Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er 16 år gammel, jeg har ikke prøvd graffiti før men jeg har blitt veldig inspirert av andre graffiti artister som har dette som sitt levebrød. Jeg vil ikke lage søppel og ødelegge byen, jeg vil lage ekte kunst med en mening. :)

 

Jeg vet mange er imot dette og det forstår jeg, men jeg føler også at det er viktig å putte min egoisme foran andre noen ganger og gjøre meg selv komfortabel på en eller annen måte, om det er forståelig. 

 

Nok om det, det jeg lurer på er hvor kan jeg få tak i dette? Liten by, aldri sett noen butikker med spraybokser, selv om jeg ikke har vært innom hver eneste butikk. Vi har jula og vi har biltema, jeg vet ikke helt hva det koster, hvilke merker som er gode osv osv. Jeg har veldig lite penger så må ha det billig.

 

På skolen hadde vi besøk av noen som kalte seg selv for "Sear". Han er en graffiti artist som fikk en bot på 250k kroner for graffiti, jeg har googlet og googlet men finner ingenting. Om noen hadde klart å funnet ut hva han heter og om det er mulig å få kontakt med han på email eller fb eller hva som helst så hadde det vært flott!

 

Takker for alle svar på forhånd, ikke kommenter unødvendig som "Graffiti ødelegger miljøet og byen!". Du forstår poenget. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

jeg har ikke tenkt til å lage noe som helst graffiti i det offentlige før jeg har teken på det.

 

Sånn.

 

 

Takker for alle svar på forhånd, ikke kommenter unødvendig som "Graffiti ødelegger miljøet og byen!". Du forstår poenget. :)

Endret av VanceJoy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...