Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 4 og Note Edge - Diskusjon


Slai

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Det er en DOA sak ja. Det bør kanskje gjøre saken litt raskere enn den uken du har erfart tidligere?

 

Skulle jo tro det, men vi benytter kun mCare for iPhone solgt med Telenor og ingenting annet, og DOA-saker rundt iPhone er noe som jeg aldri opplever så har ikke mye erfaring med hvordan de håndterer det. Vil jo tro du må ligge i samme ventekøen før de ser på din telefon uansett.

 

EDIT:

 

Problem nummer to med omlevering her blir jo hvorvidt Telenor (Telefast) har flere telefoner tilgjengelig? Her hos oss så har denne Note 4 lanseringen vært et komplett mareritt...

 

Er kanskje ikke rart så rart du ikke opplever DOA saker på iPhones, Apple har vel DOA tid på 24 timer, sammenlignet med 7,14,30 dager som andre bruker.

Lenke til kommentar

Jeg ser ikke helt hvordan det er så fryktelig relevant for tråden? Er jo ikke uten grunn til at jeg ikke gikk dypere på dette med DOA-saker fra Apple da det er en eneste stor suppe som nesten ingen forstår noe særlig av, men det er ikke så alt for relevant heller da iPhone alltid omlevere mot ny bytteenhet ved garanti / reklamasjon så du vil alltid få telefonen omlevert, dog ikke i ny salgspakke.

Lenke til kommentar

Etter et par timer fikling må jeg si at dette er en betydelig oppgradering fra S4+ som jeg har brukt fram til nå. Har forsåvidt vært fornøyd med den, men Note 4 er i en helt annen liga. Det tok fem minutter før jeg syns skjermen på S4 var liten :). Kona har iPhone 6 plus, og for en gangs skyld syns jeg Samsung kommer vesentlig bedre fra det med hensyn på design og ikke minst hvor behagelig mobilen er å bruke.

Endret av blitzen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det som jeg synes hadde vært sykt bra med s note; Når man skriver f.eks, så beveger arket seg når skriften kommer mot enden. Når man slutter å skrive så zoomer den ut for å få oversikten og zoomer inn igjen når man begynner å skrive eller når s pennen er nær skjermen(Optional om alltid zoom ut eller bare når s pennen er vekke). Guidelines hadde også vært fint, ikke sånn der bare rette linjer overalt på skjermen, men når man begynner å skrive så dukker det opp en linje under der du skriver for ikke å skrive skjevt.

 

Send dette inn til Samsung asap zulu pl0x.

Lenke til kommentar

Det funker egentlig nokså fett, går an å kjøre en mal på med streker, men strekene føler jeg er altfor langt unna hverandre. Det største problemet er egentlig bare når jeg zoomer inn til 300% som jeg selvfølgelig gjør for å få mest mulig skriveplass. Så er måten å navigere på litt kronglete, og tar lang tid. F.eks, når jeg skriver noe så får jeg skrevet litt og må flytte arket. Dette er veldig tidkrevende. Hadde egentlig vurdert å bruke mobilen til å skrive ned notater fra tavle i og med at det er så praktisk. Så hvis det er noen som vet om en app der arket flytter seg automatisk som du skriver hadde det vært fett :D

Lenke til kommentar

Sist jeg tok notater selv skrev jeg bare ut siden jeg var på i s note (100% zoom), sveipet til ny side, noterte videre, osv. Ble en del sider, men etter noen minutter med redigering etterpå var det helt fint.

 

Also: test ut photo note ift tavlen?

 

Btw jeg fant løsningen. I s note på note 3 har jeg en knapp nede til venstre som kalles "magnified notepad" når jeg hovrer over den.

 

Den gjør det du ønsker.

 

Gjerne si fra om du finner samme på note 4 sin SNote. Kan ikke tenke meg at de fjernet den funksjonen, men mulig den ligger en annen plass eller aktiveres annerledes?

 

6gdkpy.png

Endret av Slai
Lenke til kommentar

For de som er på leting etter Note 4, så påstår Siba at de har på Alnabru fremdeles. De siste par dagene har jeg fulgt med på prisjakt.no for å se hvem som får inn og Siba har hatt hver gang jeg sjekker. Tydelig at enten a) ingen handler der eller b) ingen på Alnabru vurderer Note 4 :D

Hentet min der i går.

Lenke til kommentar

noen som vet hvor jeg kan få tak i et beskyttelsesdeksel eller lommebok eller hva som helst i Oslo?

trenger det til beskyttelsen jeg har bestilt fra amazon kommer.

Bestille fra komplett så har du det neste dag dersom du henter på Vinderen. Bestiller du på morgenen tror jeg du kan få samme dag. Antar du mener f.eks. S-view cover.

Lenke til kommentar

Merkelig... Den funker slik at den tar opp litt plass nederst, som et keyboard, der du skriver for hånd. Teksten vises for hånd i dokumentet, og som du ønsket flytter det seg mens du skriver, og lar deg hoppe til neste linje. Du kan justere hvor fort den rykker frem og.

 

De kan umulig ha fjernet denne funksjonen totalt.

 

Gah, hadde jeg bare hatt min her...

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...