Jump to content

Starbuck

Medlemmer
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)
 1. Ditto! Jeg kontaktet de også, men han jeg snakket med kunne ikke gi meg noe mer oppdatering heller. Har forsåvidt alltid hatt kjapp respons og gode oppdateringer fra PostNord, men denne gangen var det litt dårligere for å være ærlig
 2. Jeg venter spent på at PostNord skal oppdatere sporingsinformasjonen sin. Siste oppdatering var forrige uke, at de hadde plukket opp esken hos leverandør, og at de forventet å levere den til meg på døra i dag F5 F5 F5 Noen som har begynt å få oppdaterte varsler fra PostNord i dag?
 3. Status endrer seg til Completed på Obs og du får en kvitteringsepost med sendingsbekreftelse. Ser ut som folk får de på forskjellige tidspunkt, jeg fikk min ganske seint i forhold til andre.
 4. Jeg fikk også sendingsbekreftelse. Har i det siste opplevd at Postnord har levert mye tidligere enn estimert dato, muligens fordi de setter en standard dato mtp folk som bor lengre unna. Er jeg heldig så har jeg den i morgen, evt mandag.
 5. Setter pris på om noen av dere som rakk bestille via Obs nå sier fra om dere får noen reell oppdatering på levering fra de Jeg har alt på stell, men stoler ikke på noe som helst før jeg får en sendingsbekreftelse. Krysser fingre og tær for at alt er i orden.
 6. Jeg ba om hjemlevering. Står "In Progress" hos meg også. Fryktelig spent om denne går gjennom, eller om jeg får melding om at de har oversolgt eller bommet på noe.
×
×
 • Create New...