Gå til innhold

forretningsadvokat vs banksjef /siviløkonom


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forretningsadvokater kan tjene ganske mye, men du må ha veldig gode karakterer fra jusstudiet. De som tjener mest tjener nok opp mot 20 mill i året, disse jobber dog veldig mye og de skattes også mye mer. Banksjef har jeg ikke peiling på, men gullalderen for aksjemeglere er nok over, da det er lett å handle selv i sin egen bank eller f.eks. nordnet. Vil ikke komme med pekefingeren, men for guds skyld ikke velg utdanning pga lønn, det er selvsagt viktig, men du skal jobbe endel år etter utdannelsen og uansett høy lønn hjelper ikke dersom du ikke får tid til å bruke dem.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du kan verken bli siviløkonom, aksjemegler eller banksjef uten å være flink i matte.

Njæh, njah... tror det er mange som dodger flest mulig matte- og øvrige finansieringsfag med en gang de får sjansen og satser fullt ut på markedsføringsprofilering de siste studieårene før de blir siviløkonom.

 

Aksjemegler og banksjef derimot. Litt verre.

Endret av LimeCanes
Lenke til kommentar

Det er mulig, men man må likevel gjennom grunnleggende kurs i matte og finans i bacheloren. Riktignok er matematikken relativt overkommelig, men slik jeg forstår trådstarter fra de andre trådene hans, avskyr han virkelig matte og er i utgangspunktet ikke forberedt på å studere noe matematikkrelatert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...