Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her var det god stemning i dag. :) Hva er Ærre Dritt? Hvilken messe? Hvorfor er Overmoden på YouTube? Hva er meningen med alt dette? Hvorfor er vi på jorden?

Ærre Dritt er en duo på youtube. De betalte flybilletten til meg sånn at jeg kunne komme å være med på retrospillmessen i Sandefjord. Så da ville de ha ett lite intervju med meg. Spre litt glede til YouTube. Hvorfor vi er på jorden? Jo for å holde liv i Diskusjon.no

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Stilig, Ida! (Du blir vel #5 her inne, så fra nå av, er det fritt frem å kalle deg Ida5 - i alle fall i min bok.)

 

Selv har jeg vært hos tannlegen og fått fiksa på gliset, noe jeg selv følte var alt for forfengelig, og ikke minst unødvendig. Særlig siden jeg nå er blakk de neste to ukene, så fremt jeg ikke knuser sparegrisen, eller drar ut penger fra madrassen, men de skal helst være til en regnværsdag, og ikke noe jeg skal bruke på å holde meg selv i live.

Lenke til kommentar

Nei, det er mer i tilfelle en skikkelig katastrofe. Om jeg skulle brukt nødpengene mine på tant og fjas hver gang jeg er blakk, hadde de vært tomme i forrige årtusen. De er der for plutselige verkstedsregninger på noe jeg er nødt til å ha i fungerende orden sporenstreks; alvorlig sykdom som jeg ikke får støttet fra staten; begynne på nytt i fall naturkatastrofer; o.l.

Lenke til kommentar

Jeg så den som Lars postet for å se hva alt maset handlet om. Vet ikke helt hva jeg skal si. Tror det beste en kan gjøre er å ignorere det.

Vanskelig å ignorere noen som får fritt spillerom i media. "Hei, jeg er ekspert innenfor feminisme og dataspill, dere må høre på meg. Ikke hør på alle de andre, de hater nemlig kvinner.".

 

Hvordan ignorerer man sånt?

Lenke til kommentar

Skulle ønske jeg hadde penger til å kjøpe mer allergimedisin. Gikk tom for Telfast i går, og trenger en ny pakke asap, siden jeg våkner tett og jævlig hver dag.

 

For øvrig tror jeg ikke jeg har godt av å bruke fluorskyllemiddel. Det står 20 ml to ganger daglig, og at jeg absolutt ikke må svelge det, samt ha det i kjeften i minst et minutt. Jeg klarer ikke la være å svelge noe som kommer i kjeften (vær så god, jeg legger opp til det), så jeg kommer til å få i meg en god del fluor om jeg skal fortsette med dette. Lurer på om jeg ikke bare kan hive i meg Flux i stedet. Slipper i det minste å tenke på at jeg en gang i fremtiden kommer til å få fluorose.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...