Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hvordan ordne så fremmede ikke får se veggen eller liknende på Facebook-profilen min?


Anbefalte innlegg

Jeg laget meg en fake Facebook-konto og søkte opp meg selv. Da fikk jeg tilgang til mye som ligger tilgjengelig på veggen min, profilbilder, etc.

Under personverninnstilinger står det haket av på at kun venner skal kunne se veggen.

 

Jeg har selv søkt på folks profiler hvor det har vært umulig å se vennene deres, veggen, ALT har vært "usynlig" for oss som ikke er venner med dem. Jeg ønsker også en slik "anonym" profil for de jeg ikke er venner med, men jeg finner ikke ut vilke innstillinger det er.

 

Kan noen hjelpe meg?

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Istedet for å lage en ny post så låner jeg denne.

 

Når noen har bursdag så ser man alle som poster på veggen til denne personen, dette dekker hele news feeden og det er ikke akkurat få som har bursdag. Noen som vet hvordan jeg får vekk dette?

Skjul alt fra denne personen :p eller lignende, letteste er å scrolle videre :)

Lenke til kommentar

 

Istedet for å lage en ny post så låner jeg denne.

 

Når noen har bursdag så ser man alle som poster på veggen til denne personen, dette dekker hele news feeden og det er ikke akkurat få som har bursdag. Noen som vet hvordan jeg får vekk dette?

Skjul alt fra denne personen :p eller lignende, letteste er å scrolle vider

Ahh, da må jeg skjule folk masse folk :( Irriterer meg at jeg må se masse bursdaghilsner hele tiden

Lenke til kommentar

Som et tips til andre som eventuelt har samme problem: du kan enkelt se hva andre ser på din egen profil uten å opprette falske profiler ved å gjøre følgende:

 

1: Åpne din egen profil på PC/nettbrett via nettsidene til Facebook. Du kan ikke bruke Facebook-appen.

2: Nederst til høyre i cover-fotoet ditt (det store bildet øverst på profilsiden din) finnes det tre knapper; "Oppdater informasjon", "Vis aktivitetslogg" og "...". Trykk på knappen med de tre prikkene på.

4: Når du har trykket på knappen med de tre prikkene, får du opp en meny med tre valg. Trykk på det valget som heter "Vis som ..."

5: Nå skal du se din egen profil med en svart stripe under den blå helt på toppen av nettsiden. Der skal det stå en tekst tilsvarende "Dette er slik tidslinjen din ser ut for Offentlig. Vis som bestemt person". Dette er da altså hvordan profilen din ser ut for folk du ikke er venn med på Facebook.

6: Du kan også trykke på "Vis som bestemt person" i den sorte linjen for se hvordan din egen profil ser ut for venner. Du må da skrive inn navnet på den vennen du vil kontrollere.

 

Når du er i denne "Vis som"-funksjonaliteten kan du trykke rundt i menyene på din egen profil (tidslinje, om, bilder osv) for å se hvordan disse menyene ser ut for andre.

 

For å komme ut av "Vis som"-funksjonaliteten, trykker du enten på en av linkene i den blå linjen på toppen av siden, eller på krysset (X-en) helt til venstre i den sorte linjen på toppen.

Endret av IT-guy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...