Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kinkig situasjon med eksen min


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er vel et av de uungåelige problemene i livet. Prøv å være så skånsom som mulig fordi du kan såre personen veldig når det fremdeles er enveis følelser tilstede. Utvilsomt en kjip situasjon å havne i. Gjør som regel det jeg kan for å trekke meg unna sånn at det naturlig kan få dø ut slik at det ikke går i langdrag og lager mer lidelse enn nødvendig. Hvis du prøver å trøste vedkommende eller være omsorgsfull på andre måter holder du i livet håpet, noe som bare gjør ting værre for begge.

Lenke til kommentar

Skånsomhet har den kjedelige bieffekten at det kan virke utydelig slik at hun fortsatt vil ha forhåpninger og stadig vekk prøve å finne tilbake. Personlig mener jeg man må være klinkende klar og bestemt på at det er slutt, uten å bli frekk. Det blir uunngåelig sårende og sånn må det være for at budskapet skal synke inn. Man trenger selvsagt ikke overdrive, bli frekk eller noe sånt, men budskapet må frem. Først da kan hun slutte å pine seg selv med ennå flere mislykkede forsøk, og heller gå videre i livet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er det jeg prøver på, men virker som at hun er fast bestemt på at det er noe der.I går så fikk jeg ikke lov å sove før jeg sendte henne ei melding med hjerte, j3g valgte da å ignorere henne fremfor å sende det.

 

Hvis hun er så ille så hadde jeg sagt rett ut at hvis hun ikke klarer å se at det ikke kan være med en vennskap mellom dere, så ser du deg rett og slett nødt til å kutte kontakten helt.

Lenke til kommentar

Jeg har bare svart henne om det var noe, var helt stille i ei ukes tid. Starter aldri en samtale med henne.

men hvis hun ikke klarer å forstå at det faktisk er slutt, så får jeg bare ignorere henne fullstendig, men hun har blitt veldig sur tidligere når jeg har gjort det.

Lenke til kommentar

Det er det jeg prøver på, men virker som at hun er fast bestemt på at det er noe der.I går så fikk jeg ikke lov å sove før jeg sendte henne ei melding med hjerte, j3g valgte da å ignorere henne fremfor å sende det.

 

Dette er forsøk på manipulering.  

 

Fortsett med ignoreringen. Ikke svar på noe hun sender deg uansett.  Det er grenser for hvor lenge det er interessant å henvende seg til en som aldri svarer.

Lenke til kommentar

, men hun har blitt veldig sur tidligere når jeg har gjort det.

 

Det er heldigvis bare hennes problem, ikke ditt.  Å være sur på deg i dette tilfellet tolker jeg også som manipulering.  Hun ønsker å oppnå med surheten at du viser henne oppmerksomhet.

 

Hun kommer ikke til å være sur for alltid. Slikt går alltid over. 

Lenke til kommentar

Manipulerende er hun... hun prøvde faktisk å få meg sjalu ved å si at hun har møtt noen andre, lite vet hun at jeg har møtte ei for en stund siden. Ca en måned siden det ble slutt foresten.

men jeg føler ikke behov å fortelle noe sånt til henne, da hun tydligvis har nok av problemer fra før av.

har ikke hørt noe fra henne siden lørdag, men jeg står uansett for mitt. Vanskelig å ha følelser for noen som ringer deg og klager for at eksen (som hun var utro med) har funnet seg noen andre, og vil ha min mening om denne personen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...