hele tiden måtte bytte mellom Spotify og andre klienter eller nettsider for å spille av en låt man vil høre. Bruker ofte Soundcloud, men finner jeg en awesome sang der som ikke finnes på Spotify, ender det som regel med at jeg hører den låta den ene gangen og ikke noe mer, med mindre den etter hvert ender opp på Spotify også. Nå er jo ikke utvalget av EDM på Spotify direkte dårlig akkurat, og en god del musikk kommer ut samme dag som andre steder, men mer og raskere er selvsagt bedre.  :green:

 

Har man fest eller besøk er det i alle fall en liten mood-killer å bytte hele tiden. Spotify, Youtube, Spotify, Soundcloud, Youtube, Spotify... Håper dette samarbeidet vil gjøre ting litt bedre, selv om jeg forstår det slik at det til å begynne med bare betyr at Beatport bare skal lage spillelister/promotere musikk på Spotify, og at mer og nytt innhold eventuelt vil komme etter hvert.

 

Forresten, er det noen som vet om det finnes en tråd her på forumet for deling av spillelister? Har ei spilleliste (se signatur) som jeg er rimelig fornøyd med... ;)

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...