Gå til innhold

Hjelp! Ny tv skal kjøpes, eksperter JAtakk!


Anbefalte innlegg

Jeg skal gå til anskaffelse av ny tv, og jeg kikker veldig mye rundt og greier absolutt ikke bestemme meg fordi alle mener så forskjellig..!

Pris jeg ligger på er fra 15-20 tusen, kanskje jeg kan strekke meg bittelitt lengre. Tven tenkes å brukes til det meste, men noen kompansjoner kan mann gå med på. Blir ikke ekstremt mye spilling min på PS4, men film er absolutt hovedpri nr 1 og fotball tv titting som en god nr 2!

 

Jeg sitter ca 3.5 meter fra tven, og jeg er veldig overbevist om at det er 65 tommer jeg må ha, er det noen eksperter som kan fortelle meg HVILKEN tv jeg skal ha?

Har sett på Samsung både 8505 (som i skrivende stund ligger til 25 på komplett), den er jo curved og skal være toppmodellen til samsung, så denne skal vell være bra? Men så har du 7505 da, som riktignok er flat, men er det noe forskjell fra 8505en andre en det? Den får en jo for 18 tusen på elkjop til helga!

Eller har jeg sett på Lg sin UB950V, som nå koster 15 hos lefdal, og også litt på sony sin.. Phillips har jeg ikke sett så mye på..

 

Men hva mener ekspertene????

 

 

Takker for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet, men som en vet, det er ikke 4k! Og det må en jo ha i disse tider som snart alt kommer med det :/ Å ingen 65 tommer til min pris klasse..

Jeg kjøpte nylig denne: https://www.komplett.no/samsung-65-3d-led-smart-tv-ue65h6475/812170#!tab:info og er kjempefornøyd. GUI er veldig raskt og brukervennlig, og bildekvaliteten er veldig bra. Her er den også med Ultra-HD: https://www.komplett.no/samsung-65-uhd-led-smart-tv-ue65hu7505/812152 :)

Lenke til kommentar

 

Heller Sony enn Samsung. Sony X8505 skal være veldig bra og prisen er fin akkurat nå. Ser dessverre ut som den er utsolgt nå.

Hva er grunnen til at du sier heller sony en samsung? Å gjelder det generelt eller bare på disse modellene?

 

Kvalitet og holdbarhet. Samsung gir mye for pengene, men setter Panasonic og Sony over både når det kommer til bildekvalitet og holdbarhet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...