Gå til innhold

åpent tema om bekjempelse av rus


Anbefalte innlegg

Hehe skatteflyktning det er ikke så veldig troverdig statistikk nei, det er bassert på mine beregninger, jeg er sczizofren sikkert av all passiv røykingen jeg er 10 personer og jeg spurte dem om rus er bra og en av dem svarte ja:p hehe, neida men jeg brukte statistikk kilden fordi jeg ville peke på den 1 av 10 delen, for å ha noe håndfast å peke på istedenfor å bare si at vi må omvende dem som stemmer imot. Alle her skjønner hva jeg mener.

Hvilken statistikk kilde?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

æ – ø – å er de siste tre bokstavene i alfabetet, men ikke la rus bli det siste ubekjempede hinderet i livet ditt.[/size]

 

åpent tema om rus, la oss ta [/size]åpent tema om rus her for [/size]å bekjempe rus, hva er ditt bidrag til bekjempelse av rus? Vi m[/size]å forhindre rus. La oss ha [/size]åpen dialog ja eller. [/size]

 

9 av 10 syntes rus burde bli utryddet på en statistikk som er veldig troverdig, men hva med 1 av 10, hvordan skal vi overbevise dem om at de burde endre synet sitt? Det er dagens viktige question. La oss sammen stige opp og ruse oss p[/size]å musikk og god mat og godteri istedenfor tr[/size]ådens omhandlingstema som er rus. La oss st[/size]å sammen om framtiden, s[/size]å vil framtiden st[/size]å sammen om oss![/size]

 

Det var bra. Diskuter poeng![/size]

attachicon.gifimages.png

så lenge behovet for å ruse seg er til stede, ser jeg relativt liten vits i å mene at det ene midlet er noe særlig bedre enn det andre, så da er din oppfordring like skadelig som å stå på gata å pushe ulovlig dop.
Lenke til kommentar

Wfstyle zumba er bra for avvending av rusmiddler.

jeg kunne gått opp til eksamen i rus.

hehe, neida men jeg brukte statistikk kilden fordi jeg ville peke på den 1 av 10 delen, for å ha noe håndfast å peke på istedenfor å bare si at vi må omvende dem som stemmer imot. Alle her skjønner hva jeg mener.

Du kan ikke gå rundt å peke på ting som du finner opp selv.

 

Finn heller noe håndfast enn å løpe rundt å rope ulv. Jeg synes dette begynner å bli ganske useriøst.

 

 

Kilden er irrelevant og sier absolutt ingenting nyttig her.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Formålet med tråden var jo å belyse tema og diskutere rundt det, ikke å diskutere rundt åpnings kommentaren min, jeg sa jo jeg var i godt humør, men det betyr ikke at jeg troller med det. Jeg kan være seriøs når jeg vil og jeg kan være useriøs når jeg vil, og jeg valgte å legge åpnings kommentaren i en litt åpen og ikke alt for seriøs og statisk tone, for å gjøre tråden litt løsere i slipsen og lettere å lese/skumme, og hvis ikke dere likte det så tar jeg selvkritikk på det og beklager hvis nødvendig og legger meg flat.

 

Jeg finner ikke opp at wfstyle zumba er bra for avvending av rus, flere der som har forbedret seg.

 

I dag var det ingen som ville selge meg stoff faktisk enda jeg var mye ute og gikk, og jeg gikk helt fra flyplassen til sentrum :)

 

Jeg er vokst opp i Skien i norge, sies å være norges største narko by. Eller kommer jo an på hvordan man sammenligner med oslo i og med oslo har ti ganger så mange innbyggere som Skien da. Kanskje oslo og skien burde samarbeide om felles utfordringer, selv om det er på forskjellige skalaer? Jeg vet dere er imot forslaget mitt fordi Skien pleier ikke være så populær by, for de har ingenting der.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ok, la oss nullstille tråden og alt som er sagt er sagt. Så spør vi:

- er rus på sitt verste bra for oss?

Svar: nei!

 

DEN delen av rusen burde bli bekjempet! Så la oss spørre oss:

- hvilken rus vil vi deffinere som den rusen som ville fått svaret "nei!"?

 

Subutex er faktisk en jeg ville stemt ut, et rusmiddel nærmest laget av politiet som folk sier har tatt flere liv enn øvrig piller. Har hørt flere foredrag. Det har sikkert dere også.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

KAN du UTDYPE wfstyle? Hva legger du i DÂRLIG TRÁD? :D

 

"primer4:

Jeg kan si meg enig i at rus helt sikkert ikke er noe for deg men problemet med tråden her er at du bare slenger rundt påstander som du påstår selv selvfølger men som for de aller fleste ikke nødvendigvis er selvfølgeligheter i det hele tatt."

 

Det er da en selvfólge at rus. Er minst like dârlig som den trâden her, ifólge dere. Folk skal fortsatt selge meg dop hele tida. Noen ganger gir jeg de en par euro og sier lykke til men de er mer opptatt av dopsalget enn tjene penger. Noen spórr ogsá om â fâ KJÓPE fordi jeg har langt skjegg og langt hâr sâ folk tror jeg selger dop. Jeg syns all form for rus burde slâs HARDT ned pâ, til og med coffein, man burde fjerne alt fra hele verden! Neida, men dere forstâr hva jeg menrr. La oss tenke pâ barna.

Lenke til kommentar

Jeg trur det beste vi gjør er å forebygge rus. fortelle, og forklare hva rusmiddler gjør. slik at man kan velge og gjøre ting bevist. :)

 

ja og da kan vi også etterfølge forslaget ditt bevist. Bra, da har vi en fremgangsmåte ! Man burde skape trygghet i alle områder, da skaper man også mindre grunn til rusavhengighet. 

Lenke til kommentar

Problemet er bare at det ikke kommer til å skje i dette århundre ihvertfall. Det offentlige systemet vil aldri fortelle hva det er på en objektiv måte, og heller ikke tilby læren om riktig bruk. Så hvem skal egentlig "fortelle, og forklare hva rusmidler gjør"? Fremgangsmåten er ikke definert her.

 

Bare det å gjøre endringer i ruspolitikken er en helvetes utfordring.

 

Det vi egentlig trenger er å få bort dette trangsynte hysteriet som bare gjør vondt verre. Politikken som går mot sin hensikt og tjener det vi prøver å bli kvitt. Man må akseptere at folk liker å ruse seg og at det er individets valg. Skadevirkinger er uungåelige, og her må man bare redusere skadeomfanget så godt det lar seg gjøre, og fakta forteller oss gang på gang at forbuds- og kriminaliseringspolitikken idag gjør det verre. Men det er politisk ukorrekt å si dette, og du vil ikke få mange fine blikk om du sier dette til vanlige folk. Men så har heller ikke vanlige folk peiling på hva det dreier seg om.

Endret av AdNauseam
Lenke til kommentar

 

Jeg trur det beste vi gjør er å forebygge rus. fortelle, og forklare hva rusmiddler gjør. slik at man kan velge og gjøre ting bevist. :)

 

ja og da kan vi også etterfølge forslaget ditt bevist. Bra, da har vi en fremgangsmåte ! Man burde skape trygghet i alle områder, da skaper man også mindre grunn til rusavhengighet. 

 

Oja, ser nå at jeg var litt lat å leste ikke OP. Men ja, jeg syns det er beste vi kan gjøre er å forebygge rusavhengighet er å forklare og fortelle hva dette kan gjøre med deg, slik at man kan velge og gjøre ting bevist, før du har ruset deg ned for første gang. Vi burde også forklare litt om gruppepress og lignende, ikke bare informativt om rus.

 

Rus avhengighet burde bli jobbet med. Men Rus i segselv ville jeg ikke "utryddet". Jeg har veldig lyst til å få smertestillende eller bedøvning når jeg tekker tenner feks. Medisinsk bruk.

 

Men jeg personlig pleier å være åpen til diskusjon på fritiden, og jeg pleier å lære litt bort om enkelte ting som rus, analsex eller andre rariteter, som jeg syns burde være mer lovlig og prate om. Slik at man får vrangforestillinger om hvordan ting faktisk er, jeg får jo også fjerna flere vrangforestillinger og får flere erfaringer også, så det går jo begge veier.

 

at 9/10 vil utrydde rus, høres lite troverdig ut til meg. Kanskje utrydde rus som i narkotika, og avhengighet. Men jeg trur neppe at det er så stort flertall som vil fjerne det fra medisinsk bruk. Rus er jo også en veldig viktig ting å forske på også ^^

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva syns dere om at marihuana blir lovlig? Er egentlig tobakk verre enn marihuana? Tobakk róyker jo mange 30-40 sigaretter om dagen, mens med marihuana er ikke slik "kvantitet" like vanlig? Hva tenker dere om det? #Willie Nelson #rusavhengighet #diskusjon.no #fremtiden

Lenke til kommentar

Det største problemet med marihuana er at det ikke er for alle, selv om det jevnt over er mindre skadelig enn alkohol.

Nå vil sikkert noen si at alkohol heller ikke er for alle, men det vil i så fall være kverulering. Potensialet for psykiske bivirkninger er mye større ved marihuanabruk,og det bør derfor ikke bli allemannseie på samme måte som helgefylla. Det vil være den største utfordringen med legalisering.

Lenke til kommentar

Tall fra lender som har de-kriminalisert cannabis viser at antall forbrukere i landet vil kun ha en liten oppgang rett etter at lovgivningen har funnet sted - så vil antall forbrukere gå ned igjen, tilnærmet opprinnelig antall.

Så antallet som sitter på en bryggende psykisk diagnose som kan bli utløst av cannabis vil nok ikke stige bemerkelsesverdig.

 

Cannabis som helgefylla :o

Rusen fungerer ikke helt på den måten.

Skal en ut og flørte eller danse så ønsker mange å redusere hemningene sine litt og få igang "jeg er konge" formen. Alkohol fungerer utmerket til dette, og vil nok alltid utkonkurrere cannabis :) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...