Gå til innhold

00spartan1

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

405 profilvisninger

00spartan1 sine prestasjoner

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk for alle svar! Jeg skal kontakte elektriker. Ha en fortsatt fin kveld!
  2. Takk for svar! Jeg var redd for at det ikke skulle bli enkelt. Jeg skal forske litt på saken, så oppdaterer jeg når jeg har kommet nærmere en løsning.
  3. Dette er hva jeg klarte å skru løs. Det virker som selve pærene sitter fast på plata i bilde2.
  4. Jeg lurer på om det betyr det at hele lampen må byttes? Jeg har forsøkt å skru på den, og da fikk jeg løs en "plast-sak" som jeg ikke tror er en lyspære, men kan jo ta feil.
  5. I leiligheten min er det noen spotter i taket som er skrudd fast. Jeg har ingen ide om hvordan man skal skifte dem. Noen som har noen råd/tips om hvordan man skifter dem? Takknemlig for alle svar!
  6. Jeg opplever et problem med at jeg filmer med telefonen horisontalt og når jeg åpner dem feks i VLCplayer spilles de av vertikalt. Noen tips ang hva jeg gjør feil?
  7. Jeg synes serien har fått mye ufortjent kritikk. Det skal noe til å overgå LOTR-filmene til Jackson, som jo også fikk lene seg på en fantastisk bok å ta utgangspunkt i. Jeg synes serien visuelt sett er vakker. Jeg tror den vil åpne opp Tolkien-universet for en ny generasjon, til tross for at den står i skyggen av et mesterverk.
  8. Kommer an på maskinen, men om du har plass kan du sikkert vente noen år og selge dem på det såkalte "retromarkedet". Det er feks en del som ønsker å kjøpe PC-er fra 90-tallet osv for å lage youtubevideoer med spill osv.
  9. Det er neppe medikamentet i seg selv som er årsaken, men sideeffekter som mer sløvhet/tretthet, tiltaksløshet, osv. Så blir man vel litt mer "lombotomert" i mangel av et bedre ord - den energikicken som får en over dørstokkmila og ut å løpe forsvinner. Når det kommer til appetitt så kan den endres både i positiv og negativ retning, min antagelse er at man blir mindre kritisk til hvor mye man spiser (ikke redd for å legge på seg) osv. (Ikke personlig erfaring, basert på hva jeg hørt fra andre som har brukt det).
  10. Om det er noen trøst så er det flere som føler det samme.
×
×
  • Opprett ny...