Gå til innhold

Som far så sønn


Enrich77

Anbefalte innlegg

Sett at sønnen får en lignende personlighet som faren. Hvilke fotballspillere sitt avkom ville du sett da?

 

1. Marco Materazzi. Han holdt på lenge, men jeg fikk ikke noe. Hvilken herlig personlighet. Følsom type. Vinnervilje, fightervilje, nese for mål, rå taklinger og herlig temperament er bare noe man kan nevne. Måtte vi få en lignende sønn som gjør det bra på fotballbanen.

 

2. Juninho Pernambucano. En slags fotballens gentleman. Sluttet for fort. Han frispark er savnet. Enorm betydning for sitt lag.

 

3. Zlatan. Spesielt en Zlatan slik han var i sine yngre dager skulle bli artig å se igjen.

 

4. Ronaldo Luis Nazario de Lima. Hvilket enormt råtalent. Helt vill på sitt beste. Forhåpentligvis blir ikke et mulig avkom like sykdomsplaget.

 

5. Marco van Basten. Han er vel gammel og har ikke fått opp noe dugendes sønn i fotballverdenen i hvert fall. Hvilken unik fotballspiller forut for sin tid.

 

6. Zinedine Zidane. Kommentar overflødig. Har vel en sønn i ungdomssystemet til Real Madrid. Føler på meg han ikke vil nå sin far til anklene en gang.

 

7. Andrea Pirlo. En av fotballens eleganter med en enorm ro må da få sin kopi på fotballbanen?

 

8. Giorgios Karagounis. En hardtarbeidene tvers gjennom herlig spiller man alltid kunne regne med. Jeg har ikke fått nok av denne mannen.

 

9. Alvaro Recoba. En kar med sin helt egen spillestil. Fantastisk på sitt beste. I nærheten av tragisk på sitt verste. En type jeg gjerne ville sett mer fra.

 

10. Eric Cantona. Savner en slik uforutsigbar type i dag. Arrogansen hans var utrolig passende.

 

Jeg kunne hatt helt andre typer her og sikkert gjort plass til flere, men dette var de jeg kom på nå. Det får duge i hvert fall foreløpig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...