Gå til innhold

Valg av e-bok leser/nettbrett


Brattus

Anbefalte innlegg

Hei
Skal snart begynne på 4. semester på høyskolen, men ønsker gjerne å slutte å bruke bøker, og heller gå over på en e-bok leser eller et nettbrett for å ha skolebøkene på.
Er det noen som har noen gode forslag til noe som vil fungere smertefritt?

Fordelene med e-bok leser er jo at man ikke blir sliten av å lese på det, men så har jeg ikke de værste lesefagene, så kommer ikke til å bruke majoriteten av tiden på lesing.

Så har man jo nettleserene og de har jo flere muligheter, og er ikke så veldig mye dyrere. Jeg tenker jo iPad Mini Retina med en gang (er veldig "Android-fanboy", men til dette tror jeg kanskje iPad er best?). Denne er jo veldig tynn, lett og har vell veldig godt innebygget e-bok leser som støtter pdf og typiske e-bok leser formater. I tillegg er det jo mulig å bruke nettbrettet til andre ting.

 

Noen som har erfaringer eller forslag til hva jeg kan kjøpe/vurdere? :)

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har sett endel på Tab S nå, og denne virker egentlig ut som et enda bedre valg :)
Kraftig nettbrett med akkurat det jeg trenger - i tillegg til Play Books, som jeg har prøvd på min LG G3, og denne er jo super egentlig, akkurat det jeg er ute etter virker det ut som :)

Noen som har erfaringer med hvordan denne fungerer med penner? Vet at S-Pen ikke fungerer, men fungerer noen andre penner godt på denne skjermen?

Lenke til kommentar

E-boklesere (som Kindle) med elektronisk papir er ypperlig til skjønnlitteratur som leses side for side, mens nettbrett er best til dokumenter og tekst med illustrasjoner, eller når man vil bla kjapt frem og tilbake.

 

Selv har jeg kjøpt ebøker med Kindle-app på nettbrett, for så å konvertere dem til ePub for Sony e-boken min slik at jeg kan lese på den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...