Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 4 og Note Edge - Diskusjon


Slai

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei,

 

har problem med at telefonen til tider stenger ned apper jeg er inne på og går ut til homescreen/lockscreen, vel der så er det kun bakgrunnbildet som vises og ting lastes på plass etterhvert og da funker telefonen som normalt igjen. Hva kan dette bero på? begynte etter jeg oppdaterte til 5.1.1. (svensk versjon fra guide her i tråden). Er det factory som må til? 

Dette er noe som er blitt verre i det siste hos meg. Av og til flere ganger om dagen,og da begynner det å bli plagsomt. Noen som har anelse om hvorfor og hva man kan gjøre?

Lenke til kommentar

 

Er det bare jeg som hadde problemer med fingeravtrykkleseren?

 

Måtte ofte stryke fingeren over 8-9 ganger før den kjente igjen fingeren min. Andre ganger gikk det på første forsøk.

Vist du vil den skal fungere bra så må du registrere 1 finger flere ganger, har registrert tommelen min som 3 eller 4 fingre, registrert den i alle tenkelige vinkler, fungerer for det aller meste helt smertefritt, mye bedre en kodelås og "maze" som jeg har brukt på tidligere telefoner.

 

Men jeg regner med det var et poeng å få sakt at Apple er mye bedre, siden denne tråden er snart drevet av Apple fan Boys, men fingerleseren fungerer faktisk veldig bra om du setter den opp riktig.

 

 

Hos meg står det at jeg kan registrere 3 fingre bare.. Kan dere registrere flere enn 3?

Endret av Rinohb
Lenke til kommentar

skifte til Norsk rom fungerte i alle fall ingen ting bedre, må enda lade to ganger dagen om jeg har lyst å bruke den litt, likevel er jeg helt tom til kvelden. Men tar en factory reset igjen på den norske(Nordic). Gleder meg virkelig til å installere alt på nytt igjen. NOT.

 

Blir litt skuffet om det ikke hjelper noe nå heller.

Endret av Bendorama
Lenke til kommentar

skifte til Norsk rom fungerte i alle fall ingen ting bedre, må enda lade to ganger dagen om jeg har lyst å bruke den litt, likevel er jeg helt tom til kvelden. Men tar en factory reset igjen på den norske(Nordic). Gleder meg virkelig til å installere alt på nytt igjen. NOT.

 

Blir litt skuffet om det ikke hjelper noe nå heller.

Har du forsøkt med ny batteri?  Det hjalp meg hvertfall. 

Ellers hadde jeg en Galaxy s6 edge som jeg klarte å knuse ved å sette meg på den + headsettet i lomma og hele skejrmen ble fucked :/

Så nå er det back to note4, og jeg liker den bedre. Fikk helt aids og ebola av liten skjerm på s6

Lenke til kommentar

Hei.

Har hatt min Note 4 i ca 6 måneder nå, men tidligere denne uken ville den ikke vite av minnekortet mitt. Dette er ett 32gb samsung kort som jeg kjøpte sammen med telefonen. Kjøpte da ett nytt 32gb kort fra SanDisk, og dette virket i nøyaktig ett døgn.

Spørsmålet mitt da er, er det noen som har opplevd det samme Er dette maks uflaks med to minnekort som tar kveld av seg selv, eller er dette en feil på telefonen Har prøvd å fabrikkinstille telefonen men vet ikke om jeg tør prøve å sette nytt minnekort i den.

 

Takknemlig for eventuelle svar.

 

PS.

Har forresten prøvd minnekortene i en annen telefon men får opp at det er tomt minnekort, må formateres. Prøver dette, men får fortsatt opp at det er tomt. Har prøvd på pc også

Endret av MF Note4
Lenke til kommentar

1) Når man formaterer et minnekort, sletter man også det som er lagret på kortet. 

 

2) Hvis de minnekortene du har prøvd er kvalitetskort fra henholdsvis Samsung og Sandisk, og ikke billige etterligninger man finner på f.eks. Ebay, vil jeg i utgangspunktet tro at problemet er telefonen. Men igjen; er problemet at telefonen ikke finner minnekortet, eller er det at den ikke finner noe på kortet etter at du har formatert det? Hvis det er førstnevnte, bør du sende telefonen på service. Ikke første gangen Samsung mobiler har problemer med minnekort. Har opplevd det selv.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt flere SanDisk minnekort på Samsung Galaxy Note 3, S6, og Note 4 som har sluttet å fungere etter kort tid.

 

Etter å ha kikket rundt på nettet viser det seg å være mange som har hatt samme problem, og med kommentarer om at Samsung spiser SanDisk minnekort til frokost. Ble anbefalt å prøve minnekort fra Samsung.

 

Byttet til et Samsung Pro minnekort og det har fungert over et år nå uten problemer. 

Endret av Sozinho
Lenke til kommentar

Hvordan fungerer telefonen deres når det er kaldt? Min telefon går i restartloop hver gang jeg er på tur å tar telefonen frem for å ta et bilde. Må ta ut å inn batteriet for å starte den vanlig. Men da er den tom for strøm.

 

Kulde er dødare for batteri.

Opplevd det to ganger på min Note. Gått ut med rundt 20-30% strøm igjen, og så har den slått seg av etter 10 minutt pga kulden.

Lad opp før du skal ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...