Gå til innhold

Siste Ordet 3


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234daf

Referat fra gårsdagen:

 

Forbereder meg på en relativt rolig kveld, sitter og drikker med et par kompiser hjemme, ser film og koser oss. Tar en tur ned i kjelleren og luker opp noe sprit, tok en slurk og fikk smaken på mer. Tok den flasken med rarest farge som tilfeldigvis var en Absinth 70%. Løp nesten hele veien ned til byen på klunk is. Resultat: masse kutt og sår. Var helt gira, kjente liksom ikke at jeg datt. Så dundrer jeg på døren til en privat fest, kjente et par av folkene. Det endte opp med at vi ikke gikk inn. Så ble jeg plutselig helt fullstendig gal og skulle knuse alt. Gikk løs på en parkert Ford Scorpio og slo i alt jeg så. Ble løftet og slept av en kompis gjennom byen slik at jeg ikke skulle bli drept (kjeft på størrelse med Russland).

 

In Da Club er jeg kanonstor i kjeften og løper rundt etter militærgutter på perm fordi de kjøpte drikke til damen. Står på dass uten å vite helt hva jeg skal gjøre, sier at jeg skal drepe (eller banke) en eller annen uten grunn, så kommer en annen som sto og pisset og hopper på meg, skaller meg ned (tror jeg) og tar et skikkelig kvelertak på meg. Vaktene kommer og skiller oss (les: hindrer min død), det samme gjør kameratene hans. De spør om å få slå meg, men han sier nei og deretter til meg at jeg skal gå å kose meg (det burde han, hadde ingen grunn til å denge meg).

 

Kvelden fortsetter med at jeg jogger rundt drita som en grensevakt og snakker med folk. Truer noen som jobber der med bank, fordi jeg ikke fant jakkelappen min og dermed måtte vente til stengetid for å få jakken. Fikk den til slutt og ble kjørt hjem, etter en svipptur innom Esso for hamburger. Nå nerder jeg i full bakrus mens dama ligger og ser på tv. Fikk en "warn" tror jeg, der nede. Kjører vel en 'three strikes'-politikk der.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...