Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

bilsalg. Fikse skade før salg eller ikke?


Anbefalte innlegg

Hei! Har en Audi A3 2011 1.6l diesel jeg skal legge ut for salg. Bilen er akkurat blitt EU-godkjent og er i tipp topp stand, men; det er en liten parkeringsbulk på førerdøra. Ca 7 cm vertikal bulk som ikke er veldig synlig og som ikke har tilført lakken noen skade (min samboer la ikke merke til skaden før jeg poengterte den). Har fått tilbud hos verksted på 3900kr for å fikse skaden med bruk av smart repair. Skulle bli så godt som 100% uten å lakkere på nytt.

 

Mitt spørsmål er egentlig om det er verdt pengene i forhold til at bilen skal selges? Det ligger jo en del av denne bilen ute på finn, så at den har en liten skade kan jo veldig negativt. Samtidig har jeg jo muligheten til å legge meg litt under i pris hvis jeg ikke fikser skaden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Syns også det hørtes mye ut, og personen som ga meg tilbudet tok prisen veldig "på sparket". Var innom et annet verksted som mente at det ikke var mulig å fikse skaden uten å lakkere over (bullshit mener jeg), de ga meg et tilbud på 11500kr... Skal legge ut bilde straks jeg er hjemme fra jobb :-)

 

Edit: lagt med bilde, er dårlig men man skjønner omfanget av skaden. Faegeforskjellen i lakken skyldes bare at jeg har dratt fingeren over skaden for å markere hvor den er. 

post-88706-0-85764600-1430231955_thumb.jpg

Endret av Anti LFC
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...