Gå til innhold

Styrke på indisk mat laget fra bunnen av


Anbefalte innlegg

Hei

 

Vi har begynt å lage en del indiske rettet fra bunnen av (uten ferdige sauser etc), deriblant kylling jalfrezi. Dette er laget med stort hell ved å følge oppskrift fra nettet. Dessverre sier disse oppskriftene lite om hvordan man kan variere styrkegraden på maten.

 

Det nevnes selvfølgelig at man kan ha i mer fersk chili i starten av prosessen, så det vi egentlig lurer på er om noen har erfaring med å legge til styrke i maten på slutten av tilberedingen, slik at man slipper å står med 3-4 forskjellige panner når man skal lage til gjester med forskjellig styrkeønsker. 

 

Noen som f.eks har testet å blande inn chilipulver i matretten etter at den er hatt på tallerken? Vil det bli feil ettersom det da ikke koker/steker inn i sausen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forsåvidt godt poeng i et man lager en rett, og det den de får spise. Problemet er når noen ikke vil ha sterkere enn mild, mens andre vil ha sterkt. Tror jeg kan overleve å lage to styrker; det er jo bare å ha to panner klare og dele opp grønnsakene (er bare snakk om 4-5 minutter i pannen uansett). 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...