Gå til innhold

Nok et angrep fra "fredens religion"


Anbefalte innlegg

 

 

 

 

Om det ikke allerede var krystallklart, så får vi enda en rapport som bekrefter at religion er en blindvei. Hvor mange flere spiker trenger vi egentlig å slå ned i denne kista før den kan gravlegges for godt?

 

"Jo religiös befolkningen är i ett land, desto högre är i allmänhet korruptionen och desto mindre anses det att ”folk i allmänhet” är att lita på. Och motsatsen gäller då förstås också, ju mer sekulär befolkningen är, desto lägre är korruptionen och desto mer pålitliga anses människor i allmänhet vara. Från detta kan vi alltså slå fast att de ovan nämnda världsreligionerna inte förmått leverera vad de utlovar – samhället får inte en högre etik eller bättre moral ju mer befolkningen utövar religion."[/size]

 

http://www.dn.se/debatt/religionen-bidrar-inte-till-ett-battre-samhalle/[/size]

Interessant artikkel, bare synd du er en ateist med en hat-agenda mot all religion. Da går det jo ikke an å stole på noe som helst av hva du linker til... :p

Regner med at det der var ironisk ment, eller mener du faktisk at du stoler mer på en prest enn du gjør sekulære professorer eller vitenskapsmenn sånn generelt? Er dette noe en religiøs lederskikkelse har fortalt deg en gang og som du tok for god fisk? For hver religiøs finnes det alltid en bakmann med en agenda som har klart å lure vedkommende, enten ved å slå til i ett svakt øyeblikk i livet, eller ifra barnsben av hvor man da er sjanseløs mot denne type indoktrinering.

Ironisk? Nei, det var en referanse til når du avfeide en artikkel kun basert på at artikkelforfatteren var muslim, og at han således automatisk har en skummel agenda. Nå oppfatter jeg deg som en av de største "mørkemennene" i denne tråden, og da i henhold til din egen logikk kan jeg altså ikke stole på noenting du sier. Du er avslørt og avkledd, gå hjem!

Dette her slo meg som et ypperlig eksempel på en måte å kommunisere som IKKE er nyttig dersom målet er en opplysende og interessant debatt for å lære mere og å utvide perspektivene om komplekse temaer.

 

 

Enig i det. Kan ta selvkritikk på at jeg svarte på den uendelige mengden med troll bait han fisket meg inn med her.. :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sigh... Om jeg påstår at ditt alias her på forumet er Thoto79, er det også personangrep? Jeg har som sagt bedre ting å gjøre, men siden du prøver deg på offerrollen her så får jeg vel gjøre et siste unntak:

 

Inntreden i tråden, første post: Ønsker å forby islam.

 

Islamsk Råd e.l. falske bullshitbringers.

 

Uenig med deg = Hjernevasket

 

Forbudt å være apolegetisk til Islam

 

Ønsker Stasi liknende tilstander

 

Å ikke være enig med deg er det samme som å "unnskylde Islamister for sine gjentatte perverse handlinger"

 

Dette er bare fra de ca. 30 første sidene i en 100 sider lang tråd, men du fortsetter i samme stil helt frem til denne:

 

Synd at det var en muslim som skrev dette

 

En paragraf av et lengre innlegg vier artikkelforfatter til blant annet jødisk terror, og da med referanse til U.S. Department of States Country Report. Ditt tilsvar? Anti jødisk propaganda!

 

Deretter er du frekk nok til å prøve å blende deg selv inn sammen med "uavhengige og ærlige ateister som ikke har noen bakenforliggende agenda"? Det er hva jeg kaller en frekkhetens nådegave av de større!

 

Jeg kunne sikkert fylt opp mer eller mindre en side med slike ville sitater som du har kommet med tidligere, men hva skulle være målet med det annet enn å kaste bort tiden min? Du tar jo ikke noe av dette til deg, gjør du vel?

 

Jeg får heller gjøre plass til en til på "ignore" listen min, så blir det 2 der.

 

Have a nice life...

 

Takk for at du linket til mine tidligere innlegg (selvfølgelig håndplukket de som var mest ekstreme i dine øyne og ikke tatt med de hvor jeg faktisk ber andre med anti-muslimske innlegg roe seg litt), du måtte vel nødvendigvis lese igjennom dem og har kanskje lært litt? Blandt annet dette at det ikke er noe der som gjør meg til noe i nærheten av en rasist eller at jeg har Pegida Max sine holdninger mot muslimer. Ikke at dine skrudde meninger betyr noe som helst men bare greit å få det på det rene og forrære deg nok ett lite nederlag. Hvis du ikke har klippet og limt litt slik at sammenhengen passer inn i boblen din da forståss men får vel stole på at ikke skylappene sitter så trangt.

 

Når du blir stor og har fått litt erfaring med hva religion faktisk er kapabel til å gjøre av ugang, opplevd å bli utstøtt av familien kun pga manglende gudstro, kvinne diskriminering, overgrep og ikke minst i drap i guds navn og hellig krig i ytterste konsekvens, så vil nok selv du kunne klare å se at også denne saken har flere sider, Ikke bare din egen mot de hypotetiske rasistenes meninger. Hva problemet ditt er med folk som kritiserer undertrykkende religioner kan man jo spørre seg, men du har vel en liten jesus i magen tenker jeg.

 

Uansett, du har vel brutt sånn ca alle forumregler her nå så det kan være lurt å begynne og kommenere sak og ikke meg sånn på sikt, bare sånn FYI. Håpet er at dette inlegget var det siste jeg så av den patetiske apoleget.

Endret av Thoto79
Lenke til kommentar

"The vast majority of terrorist attacks in E.U. countries have for years been perpetrated by separatist organizations".

 

http://thinkprogress.org/world/2015/01/08/3609796/islamist-terrorism-europe/

(Med linker til Europol som kilde.)

 

(Jeg nevner det bare fordi artikkelforfatteren har et navn som indikerer at han kan være muslim, og fordi han da sikkert kun er ute etter å fremme sin egen agenda. Noe han vel for øvrig har felles med de fleste som skriver innlegg her i tråden.)

Lenke til kommentar

Jeg har alltid en agenda med det jeg skriver. Stort sett er det å motvirke krefter og stemmer jeg synes trenger en motstemme. Jeg er fullt klar over at mine (liberalistiske) synspunkter sånn alment er for eksotiske til å få noen særlig stor oppslutning i min levetid, så jeg diskutere ikke for å oppnå kortsiktige seire, men for å motvirke lansiktige tap for de verdier jeg synes er viktige.

 

Kanskje får jeg se noen delseire, avkriminalisering av narkotikabruk for eksempel. Eller at vi reverserer noen tap: Hva med at vi hentet hjem asylbarna?

 

On topic har jeg vel sett noen ørsmå skritt i riktig retning, med muslimer som slår ring rundt moskeen i Oslo, som hever sin stemme mot radikal islamisme i media, og så videre. Og dermed samtidig gir dårligere grobunn for de kreftene som vil forby mørkhudet innvandring...

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Ja de fleste har en "agenda" når de skriver noe her. Men når jeg for eksempel tar til ord for legalisering av narkotika så er ikke det nødvendigvis min egen agenda. Jeg bruker ikke narkotika, og kommer neppe noen gang til å begynne med det. Men jeg har sett hva forbudet og forfølgelsen fører til av stigmatisering og skade for de uheldige som har "sklidd utpå" og ikke minst deres familier. Så når noen tar til ordet for videre forfølgelse av noen av de svakeste i samfunnet så taler jeg dem imot, men jeg har ingen "egen" eller "personlig" agenda med det, det er i ren solidaritet.

 

Når enkelte i denne tråden fører en skjult agenda, altså seiler under falskt flagg. Så kaller jeg det gjerne for en "egen" eller "personlig" agenda, og trodde i grunnen ikke det kunne missforståes med mindre man faktisk går inn for det. For som flere påpeker her nå; vi har selvfølgelig alle en "agenda" når vi snakker her. Men er det virkelig for mye forventet, at man i det minste ikke går inn for å missforstå?

Lenke til kommentar

Teknisk sett så kan vi de at agendaen til de fleste her å diskutere saken i tråden, men når vi never en "agenda" så kan det tenkes at det henviser til en underliggende agenda der diskusjonen egentlig ikke er en diskusjon men en spredning av et budskap.

De som faktisk er inne for diskusjonen er for å dele på idèer og diskutere disse, mens de med en agenda antagelig gir blaffen i alle argumenter kun for å spre sitt eget budskap og krever at det følges uten kritikk.

Lenke til kommentar

80 Norske soldater klare for å bidra i kampen. Endelig ser det ut til at Kurderne får litt hjelp mot IS på bakken, ikke ett sekund for tidlig med tanke på alt de har ofret for oss alle i kampen mot terroristene til nå.

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/80-norske-soldater-klare-for-IS-oppdrag-7923436.html

 

 

Og med tanke på at også Irakerne ser ut til å ha våknet og gjør seg klare til å kjeppjage Islamistene ut av Tikrit, begynner man vel kanskje å se lyset i tunnellen her.

 

http://www.dagbladet.no/2015/03/02/nyheter/krig_og_konflikter/utenriks/irak/is/38008244/

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og når IS er nedkjempet, hva får vi da?

For du tror vel ikke at alle mann i den delen av Irak og Syria blir shiamuslimer over natten og lar seg styre av Baghdad og Damaskus?

 

Vesten dreit seg ut med "regimeskiftet" i 2003 (og deretter), akkurat som de dreit seg ut med Sykes-Picot-avtalen i 1916. (Da de dro noen linjer på et kart uten å ta særlig hensyn til de folkegruppene som bodde i området.) Jeg har ingen tro på at vår "opprydning" der nede kommer til å gå noe bedre denne gangen enn det gjorde forrige gang.

Lenke til kommentar

Og når IS er nedkjempet, hva får vi da?

For du tror vel ikke at alle mann i den delen av Irak og Syria blir shiamuslimer over natten og lar seg styre av Baghdad og Damaskus?

 

Vesten dreit seg ut med "regimeskiftet" i 2003 (og deretter), akkurat som de dreit seg ut med Sykes-Picot-avtalen i 1916. (Da de dro noen linjer på et kart uten å ta særlig hensyn til de folkegruppene som bodde i området.) Jeg har ingen tro på at vår "opprydning" der nede kommer til å gå noe bedre denne gangen enn det gjorde forrige gang.

 

Det er heldigvis ikke "vår" opprydning, men Kurderne, Irakerne, Iranerne og resten av midtøsten med unntak av noen tusen Sunnimuslimske ekstremister`s opprydning. Hjelp ifra vesten er noe som er høyt prissatt av alle andre enn IS terroristene og enkelte vestlige apolegeter som har fått det for seg at folket i midtøsten ikke ønsker hjelp til å bli kvitt terroristene..

 

Du må være klar over at denne ekstremismen er ingen vanlig folkesport i midtøsten heller, noe som illustreres av at for eksempel millionbyen Mosul ble overtatt av tilsammen 1300 militante IS ekstremister. Poenget er at det lille mindretallet her har oppnådd langt mer enn hva mulig skal være ved bruk av ekstrem vold og skremselspropaganda. Sjokkeffekten av dette fikk det Irakiske militæret til å flykte nesten uten å gi motstand, og terroristene fikk derfor røvet til seg langt mer enn de noen gang burde ha klart.

 

Nå er det bare at alle vanlige mennesker med vår fulle støtte jager dem tilbake til det hullet de kom ifra. Det er ingenting som tyder på at den ekstreme wahhabismen noengang blir den nye normalen i Islam.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprydningen i de sunniarabisk-dominerte områdene i Syria og Irak må skje av moderate sunniarabiske-muslimer. Det er "ingen" i disse områdene som vil akseptere å bli styrt av sunni-kurdere, shia-irakere eller shia-iranere.

 

Jordan og Egypt kunne kanskje spilt en rolle i en slik opprydning, men Egypt har vel problemer nok på hjemmebane, og Jordan - som det eneste noenlunde stabile sunniarabiske landet i regionen - er vel livredd for å ende opp som nabolandene.

 

Gulfstatene og Saudi-Arabia har vel i noen grad støttet IS, i hvert fall i kampen mot Assad (som de ser på som en alliert til sin store fiende Iran), så det er vanskelig å se at disse nå skulle begynne å krige mot IS.

 

Det er i det hele tatt en ganske så f*#ked up situasjon der nede ...

Lenke til kommentar

Nå handler ikke Islam lenger om innvandrer. Flere og flere etniske nordmenn konverterer til Islam og kriger for den Islamske stat.

 

http://www.nrk.no/trondelag/_-de-forsokte-a-verve-meg-ogsa-1.12245078

 

Det er nok med ideologi og idi..er ...

 

At de som verver seg har blitt mobbet, eller på annen måte føler seg som tapere, og der av har et hat mot det samfunnet de lever i, er INGEN unnskyldning for deres valg eller handlinger.

Endret av 96abrevs
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Nå handler ikke Islam lenger om innvandrer. Flere og flere etniske nordmenn konverterer til Islam og kriger for den Islamske stat.

 

http://www.nrk.no/trondelag/_-de-forsokte-a-verve-meg-ogsa-1.12245078

 

Det er nok med ideologi og idi..er ...

 

At de som verver seg har blitt mobbet, eller på annen måte føler seg som tapere, og der av har et hat mot det samfunnet de lever i, er INGEN unnskyldning for deres valg eller handlinger.

 

 

Hat fører til vold og hevntokter. Hint hint Anders Behring Breivik. Hvis Breivik ikke hadde blitt mobbet som barn. Så kunne han blitt et annet person enn det han er idag. Men fordi ABB har blitt mobbet gjennom oppveksten. Er han nå en person som er full av hat og ønsker kun hevn mot samfunnet.

Endret av Obiwan
Lenke til kommentar

 

 

Nå handler ikke Islam lenger om innvandrer. Flere og flere etniske nordmenn konverterer til Islam og kriger for den Islamske stat.

 

http://www.nrk.no/trondelag/_-de-forsokte-a-verve-meg-ogsa-1.12245078

 

Det er nok med ideologi og idi..er ...

 

At de som verver seg har blitt mobbet, eller på annen måte føler seg som tapere, og der av har et hat mot det samfunnet de lever i, er INGEN unnskyldning for deres valg eller handlinger.

 

 

Hat fører til vold og hevntokter. Hint hint Anders Behring Breivik. Hvis Breivik ikke hadde blitt mobbet som barn. Så kunne han blitt et annet person enn det han er idag. Men fordi ABB har blitt mobbet gjennom oppveksten. Er han nå en person som er full av hat og ønsker kun hevn mot samfunnet.

 

 

Det ABB gjorde, kan ikke unnskyldes eller bortforklares med BARE en tøff barndom. Jeg har selv hatt en tøff barndom med fysisk og psykisk mishandling fra en psykopatisk stefar og en mor som drakk seg "ut av problemene". Jeg følte angst og hat mot stefaren min, ble mobbet på skolen fordi jeg var så nervøs og ble fort sint. Det er dessverre mange som meg og ABB der ute hva gjelder vanskelig barndom/oppvekst, men heldigvis vil de fleste av oss klare å tenke, oppføre oss og handle nogenlunne rasjonelt likevel ...

Endret av 96abrevs
Lenke til kommentar

 

 

 

Nå handler ikke Islam lenger om innvandrer. Flere og flere etniske nordmenn konverterer til Islam og kriger for den Islamske stat.

 

http://www.nrk.no/trondelag/_-de-forsokte-a-verve-meg-ogsa-1.12245078

 

Det er nok med ideologi og idi..er ...

 

At de som verver seg har blitt mobbet, eller på annen måte føler seg som tapere, og der av har et hat mot det samfunnet de lever i, er INGEN unnskyldning for deres valg eller handlinger.

 

 

Hat fører til vold og hevntokter. Hint hint Anders Behring Breivik. Hvis Breivik ikke hadde blitt mobbet som barn. Så kunne han blitt et annet person enn det han er idag. Men fordi ABB har blitt mobbet gjennom oppveksten. Er han nå en person som er full av hat og ønsker kun hevn mot samfunnet.

 

 

Det ABB gjorde, kan ikke unnskyldes eller bortforklares med BARE en tøff barndom. Jeg har selv hatt en tøff barndom med fysisk og psykisk mishandling fra en psykopatisk stefar og en mor som drakk seg "ut av problemene". Jeg følte angst og hat mot stefaren min, ble mobbet på skolen fordi jeg var så nervøs og ble fort sint. Det er dessverre mange som meg og ABB der ute hva gjelder vanskelig barndom/oppvekst, men heldigvis vil de fleste av oss klare å tenke, oppføre oss og handle nogenlunne rasjonelt likevel ...

 

 

Du kan ikke forvente at alle mennesker er som deg. Ut ifra din forklaring så forventer du at alle skal klare seg uansett. Vel slik fungerer ikke samfunnet.

 

Ikke alle i Norge klarer å sjekke opp damer. 90% av menn i Norge er tapere når det gjelder damer. Så de gifter seg med billige asiatiske damer fra Thailand og liknende. Forstår du hva jeg mener nå? Likhet for alle prinsippet er bare tull. Det finnes alltid vinnere og tapere på skolen og i samfunnet. Alle tapere og vinnere er forskjellig. Ingen av dem er like. Du kan ikke forvente at de tenker likt som deg.

 

Bare fordi jeg har klart meg bra. Så forventer jeg at alle andre i lignende situasjoner skal klare seg like suksesfullt som meg. Du tenker på likhet for alle prinsippet som i realiteten er bare tull.

 

Uansett. Tilbake til tema. Det ISIS og lignende grupper driver med er ikke terrorisme. Disse typer former for krigføring har eksistert siden middelalderen. Saudi Arabia holdt på med lignende krig som ISIS driver med.

http://www.liveleak.com/view?i=121_1424958660

 

Hvis alle tenker likt. Så tror jeg ikke denne gutten hadde konvertert til Islam. Han er etnisk norsk forresten.

https://www.youtube.com/watch?v=1OtXy8uEMQk

Endret av Obiwan
Lenke til kommentar
Ikke alle i Norge klarer å sjekke opp damer. 90% av menn i Norge er tapere når det gjelder damer. Så de gifter seg med billige asiatiske damer fra Thailand og liknende. Forstår du hva jeg mener nå? Likhet for alle prinsippet er bare tull. Det finnes alltid vinnere og tapere på skolen og i samfunnet. Alle tapere og vinnere er forskjellig. Ingen av dem er like. Du kan ikke forvente at de tenker likt som deg.

 

Bare fordi jeg har klart meg bra. Så forventer jeg at alle andre i lignende situasjoner skal klare seg like suksesfullt som meg. Du tenker på likhet for alle prinsippet som i realiteten er bare tull.

 

Og likevel bruker du politikk-delen av diskusjon.no for å søke bekreftelse på dette? Så skal du få det;

Flink gutt!

 

Så, kan vi gå vidre nå? :)

 

Flott. Konvertitter handler ofte om tapere i samfunnet, ja. Lett å se en tendens til at de som først gjør det har lettere for å reise ut enn muslimer med muslimske røtter. Om det er for å bevise overfor Allah at de virkelig er muslimer, gjøre det samme for samfunnet rundt seg, eller at de rett og slett hater hverdagen sin, og tar slike valg, er ikke godt å si.

 

Håper mange av de reiser og kommer hjem når ting ikke er like kult lenger, blir bura inne lenge og føler på skammen. De bør straffes hardt og følges godt av PST resten av livet, når de sannsynligvis slipper ut. En fare for samfunnet er det absolutt.

Lenke til kommentar

 

Ikke alle i Norge klarer å sjekke opp damer. 90% av menn i Norge er tapere når det gjelder damer. Så de gifter seg med billige asiatiske damer fra Thailand og liknende. Forstår du hva jeg mener nå? Likhet for alle prinsippet er bare tull. Det finnes alltid vinnere og tapere på skolen og i samfunnet. Alle tapere og vinnere er forskjellig. Ingen av dem er like. Du kan ikke forvente at de tenker likt som deg.

 

Bare fordi jeg har klart meg bra. Så forventer jeg at alle andre i lignende situasjoner skal klare seg like suksesfullt som meg. Du tenker på likhet for alle prinsippet som i realiteten er bare tull.

 

Og likevel bruker du politikk-delen av diskusjon.no for å søke bekreftelse på dette? Så skal du få det;

Flink gutt!

 

Så, kan vi gå vidre nå? :)

 

Flott. Konvertitter handler ofte om tapere i samfunnet, ja. Lett å se en tendens til at de som først gjør det har lettere for å reise ut enn muslimer med muslimske røtter. Om det er for å bevise overfor Allah at de virkelig er muslimer, gjøre det samme for samfunnet rundt seg, eller at de rett og slett hater hverdagen sin, og tar slike valg, er ikke godt å si.

 

Håper mange av de reiser og kommer hjem når ting ikke er like kult lenger, blir bura inne lenge og føler på skammen. De bør straffes hardt og følges godt av PST resten av livet, når de sannsynligvis slipper ut. En fare for samfunnet er det absolutt.

 

 

Problemet er jo at de som reiser til utlandet. Reiser tilbake til Norge for å angripe landet de vokste opp i. Hvis du har fulgt med i nyheter. Så vet du at alle muslimer som har kriget i utlandet. Kommer tilbake til Norge for å utføre angrep mot den norske nasjon.

Lenke til kommentar

 

 

 

 

Nå handler ikke Islam lenger om innvandrer. Flere og flere etniske nordmenn konverterer til Islam og kriger for den Islamske stat.

 

http://www.nrk.no/trondelag/_-de-forsokte-a-verve-meg-ogsa-1.12245078

 

Det er nok med ideologi og idi..er ...

 

At de som verver seg har blitt mobbet, eller på annen måte føler seg som tapere, og der av har et hat mot det samfunnet de lever i, er INGEN unnskyldning for deres valg eller handlinger.

 

 

Hat fører til vold og hevntokter. Hint hint Anders Behring Breivik. Hvis Breivik ikke hadde blitt mobbet som barn. Så kunne han blitt et annet person enn det han er idag. Men fordi ABB har blitt mobbet gjennom oppveksten. Er han nå en person som er full av hat og ønsker kun hevn mot samfunnet.

 

 

Det ABB gjorde, kan ikke unnskyldes eller bortforklares med BARE en tøff barndom. Jeg har selv hatt en tøff barndom med fysisk og psykisk mishandling fra en psykopatisk stefar og en mor som drakk seg "ut av problemene". Jeg følte angst og hat mot stefaren min, ble mobbet på skolen fordi jeg var så nervøs og ble fort sint. Det er dessverre mange som meg og ABB der ute hva gjelder vanskelig barndom/oppvekst, men heldigvis vil de fleste av oss klare å tenke, oppføre oss og handle nogenlunne rasjonelt likevel ...

 

 

Du kan ikke forvente at alle mennesker er som deg. Ut ifra din forklaring så forventer du at alle skal klare seg uansett. Vel slik fungerer ikke samfunnet.

 

Ikke alle i Norge klarer å sjekke opp damer. 90% av menn i Norge er tapere når det gjelder damer. Så de gifter seg med billige asiatiske damer fra Thailand og liknende. Forstår du hva jeg mener nå? Likhet for alle prinsippet er bare tull. Det finnes alltid vinnere og tapere på skolen og i samfunnet. Alle tapere og vinnere er forskjellig. Ingen av dem er like. Du kan ikke forvente at de tenker likt som deg.

 

Bare fordi jeg har klart meg bra. Så forventer jeg at alle andre i lignende situasjoner skal klare seg like suksesfullt som meg. Du tenker på likhet for alle prinsippet som i realiteten er bare tull.

 

Uansett. Tilbake til tema. Det ISIS og lignende grupper driver med er ikke terrorisme. Disse typer former for krigføring har eksistert siden middelalderen. Saudi Arabia holdt på med lignende krig som ISIS driver med.

http://www.liveleak.com/view?i=121_1424958660

 

Hvis alle tenker likt. Så tror jeg ikke denne gutten hadde konvertert til Islam. Han er etnisk norsk forresten.

https://www.youtube.com/watch?v=1OtXy8uEMQk

 

 

 

Hvor har jeg skrevet et eneste ord om at alle er som meg, eller at alle skal klare seg, uansett? Her er det du som tar noe ut av løse luften og tillegger meg.

 

Det jeg skriver om her, er å med viten og vilje utføre overgrep mot andre. Det kan ikke forklares, langt mindre, unnskyldes BARE med å ha bli mobbet eller ha en tøff oppvekst. Det MÅ være noe mer bak handlingene til ABB enn en tøff barndom/oppvekst. For hvis det KUN dreide seg om mobbing, ville det ha vært tusenvis, hvis ikke hundretusenvis av norske barn som en gang ville bli terrorister.

 

Sammenligningen din med å ikke klare å sjekke damer, klarer jeg ikke helt å se relevansen til her da vi snakker om terrorisme, og ikke bitre menn som ikke får seg noe ... Men bare for å svare på det likevel. Jeg har ingen statistikk på hvor mange norske menn som er tapere hva gjelder damer, men 90% er det i hvert fall ikke.

 

Når du skriver om suksessfull, så er det en total avsporing i forhold til det jeg skriver.

 

Og når du påstår dette;

 

"Det ISIS og lignende grupper driver med er ikke terrorisme. Disse typer former for krigføring har eksistert siden middelalderen. Saudi Arabia holdt på med lignende krig som ISIS driver med."

 

... blir jeg både forbannet og trist på en gang. Det ISIS driver med er selvfølgelig terrorisme. De henretter/massakrerer uskyldige mennesker, det enten de er muslimer eller ikke. De undertrykker kvinner, og forbyr mennesker helt grunnleggende menneskerettigheter. HVIS Saudi Arabia har holdt på med lignende forteller det ikke annet enn at Saudi Arabia OGSÅ har bedrevet eller bedriver terrorisme.

 

At vi alle tenker forskjellig er ingen unnskyldning for å utføre overgrep mot andre, uansett om det er islamister, ikke-muslimer, ateister, jøder, nazister eller hva det måtte være. Jeg mener av mitt fulle hjerte at hvis du støtter ISIS terrorisme, og atpåtil er så frekk å påstå at det ikke er terrorisme, er den beste plassen for deg på lukket avdeling. Er det bare trolleri du bedriver, bør du selv da få vurdert din mentale tilstand.

Endret av 96abrevs
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...