Gå til innhold

Rå kylling


Anbefalte innlegg

Hei, jeg lagde meg nettopp mat, tenkte ikke så mye over hva jeg gjorde siden jeg var så trøtt. Skulle lage tandori og gjorde det som sto på pakken, marinerte kyllingen og la den i sausen etter det, men glemte å steke den. Så jeg spiste nettopp rå kylling, merket det ikke før litt etter på, har sykt vondt i magen og det føles ut som om jeg skal kaste opp, er det noe jeg burde beskymre meg over? Please hjelp

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faren med rått kyllingkjøtt er i all hovedsak salmonella. Heldigvis så er det lite salmonella i Norge.

Men du kan sjølvsagt få ein reaksjon på å ete rått kjøtt då dette er vanskeligare å fordøye.

 

Så dette går sikkert fint, dersom du blir matforgifta så kjem reaksjonane på dette vanligvis mellom 2 og 6 timar etter måltidet.

 

Korleis du klarer å ete rå chicken tandori er for meg ei gåte, det må da være forferdelig seigt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...