Gå til innhold

DRIVECLUB-kafeen


Selvin

Anbefalte innlegg

Ok jeg kan logge meg på og opprette klubben nå.

 

EDIT:

Klubb "NitroMancers" er nå open for bidniss :). Den er satt til "open". Gi beskjed hvis noe mer trengs for å joine da jeg er noob i spillet.

 

Var akkurat for seint ute, men sendte en forespørsel uansett i tilfelle det er noen i klubben som ikke er fra diskusjon.no som jeg kan ta plassen til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden jeg ikke får flere svar om hvem det er som har joinet klubben så prøver jeg å melde ut de 3 "ukjente" av oss 6 i kveld slik at vi kan slippe inn de herfra som gjerne vil inn.

 

Hvis dere ikke allerede har meldt dere inn i en annen klubb?

 

Sendte deg PM i går og har ikke meldt meg inn i noen annen klubb, så blir fortsatt gjerne med. Eneste bilen jeg savner etter å ha meldt meg ut av klubben jeg var med i er Golf GTI.

Lenke til kommentar

Artig å se hvordan denne tråden har gått fra å være sterkt preget av missnøye og kritikk til å bli en tråd preget av sympati og entusiasme.

 

Selv, som en som kjøpte spillet ved utgivelsen, synes jeg spillet alltid har vært artig. Men alle som har prøvd driveclub på release vet hvor håpløst det var. Men tross alt har ikke jeg gitt det helt opp. For som en "bilgærning" som jeg er, er det alltid gøy å kjøre noen av samtidens beste biler i et spill som er overlegent i grafikk og virkelighetstilnærmelse (i mine øyne)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, 6 medlemmer per klubb virker litt "ødeleggende" akkurat nå. Det burde minimum vært 20. Ser ikke helt hvorfor det skulle vært et problem.

12 spillere er max i en flerspiller match, de vil sikkert ha en form for klubb rivalisering når det kommer til stykket. Men det fungerer jo nesten ikke i praksis, så de kunne gjerne ha hatt grupper, og klubber innenfor gruppene.

Kan hende at de endrer og implementerer slikt etterhvert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...