Gå til innhold

[Løst] Ladet den ikke


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke tenk på det i det hele tatt. Lad den når du vil, 10 prosent her, 50 prosent der, det er irrelevant med dagens batterier. "Klattlading" er, if anything, BRA for batteriet.

 

Jeg tar alltid tlf ut av esken og bare begynner bruke den, så lader jeg når jeg legger meg hvis det er behov, eller når jeg bare får lyst å fylle på litt.

 

Dont worry.

Lenke til kommentar

Har det virkelig vært batterier du skal lade i 24 (!?) timer før bruk? :ohmy:

 

Selv ikke disse gamle NIMH batteriene har jeg hørt noe lignende. Har også vært borti noen visstnok skulle lades helt ut og så helt opp igjen. Men ikke noe voldsomt lange ladetider.

Selv om man selvsagt har helt rett i at Lithium-ion batterier, som vi her snakker om, aller helst liker å holde seg på lav, men ikke for lav ladning. 30-50 % er typisk noe man anser som ganske god ladning for levetiden (spesielt med tanke på langtidslagring), selv om vi nok snakker om ubetydelige forskjeller ved vanlig bruk.

Derimot så kan det kanskje være greit å lade opp og så tømme batteriet et par ganger (ved normal bruk), rett og slett for at batterisensoren får "kalibrert seg", selv om jeg ikke har fått bekreftet at den faktisk endrer noe, eller gjør noe slikt overhode på moderene smarttelefoner.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...