Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dumpa, men savner hun så sykt :(


Anbefalte innlegg

Som overskriften sier så ble jeg dumpa for rundt 1 måned siden og jeg klarer enda ikke å få henne ut av hodet mitt :(

 

Tenkte jeg likegjerne kunne lufte tankene her enn å bare fortsette å sitte å pine meg selv.

 

Har bare så sykt lyst å ta kontakt med hun igjen og si det jeg mener, siden hun dumpet meg på sms den gangen :/

Og det som svir mest er at to dager før hun dumpa meg så ga hun meg en god klem før jeg gikk på jobb og sa at hun gledet seg til å se meg igjen til helgen og at hun var glad i meg.

 

Har vært langt nede før pga problemer og hindringer i livet pga mobbing og slikt!

Men dette er noe av det verste jeg noen gang har opplevd :/

På bare to dager så går jeg liksom fra å være verdens mest glade fyr som har verdens beste jente samtidig som hun syns akkurat det samme om meg at hun bare vil være med meg så ofte som mulig og til helt sånn plutselig bare å få på sms at hun syns vi er så forskjellige og at hun føler at hun ikke er seg selv når hun er med meg og at hun syns jeg er verdens snilleste person og bla bla bla :/

Når jeg fikk den meldinga så falt liksom hele verden sammen og etter det så føler jeg at jeg ikke har vært meg selv :/

 

Har bare så lyst å vinne hun tilbake, for jeg orker ikke tanken på å ikke kunne være med hun.

Jeg har aldri vært mer lykkeligere sammen med noen andre før!

 

Nå føles det liksom at hele livet har stoppet opp og at jeg har falt ned i ett digert hull som jeg ikke kommer meg ut av :/

 

Hva skal jeg gjøre?

Ta en sjans å kontakte å prøve å få møtt hun enn plass og bare få det ut og si hva jeg mener eller bare bruke tiden til hjelp og komme meg videre i livet?

 

 

 

Anonymous poster hash: 21bf4...978

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Aldri kult å være den som ble dumpa. Ble det selv i sommer og følte ikke jeg fikk noen god grunn jeg heller. Jeg tror gutter på godt og vondt er mer rasjonelle i tankegangen på det planet og at vi tenker det må være en årsak til at det blir slutt. Når jenta gjør det slutt fordi hun føler ditt og datt gjerne uten noen grunn, oppleves det som urettferdig og trist.

 

Det har ikke gått en dag hvor jeg ikke har tenkt på henne og at jeg har hatt lyst til å ta kontakt. Jeg har forsøkt å finne dårlige unnskyldninger til å ta kontakt som at hun hadde glemt ting i leiligheten da hun flyttet ut, bare for å snakke med henne. Men jeg har innsett at jeg må la fortid være fortid, og bevege meg videre. De årene vi hadde sammen setter jeg stor pris på og føler ikke at jeg har kastet bort noe av livet mitt. Nå i ettertid ser jeg det som en god livserfaring mer enn noe. Agent Cooper sa det best i Twin Peaks. Hun lærte meg å elske, om ansvar og forpliktelser og smerten av et knust hjerte.

Slik jeg ser det er det ikke noe galt i å savne en person, men jeg har vært mann nok til å innse at hun ikke vil ha meg og at livet må gå videre. Du virker umiddelbart som en allright gutt, du er i kontakt med følelsene dine og er åpenbart kjærestemateriale. Det er mange jenter som venter på en fyr som deg.

Så kompis, jeg foreslår at du tar tiden til hjelp, møter nye jenter og ikke forsøk å blusse liv i noe som er dødt.

 

Selv har jeg truffet en skjønn liten brunette som har klart å tenne gnisten i meg igjen. Det er digg å være nyforelsket.

 



Anonymous poster hash: 3f333...276
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Så rart at hun dumpet deg helt plutselig. Hvor lenge var dere sammen?

 

Hvis dere var sammen en stund er ikke valget om å slå opp noe man tar på sparket, så hun må åpenbart ha tenkt litt på det. Derfor vet jeg ikke hvor lurt det er å ta kontakt med henne - det siste hun ønsker er at noen prøver å så tvil rundt det tunge valget hun tok. Det kan gjøre mer skade enn noe annet. Det beste å gjøre når man blir dumpet, er å akseptere at det skjedde og forsøke å komme over det. Alternativet er at du sitter i en sorgtung tilværelse og aldri kommer deg videre, og får stadige tilbakeslag når du finner ut at hun prater med andre, du ser at hun er ute, eller hun kanskje finner en annen kjæreste en dag. Mitt råd er at du lar dette ligge og beveger deg videre, etter hvert vil det bli enklere - og ikke glem at det er lov til å synes synd på seg selv. Og du har allerede bevist at du kan få deg en kjæreste, så ingenting taler for at du ikke skal greie det igjen.

Lenke til kommentar

I feel ya brotha! Sitter i noe samme situasjon! Ble dumpa jeg også, trolig for en annen fyr som hun nå er "sammen" med. Gjør vondt, det vet jeg! Jeg vet enda ikke hvordan jeg helt skal takkle det, har en hund som jeg savner også så ønsker å ta kontakt med henne ang det. Men ikke gjør det! Unfriend henne på facebook, ikke sjekk facebooken hennes eller instagram. Ikke mindfuck deg selv som jeg gjorde/gjør og tro at forklaringen hennes er "hele grunnen"

Det er alltid en grunn til at det blir slutt, jeg har lært at i mitt tilfellet var det en annen fyr i bildet selv om det ikke ble nevnt! Prøv å ikke være sint, bitter selv om det er vanskelig! I know the feeling, snudde på et blunk så sitter man der og ikke skjønner noe. Ikke søk etter for mye svar, tror ikke dem vet det selv hele tiden. Kanskje går det opp for henne en dag, at hun savner deg og gjorde en feil. Men man bør ikke regne med det! Vær med venner, familie og tren! Tren masse det funker ! Pump jern og tenk at du skal vise henne og hva hun går glipp av!:) Målet mitt nå er å prøve å bare gi fean egentlig, og jobbe trene jobbe med meg selv! Spis sunt gå ned litt i vekt/få litt mer muskler osv. Det legger hun og andre jenter merke til! Jeg er langt ifra noen ekspert ang dette, har tatt med med gode råd fra her inne og som jeg har lært selv!

 

Stay strong brotha! Lykke til videre!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

I feel ya brotha! Sitter i noe samme situasjon! Ble dumpa jeg også, trolig for en annen fyr som hun nå er "sammen" med. Gjør vondt, det vet jeg! Jeg vet enda ikke hvordan jeg helt skal takkle det, har en hund som jeg savner også så ønsker å ta kontakt med henne ang det. Men ikke gjør det! Unfriend henne på facebook, ikke sjekk facebooken hennes eller instagram. Ikke mindfuck deg selv som jeg gjorde/gjør og tro at forklaringen hennes er "hele grunnen"

Det er alltid en grunn til at det blir slutt, jeg har lært at i mitt tilfellet var det en annen fyr i bildet selv om det ikke ble nevnt! Prøv å ikke være sint, bitter selv om det er vanskelig! I know the feeling, snudde på et blunk så sitter man der og ikke skjønner noe. Ikke søk etter for mye svar, tror ikke dem vet det selv hele tiden. Kanskje går det opp for henne en dag, at hun savner deg og gjorde en feil. Men man bør ikke regne med det! Vær med venner, familie og tren! Tren masse det funker ! Pump jern og tenk at du skal vise henne og hva hun går glipp av! :) Målet mitt nå er å prøve å bare gi fean egentlig, og jobbe trene jobbe med meg selv! Spis sunt gå ned litt i vekt/få litt mer muskler osv. Det legger hun og andre jenter merke til! Jeg er langt ifra noen ekspert ang dette, har tatt med med gode råd fra her inne og som jeg har lært selv!

 

Stay strong brotha! Lykke til videre!

Beste svaret på diskusjon.no ever

sticky!

Lenke til kommentar

Ang det allistar never med å slå opp på sms er utrolig feigt gjort! Jeg vet ikke hvilket type forhold dere hadde eller hvor lenge dere var sammen, men uansett så slår man bare ikke opp via sms. Det er slik man kan forvente på barneskole/ungdomsskole nivå. Viser bare at hun ikke er en særlig voksen person. Hvis du savner henne prøv å tenk på noe av hennes negative sider og at du klarer deg uten henne! Selv tenker jeg mye på min ex økonomiske problemer og alt styret hu la på meg til og med før vi kjøpte leilighet. Var alltid jeg som dro kortet, ikke vær den typen i fremtiden, sett grenser ikke vær for snill. For en dag må man tenke på konsekvensene. Virker som om kvinner tror forandringer, ting og tang, kjøpe klær og sko osv gjør dem lykkelig når ting ikke går som det skal. Sånn var hvertfall min ex.. Skjønner det er vanskelig i starten og det tar tid. Jeg vet selv at det ikke finnes noen avknapp, hu er i hodet mitt selv om hun ikke fortjener å være der! Og du tenker sikkert det samme, at hun var den rette osv osv. Hadde hun hvert det hadde hun prøvd hardere, virker som hun ga deg opp for lett spør du meg.. Vet det er vanskelig, at du føler deg alene og kanskje litt lost. Fikk selv veldig dårlig selvtilitt og trodde ingen var interesert i meg! Men tips til deg, lag deg tinder bruker, se hva som finnes ut der, få et selvtilitt boost! Jeg kom i kontakt med ei gammel barndomsveninne, og vi har snakka en del sammen som faktisk føles veldig godt. Men ikke prøv å erstatt eksen din som så ma ge gjør for det kan gå riktig ille. Vet hun synes jeg er kjekk og kanskje er litt knteressert i meg! Men i forhold til min ex så er jeg ikke klar for å hoppe i høyet eller utvikle et nytt forhold allerede.. Ikke forhast deg så dukker det opp noen som liker deg for den du er:)

Lenke til kommentar

Tinder har jeg, men vurderer bare å slette den snart ;) syns det virker så merkelig å få matcher av og til og hele tiden aldri få svar når en tar kontakt

Har sikkert hatt 8 matcher den siste måneden nå og bare en person har svart tilbake og har faktisk vært sånn helt ok å prate med.

 

Skal muligens treffe ei jente på lørdag også nå da, egentlig bare for å si hei :) regner med det bare blir ett hei og en god prat liksom. Jeg forventer ikke noe mer jeg ihvertfall ;)

Men akkurat nå så skal det igrunnen bare bli godt å komme seg litt ut igjen nå og få tankene over på noe annet og treffe folk igjen nå :)

 

Anonymous poster hash: 21bf4...978

Lenke til kommentar

Det er så lite å si på så generelt grunnlag, men alle har opplevd dette.

Derfor er det bare å tro på disse klisjéene, fordi de er oppriktige og ektfølte råd uansett:

 

1) Ta tiden til hjelp.

2) Det er plenty med fisk i havet.

3) Følelsene går over med tiden, og iallefall når du har funnet den rette.

4) Hun var ikke den rette for deg uansett, eller iallefall dere passet ikke godt nok sammen akkurat nå.

5) Eventuelt prøv igjen senere, men kom over det først.

6) Bruk en rebound, eller kanskje du faktisk begynner å elske henne heller?

7) Oppsøk gode venner, finn trøst i musikk eller god mat.

8) Bruk mer tid med familien.

9) Eller bikkja.

10) Skaff deg bikkje.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er så lite å si på så generelt grunnlag, men alle har opplevd dette.

Derfor er det bare å tro på disse klisjéene, fordi de er oppriktige og ektfølte råd uansett:

 

1) Ta tiden til hjelp.

2) Det er plenty med fisk i havet.

3) Følelsene går over med tiden, og iallefall når du har funnet den rette.

4) Hun var ikke den rette for deg uansett, eller iallefall dere passet ikke godt nok sammen akkurat nå.

5) Eventuelt prøv igjen senere, men kom over det først.

6) Bruk en rebound, eller kanskje du faktisk begynner å elske henne heller?

7) Oppsøk gode venner, finn trøst i musikk eller god mat.

8) Bruk mer tid med familien.

9) Eller bikkja.

10) Skaff deg bikkje.

Har fått prata med hun som dumpa meg og har fått sagt det jeg mener nå! Spesielt om hvor dårlig gjort det var å ta det på sms når hun bare dagene før fortalte hvor glad hun var i meg.

Fikk til og med en unnskyldning for at hun dumpa meg på sms og at hun var veldig lei seg for det! Noe jeg satte pris på da det var det som gikk hardest innpå meg med tanke på at det var hun som sjekka meg opp og bokstavelig talt falt for meg samtidig som hun visste hvor glad jeg var i henne.

Vi er fortsatt venner noe som er helt ok for min del og jeg føler nå at jeg er helt ferdig med den saken.

Har ingen planer om å prøve lykken igjen med hun, med mindre hun plutselig skulle få følelser for meg igjen da og vil prøve på nytt, selv om jeg tror det ikke er så veldig sannsynlig at det kommer til å skje da jeg ikke føler noe som helst lenger ;)

Føler meg egentlig bare helt tom innvendig nå.

 

Vurderer også å gi opp hele den derre datingen også nå, da det bare ikke funker for meg lenger :/

Er så lei av å treffe jenter som bare sier at de ikke kan fatte at en snill fyr som meg fortsatt er singel, at de har så sykt lyst å treffe meg igjen for deretter å alltid gang på gang si at de aldri har tid :/

Har de lyst så har de tid!!!

Syns det bare blir for dumt det her :/

 

Sikkert meg det er noe galt med da, siden jeg alltid klarer å rote meg borti jenter som aldri har tid.

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke jeg var en rebound for henne da! Håper ihvertfall ikke det.

Har en sterkere følelse av at hun ikke er klar for noe seriøst noe, selv om hun sier at hun ikke har de samme følelsene for meg lenger, for mens vi var sammen så fortalte hun meg at eksen hadde vært utro mot henne.

 

Så er vel heller det at hun har blitt usikker eller noe da, så sant hun ikke er total idiot å har gått tilbake til han, noe jeg tror hun ikke er da ;)

Uansett så er vi fortsatt venner som prater av og til.

Skulle hun mot alle odds få følelser igjen for meg, så vil jeg nok ha en lengre prat med hun for å finne ut hva hun virkelig vil for noe selv om jeg tror det aldri kommer til å skje.

 

Så jeg får heller bare fortsette min søken der ute og se om den rette er der ute ett sted.

Lenke til kommentar

nesten som å lese mitt eget brudd. hehehe

 

bare med meg så satt hun å sa hun ønsket seg barn og hus med meg dagen før og snakket om å dra å se på hus iløpet av uken, vi var samboere og forlovet. dagen etter kom jeg hjem fra jobb og hun sa at vi måtte ta oss en prat. hun dumpet meg og flyttet ut dagen etter.

 

 

hun ringte etter 2 uker og ville møtes hos meg. jeg trodde selvfølgelig hun angret på avgjørelsen, hun kom og oppførte seg som kjærester og ville ha sex etc.

 

så jeg spurt hun no nylig om det var utelukket og prøve på nytt, det var helt utelukket så nå har jeg slettet henne fra face og snapchat pga det vil bli lettere og ikke ha kontakt eller se bilde av hun hele tiden siden.

 

vondt som faen, dette preger meg fortsatt selv om det er 1 mnd siden.

 

bare og ta tiden til hjelp og det blir sikkert bedre etterhvert!



Anonymous poster hash: 5ca7b...9ef
Lenke til kommentar

 

nesten som å lese mitt eget brudd. hehehe

 

bare med meg så satt hun å sa hun ønsket seg barn og hus med meg dagen før og snakket om å dra å se på hus iløpet av uken, vi var samboere og forlovet. dagen etter kom jeg hjem fra jobb og hun sa at vi måtte ta oss en prat. hun dumpet meg og flyttet ut dagen etter.

 

 

hun ringte etter 2 uker og ville møtes hos meg. jeg trodde selvfølgelig hun angret på avgjørelsen, hun kom og oppførte seg som kjærester og ville ha sex etc.

 

så jeg spurt hun no nylig om det var utelukket og prøve på nytt, det var helt utelukket så nå har jeg slettet henne fra face og snapchat pga det vil bli lettere og ikke ha kontakt eller se bilde av hun hele tiden siden.

 

vondt som faen, dette preger meg fortsatt selv om det er 1 mnd siden.

 

bare og ta tiden til hjelp og det blir sikkert bedre etterhvert!

 

Anonymous poster hash: 5ca7b...9ef

 

 

Hadde det av og på med ei slik i over 3 år selv.

Ikke verdt å kaste vekk tiden på. Dette er kvinner som sliter med et eller annet.

Alltid enklere å ta det utover en eller annen fyr - ikke la det være deg.

 

En måned føles nok kanskje lenge, jeg hadde det som sagt sånn i 3 år.

Første halvåret gikk fint, så begynte hun å vise andre sider, litt om litt...

 

Til helvete med slike kvinnfolk... hun har ødelagt mye i mitt liv, og jeg lot henne.

Enkelte må rett og slett få bearbeide sine problemer og oppsøke profesjonell hjelp før de ødelegger andre helt. Jeg sleit meg helt ut følelsesmessig på denne, og "savnet" henne i et par år etter det var slutt. Det var først da jeg begynte å hate henne etter at hun endelig hadde gitt slipp på taket hun hadde rundt meg at jeg kom over henne... det tok jævla lang tid og har ødelagt en liten del av meg for alltid, kanskje. Tenk at jeg følte at jeg savnet henne, tenk at jeg var villig til å utnyttes slik... det er så bortkastet.

 

Aldri ta vare på kvinnfolk som du tror du kan "hjelpe".

La folk som ikke innser at de tar ut sin ekstremt negative energi på deg bare gå.

Kast de ut av livet ditt! Jeg er en ydmyk person, men her har jeg satt min brutale grense for alltid fordi jeg vet hvor mye det kan ødelegge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...