Jump to content

mhmhm124

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mhmhm124

 1. Jeg skal kjøpe proteinpulver og det står mellom 5 stykker, Foretrekker Sjokoladesmak, men jeg er åpen for alt Lifewell Protein Whey+ https://www.fitnessbutikk1.no/produkt/kosttilskudd/proteinpulver/lifewell-nutrition-whey Starnutrition Whey-80 http://gymgrossisten.no/whey-80 Whey 100% Proteinfabrikken https://www.proteinfabrikken.no/proteinfabrikken/11089/100-pcnt-whey-protein-1000g-sjokolade-proteinfabrikken Tomminutrition Whey Explode https://www.tomminutrition.com/produkt/protein/whey-xplode-1000g-chocolate Lifestyle Protein https://www.nortix.no/products/lifestyle-whey-protein-1kg
 2. Si hva du jobber med og hva du tjener i året Du kan godt nevne hva ektefellen din jobber med også!
 3. Er mobilen verdt penga?? Den virker litt dyr spør du meg!!
 4. Galaxy s6 edge: Galaxy s6: Både skuffende og gode resultater!
 5. Nei men har du sett http://www.itavisen.no/nyheter/her-er-de-nye-galaxy-s6-modellene-355989 Troverdig kilde Kan man ikke bytte ut batteri? Ikke støtte for minnekort?? Hva er dette for noe?
 6. Jeg vil bli Industrimekaniker,men hva tjener egentlig industrimekanikere?? (IKKE OFFSHORE)
 7. ''Nye'' bilder viser hvordan den kanskje kommer til å se ut som! Ifølge spigen http://www.phonearena.com/news/This-is-the-Samsung-Galaxy-S6---according-to-case-maker-Spigen_id65373 Vis dette er den ''nye'' utseende så kommer nok salgstallene til å stige ned!! For dette ser ikke bra ut.
 8. Jeg hadde kjøpt en honor 6 med en eneste gang!!! Kraftig Snapdragon prossesor, greit kamera men rett å slett mye mobil for penga
 9. Hei, kjøpte en galaxy s4 for 4 måneder siden og er lei av den, burde jeg laste ned cm installer? Kan man gå tilbake? Er det trygt? Bruker buzz launcher!!
 10. mhmhm124

  Neymar vs Bale

  Jeg er lei av å høre vennene mine mene at bale er bedre enn neymar, når neymar har flere mål og assist. Hva mener dere? Kom med begrunnelse om hvorfor bale er bedre enn neymar, eller motsatt.
 11. Jeg kommer til å oppdatere artikkelen etterhvert
 12. Galaxy s6 Galaxy s6 edge: Er dette markedets beste?
 13. Jeg klarte å miste mobilen min i bakken og den landa på baksiden. Må jeg virkelig demontere hele driten for å fikse kameralinsen !???
 14. Ja men det er så mye enkelere å fikse på s3 enn s4
 15. Her kan du dele appene som du mener har vært best i 2014 !
 16. Jeg klarte p miste mobilen min i bakken og den landa på baksiden. Må jeg virkelig demontere hele driten for å fikse kameralinsen !??? Kameraet funker helt fint!
 17. Gjør det selv ellers bare prøv å treffe selv om du ikke ser dem
 18. Hei gjør det noe å ha 2/3 bobler på mobilen som er skikkelige småe og det ligger støv under på en galaxy s4?
 19. Hei lurte på om Samsung galaxy s4 4G+ vil bli oppdatert like lenge som for. eksempel s5 eller lengre enn den første versjonen av s4 som kom ut tidligere. Så mitt spørsmål er Blir sgs4+ oppdatert etter android 5.0?
 20. Her diskuteres det appene som dere mener er de beste I 2014!
 21. Hei jeg var så dum og brukte en klut med vann på for å få bort fingerprint på mobilen og jeg endte opp med 17 riper mens mange er usynlige men jeg føler at når jeg skal inn på instagram så kommer det tre rare farger som er synlige og det erRødt, Grønt og blå i mange små hauger er det sånn på alle samsung s4? jeg hørte noe om det på youtube men er ikke helt sikker! Fargene er litt synlige!
 22. Jeg kjøpte s4 for ca. 1,5 måneder og merket at batteriet var ikke så bra som jeg hadde hørt, så jeg restartet hele mobilen og begynte å lade til 80% og fikk mye bedre batteri!
×
×
 • Create New...