Gå til innhold

FIFA 15 - Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var skeptisk til Cavani-hypen jeg har sett, da han har vært helt ubrukelig i de foregående spillene, men fy faen for en spiller! Helt vill god. Til og med god på frispark(scoret på sitt første for meg og eneste forsøk så langt). Anbefales på det sterkeste!

 

Laget jeg kjører han i:

http://www.futhead.com/15/squads/3819300/

 

Veldig balansert lag. Mulig jeg bytter ut Cabaye med Toulalan som er bedre defensivt. Har lyst å prøve Casillas, men så god som Mandanda er så tror jeg ikke det er nødvendig for øyeblikket!

Lenke til kommentar

Føler for å lufte litt. Tror jeg har begynt å få dreisen på Fifa nå. Ihvertfall med Serie A + T. Silva laget mitt. Sliter fortsatt bakover, mot gjennombruddspasninger og sikksakk driblingen, men det kommer seg sakte. Kanskje har jeg bare vært heldig å møtt folk på mitt nivå, men de har hatt gode lag med spillere som Reus og Benzema, som begge er ufattelig gode. Benzema hadde et rykk som var ut av en annen verden. Var absolutt idiotisk hvor fort han rykket fremover de første meterne. Type Messi akselerasjon x 10. Fikk ikke mål i mot i den situasjonen, men det så veldig merkelig ut.

 

Uansett, spillerne som har imponert meg, for meg, er uten tvil Pirlo, Mertens, De Rossi og G. Rossi.

Spillerne som har skuffet for meg, er Hernanes (CDM), Cerci, og dessverre Totti.

 

Jeg vet ikke helt hva jeg forventet av Totti før jeg testet han. Jeg var klar over at han var treg. Det er faktisk ikke det som plager meg. Jeg trodde skuddene hans skulle være kanonkuler. Jeg trodde ballen kom til å sitte klistret til bena med 90 ballkontroll. Og sist men ikke minst trodde jeg han kom til å kontrollere den offensive midtbanen min med strålende pasninger.

 

Skuddene har sjeldent fungert for meg. Jeg har scoret med han, og han virker solid innenfor boksen, men alt av harde langskudd virker svake og lite presist. Stillestående vendinger går fryktelig sent til tider, og det har endt i stressende situasjoner eller regelrett balltap. Men pasningene. Som nevnt forventet jeg gull, men det er ingenting spesielt med pasningene. Ingen Pirlo magi. Bare, OK pasninger. De kommer som regel frem, men er ofte svak.

 

Hernanes kjennes like treg ut som Totti og Pirlo. Virker dårlig med ball i bena, og flere ganger har han utført dårlige pasninger på min egen banehalvdel. Andre personer har hatt andre meninger, men for meg fungerte han ikke.

 

Cerci forventet jeg også en del av, men han er bare en helt OK spiller. Koster ikke mye, så man får det man betaler for, men jeg hadde trodd på bedre prestasjoner.

 

Mertens. Å gud. Magisk ballkontroll, dribling, fart og skudd. Scorer mål. Assisterer. Vurderer å fyre han opp på topp, men...

 

... der spiller jo G. Rossi. Herlig krutt i venstrefoten. Som Mertens, magisk ballkontroll og dribling, mens farten er god nok til å stikke i fra forsvarsspillere. Scorer mål. Assisterer. Fortsetter han med det, får Mertens være fornøyd med rullering på LAM, CAM og RAM.

 

De Rossi og Pirlo er perfekte sammen. For øyeblikket, med T. Silva på laget, kan ikke denne duoen spille sammen, med mindre Pirlo spiller CAM, grunnet kjemiproblemer. Men tro meg. Pirlo prikker ballen der du vil ha den. De Rossi tar ballen når du vil ha den. Bruksanvisningen er som følger : Ta ballen med De Rossi, sentre den over til Pirlo, prikk den på hvem du vil. Selvfølgelig hender det at dette ikke fungerer, men tør påstå at 8 av 10 ganger er det suksess. Give or take.

 

Tør ikke si noe om forsvaret, da jeg gjør for mange individuelle feil for å bedømme noen bakover i banen. Der står mye på meg. SELV OM SIKKSAKK DRIBLING ER OP FOR FAEN! FIKS DET EA!

 

 

Oppdateringen som gjør slik at man kan se connections bars før kamp kan ikke komme fort nok. Spilte nettopp den kjedeligste kampen noensinne. Helt uspillbart. Tok vel nesten 35 MINUTTER å få den ferdig. Skjønner ikke at jeg orket. Har en dårlig DNF uansett.

Endret av G27
Lenke til kommentar

 

Hvordan er Labyad? Ser så utrolig god ut. Vanskelig å få til et skikkelig rått lag rundt han, dessverre.

 

Får forresten bare error på begge gull lagene dine.

Lenke til kommentar

Tror jeg skal selge hele laget mitt å satse på seria a

Noen jeg burde ha på laget mitt fra serie a?

Skal hvertfall ha rossi og cuardrado

Mertens, Rossi, Pirlo, De Rossi, Barzagli.

 

Hva betyr det når spillerne har en sølvfarget posisjon, og statsene er skyhøye? Ser en og annen spiller som er slik.

 

Eks:

fx5gm9.png

Det finnes "attribute cards" som hever stats for EN kamp.

Lenke til kommentar

Det finnes "attribute cards" som hever stats for EN kamp.

Ahh, riktig. Har ikke brukt dem før. Funker de bra eller?

 

Det virker som at jeg er stuck i 3.div for tiden. Var i andre, rykka opp og stopper på rundt 15 poeng hver forbanna gang. Trenger 18 for å gå videre. Dårlig FIFA periode nå!

Lenke til kommentar

Har forøverig ikke noe problemer med kick off greia lengre, man er obs på det å da er det meste gjort allerede om man ikke suger i forsvare seg så burde man fint klare å stoppe spilleren, et tips er å ikke rushe ballføren med en gang, men å falle litt av og se hvilken vei han løper.
Anbefaler 4321 på det sterkeste. Reus, Lewa og Robben er desidert den beste angrepstrioen så langt for meg.. Da blir kantene inkludert i spillet og ikke så lett bort gjemt som i en 433 formasjon..


Hva jeg faen ikke skjønner med dette spillet er hvorfor i helvete står Naldo på 16m (kontring spoten) når jeg skal forsvare meg på cornere, fyren er 6.6, mens Reus ligger inne i felte? Dette skjer støtt og stadig med de beste hodespillerene mine, noen ganger så er de riktig plassert, men hvorfor?!
Noe annet som irriterer meg er hvor latterlig lett det er å få straffespark, man får altså straffespark om man rører spilleren drakt ( faller med en gang). Mens det har vært situasjoner hvor man blir meid rett ned eller bakfra og får ingenting..

De gidder ikke å vise replay når man er på håret i offside mens de føler det er behov for å vise replay når personen er 5m+ i offside.. Det skulle vært omvendt. Det er også helt jumbo på når de velger å vise replay på taklinger..

Å jeg tror faktisk ikke spillet er feilfri på offside regelen i år. Så er ikke overaskende at de har fjernet en del replays, for replays påpeker 2 ting. Enten riktig avgjørelse eller feil ( som oftest er selve spillmekanismen det er noe galt med)

Lenke til kommentar

Har blitt fortalt at man får mer coins for pengene hvis man kjøper på nett kontra gullpakker på FIFA. Noen som har erfaring med dette? Er det lovlig og trygt i forhold til betaling?

Det kommer jo ann på det. Man kan jo pack'e Ronaldo etc foreksempelvis 2k fifa points. Men å kjøpe fra nettsider er "garantert" den summen du får, mens gullpakker går mer på flaks/tilfeldigheter.

I følge EA/FIFA så nei, så erikke dette lovelig, men EA gikk ut og sa at alle som coin advertiser på youtube etc vil bli bannet, men det har de ikke blitt. (Se flere fifa youtubere)..

Man bidrar til å ødelegge markede, men den policyen de har med at folk blir bannet for å kjøpe coins, den tror jeg ikke på. De prøver bare å få folk til å stoppe (truer med banning osv) for å tjene penger selv på at folk kjøper pakker. (kjøper man coins på nett, så kjøper man ikke pakker for FIFA points) = Lite inntekt for EA. Den siste perioden i FIFA 14 så var det jo knapt noen som kjøpte fifa points blant annet, for alle var stacka opp med millioer av coins de har kjøpt fra websider.

 

Om det er trygt kommer ann på, jeg personlige ville stolt på nordmenn som sier hvilken webside som er trygge, fordi de er som regel nøytrale kjøpere. VGD.no er et fint sted å sjekke i fifa tråden der.

Men i bunn og grunn, ikke lovlig, men majoriteten kommer til å gjøre det eller gjør det etter en stund så sjansen for å bli bannet er like stor som at politiet kommer på døren din for å ha lastet ned filmer fra Piratebay.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å jeg tror faktisk ikke spillet er feilfri på offside regelen i år. Så er ikke overaskende at de har fjernet en del replays, for replays påpeker 2 ting. Enten riktig avgjørelse eller feil ( som oftest er selve spillmekanismen det er noe galt med)

Har opplevd to ganger i et tidligere Fifa (husker ikke hvilket år) at det ble blåst av for offside, men replayen viste tydelig at det var feildømt.

 

Det med at midtstopperne nekter å stå i feltet på cornere er ikke noe nytt. Slik har det vært i Fifa så lenge jeg kan huske. Forbanna irriterende.

 

--

 

Må si 4231 passer meg perfekt for tiden. Spiller veldig ballbesittende og har ofte 70% ballinnehav når kampen er ferdig. Spiller veldig passivt og venter på muligheter hele tiden. Om det ikke funker går ballen tilbake til forsvaret og jeg begynner på nytt. Har faktisk fått litt glede av Fifa på den måten, selv om det sikkert irriterer motstanderen noe grenseløst. Særlig om de også vil låne ballen.

 

Liker ikke slik fotball i virkeligheten, f.eks. Barca eller Bayern, men på Fifa funker det for meg.

Lenke til kommentar

 

 

Hvordan er Labyad? Ser så utrolig god ut. Vanskelig å få til et skikkelig rått lag rundt han, dessverre.

 

Får forresten bare error på begge gull lagene dine.

 

Labyad er kanon, fungerer veldig bra for meg. Bruker ofte det nederlanske laget i seasons og Labyad er mye av grunnen til at jeg kan det. anbefales :)

 

Her er lagene igjen, Rodrigo & Abate <3

Trenger en erstatter for Ramsey, tips? :)

 

 

 

post-191721-0-81200600-1413156945_thumb.png

post-191721-0-55292400-1413156987_thumb.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...