Jump to content
Sign in to follow this  
Joachim_F

SNIKTITT: Infinifactory

Recommended Posts

Har gledet meg til dette lenge. Om det er i nærheten av å gi den samme deilige følelsen når man har løst oppgavene som i SpaceChem, kommer jeg til å bruke mye tid på Infinifactory. Men jeg regner med at jeg venter til spillet er ferdig.

Share this post


Link to post

Jeg skrev for et par dager siden at det var to spill i early access jeg kunne anbefale. Det var Prison Architect og Infinifactory.

 

Jeg har aldri spilt eller hørt om Spacechem, men det betyr ikke at jeg ikke storkoser meg med Infinifactory. Det er deilig å kunne spille i sitt eget tempo og prøve seg frem for å løse oppgavene. For meg har oppgavene til nå stort sett vært akkurat passe vanskelig, noe som betyr at hjernen må jobbe litt. Det betyr også at når jeg klarer oppdraget, så får jeg en mestringsfølelse.

 

Spillet kan virkelig anbefales.

Share this post


Link to post
Annonse

Kommenterer raskt for å støtte anmelderen og Husam i anbefalingen av Spacechem, som etter min mening er det beste hjernetrimspillet man finner på Steam. Det gir også all grunn til å ha tro på dette spillet, når det en gang lanseres. Er det noen fler som kan kommentere på hvor nært det er å være ferdig? Jeg skyr early access, ettersom jeg i ren fristelse har forsøkt meg på det en rekke ganger og bare blitt frustrert. Men nå melder fristelsen seg igjen.

Edited by whorebeast

Share this post


Link to post

Er det noen fler som kan kommentere på hvor nært det er å være ferdig?

... Vanskelig å tippe hva utviklerne har tenkt å legge til. Spillet er morsomt slik det er nå, slik sett er jeg fornøyd uansett hva det blir til. Noen CTD har jeg hatt, men spillet lagrer kontinuerlig så du mister ingenting selv om du må starte det opp på nytt iblant.

 

Veldig artig å dille med optimalisering av løsningene en lager. Få færre "cycles" og mindre "footprint" (selv om jeg er noe usikker på hvordan sistnevnte egentlig fungerer).

Share this post


Link to post

[...] Vanskelig å tippe hva utviklerne har tenkt å legge til. Spillet er morsomt slik det er nå, slik sett er jeg fornøyd uansett hva det blir til. [...]

 

Takk for tilbakemeldingen. Som spådd sprakk jeg uansett, og tok sjansen. Hvis bare arbeidsdagen kunne vært over..

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...