Jump to content

Sprokket

Medlemmer
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 :)

About Sprokket

 • Birthday 08/11/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Byttet på jobb for 2 år siden, har ikke angret og savner ikke noe fra Windows.
 2. 4. I endel maskiner bedre ytelse* 5. I endel maskiner bedre spillytelse* Vil gjerne se statestikk på bedre ytelse med lavere clock, hvorfor tror du alle snakker om og overclocke?
 3. Vi har egen snapchat gruppe på jobb. Vi har god takhøyde og åpent landskap delt med et annet selskap. 90% av ikke faglig innhold skulle aldri bli sakt høyt. Avatarer, memes, emojis og kommentarer kastes over en lav sko til både kunder og kollegaer.
 4. Sprokket

  Vpn

  De fleste som jeg kjenner som har vpn velger å ha denne i nederland via https://www.digitalocean.com/ for å kunne laste ned. Hvor trygg du er? Tja, du er nå bare trygg frem til det punktet din vpn går. Det vil fortsatt være mulig å spore at det går store mengder trafikk, men trafikken er kryptert så du kan ikke se hva som går så sant du ikke deler ut krypteringnøkkelen din. Skal du ha VPN for å se på nrk og sumo fra utlandet kan det være godt nok å sette opp en egen løsning hjemme hvis du har kapasitet til dette og eventuelt en server / brannmur som kan ta i mot trafikken. Lykke til.
 5. Send den på reparasjon og pung ut. Det er vel det.
 6. Noen her inne som kjenner til firma i Trondheim som driver med brannsikring? Har fått tilbud om befaring fra Firesafe, men jeg ønsker meg gjerne et par konkurrenter slik at jeg kan velge det beste for borettslaget.
 7. Greenshot er det jeg bruker hjemme og på jobb. Pusher det også ut som standard hos noen kunder.
 8. Tror ikke det finnes en webserver som ikke logger iper. Der hovedårsaken ligger i å beskytte nettstedet mot angrep. Skulle han ha vunnet frem med noe så måtte det gjelde at den ikke kan brukes i målrettet reklame eller pristriksing. Var en kjempesak for noen år siden der flyselskaper kjørte opp prisen for hver gang en person sjekket en flyreise.
 9. Har 2 maskiner (laptop og desktop) begge på W10 AU. Har ikke opplevd noen issues så langt. Har til og med aktivert Bash uten å oppleve problemer, synes faktisk det leverer over forventningene.
×
×
 • Create New...