Gå til innhold

Kommende endringer i spill-delen av forumet


Anbefalte innlegg

Vi er i ferd med å slanke forumet litt og ta en fullstendig gjennomgang av kategoristrukturen. Vi har blant annet kommet frem til noen nye endringer i spill-delen av forumet.

 

Endringene for spill-delen vil tre i kraft fra mandag 9. februar. Vi tar i mot innspill og er åpne for å legge til eller trekke fra endringer, dersom det er noe det virker som det er stor enighet rundt.

 

  • Vi fjerner disse kategoriene fra «Spillforum - for de mest diskuterte»: Call of Duty og Modern Warfare, Rust, Diablo, Starcraft, Star Wars og Counter-Strike. Alle tråder fra disse kategoriene vil bli tagget slik at man kan finne dem igjen. (Røde er gjennomførte)
  • «Spillforum - for de mest diskuterte» åpnes opp for tråder. Det som omtales som samletråder for spill skal samles her. Det er en tilsvarende ordning som «TV-forum - For de mest omdiskuterte». (Under arbeid)
  • «Modifikasjoner og spillutvikling» døpes om til «Spillutvikling». Kategorien får et klarere fokus hvor trådene skal omfatte prosessen det er å utvikle spill. Tips til hvordan man selv kan lage en modifikasjon til et spill, hjelp til å finne andre som vil hjelpe til osv. Kategorien skal dermed ikke omfatte tråder som diskuterer etablerte modifikasjoner, dette kan gjøres i de andre ordinære spillkategoriene. (Gjennomført)
  • spillforsiden flytter vi «Generell spilldiskusjon» slik at den havner øverst, i tillegg plasseres «Mobilspill» nedenfor «Konsoll». (Gjennomført)

Vi diskuterte en del om vi burde gjøre noen flere endringer i spill-delen, men siden vi prøver ordningen med de store samletrådene for spill i en egen kategori, så vil vi først prøve og se hvordan det påvirker aktiviteten i de andre kategoriene først. ;)

Endret av TSP
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...