Jump to content

~Alex~

Medlemmer
 • Content Count

  1153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About ~Alex~

 • Birthday 08/10/1989
 1. Kjære medlemmer av Hardware/tek/amobil/kvinneguiden/(og alle andre sider her!) da er endelig juledugnaden 2009 kommet i gang igjenog vi trenger DIN (alles) hjelp for å lykkes! Bidra gjerne ved å bli med i og invitere venner til den nye gruppen vår: http://www.facebook.com/group.php?gid=218322693711 og generelt spre ordet! Og gjennom å donere gaver eller penger til dugnaden, mer informasjon ligger på Juledugnad.no På forhånd tusen takk! Mvh. Alexander Asbøll, prosjektleder juledugnaden 2009 Litt info for de som ikke har vært borti dugnaden før:
 2. Hei kjære designermennesker! Juledugnad.no søker en dedikert person som har lyst til å bidra til at institusjonbarn i Norge skal få en bedre julefeiring! Oppgaven består av å grafisk oppdatere www.juledugnad.no og foreløping mål er få få gjort dette før utgangen av Oktober. Programmerer er allerede på plass og jobben starter umiddelbart. For mer informasjon, besøk den ut daterte websiden www.juledugnad.no (Ble ikke arrangert i 2008) Ta kontakt for en uforpliktende prat på alexanderPUNKTUMasboellATgmailDOTcom eller still gjerne spørsmål her Mvh. Alexander Asbøll, leder Juledugnaden 2009 PS. Alt arbeid er ulønnet, men ser absolutt pent ut på en CV.
 3. Hei! Ligger litt bak på planleggningen og får bussen ut fra verkstedet og klar for veien en av de neste dagene og har et par spørsmål om straffene for å bli tatt med for mange mennesker (flere mennesker enn bussen er regget for) de forskjellige stedene rundt Oslo. Dvs. Hva er straffen for å bli tatt med for mange mennesker i Oslo, Bærum og Asker? Fikk høre at det var et prikksystem i Oslo i fjor hvor man fikk en prikk hver gang man ble tatt i en kontroll at ble avskiltet ved tre prikker. Dog varte bare prikkene i et døgn. Er det slik i år også? Takker for alle gode svar (skal også prøve å ta en ny runde med å ringe politiet i morgen, men slet med å finne noen som hadde peiling da jeg ringte i dag)
 4. Kan vel si det her og nå, hvis du ikke klarer å finne svar på spørsmålene dine selv gjennom google så er et studie mer enn nok.
 5. Veldig enig, er selv i en krangel med datakjeden om en creative mp3 spiller som gikk i stykker etter 4 uker med normal bruk. Skikkelig kjipt å bruke tid på sånt.
 6. Hvem i all verden vil se den dama med lite klær eller gud forby toppløs? Tror du kommer til å ha problemer med å få folk til å bli med i gruppen din..
 7. Noen butikker utenfor Norge hvor man kan få bestilt trommene stand-alone? (Regner med at de er sonefrie?)
 8. har selv 110 problemer med denne telefonen:( skrur seg av bare du slipper den noen cm. ned i en lomme, restarter under samtaler og kjøring av programmer og vekkeklokken fungerer ikke hvis jeg stiller den over midnatt (pm->am)... for å nevne noen En venn av meg kjøpte samme telefon nylig og har dessverre flere av problemene.. lykke til med å løse problemet ditt.. følte jeg bare skulle opplyse om all den fremtidige morroen du kan vente deg
 9. RPG og singleplayer: Fallout Action, co-op og online: GOW2 Har du råd til 3 spill kan du tenke på cod5
 10. Noen som vet om noe sted som selger mobilen med telenor binding? eller hvilke butikker/nettbuttikker som kommer til å gjøre det først? =)
 11. hadde vært supert om du kunne teste beskyttelsesfilmen, vurderer mobilen sterkt.. men mine tidligere mobiler har en stygg tendens til å få riper så er avhenging av å ha en eller annen form for beskyttelse og aner ikke hvordan det funker på touch mobiler. (Hvis det ikke funker kan du vel bare ta den av igjen uten å ha tapt noe som helst)
 12. Savner faktisk mer mangfold og særpreg mellom spillestilene til landene i multiplayer :/ Merker jeg savner C&C Generals etter 5 timer med skirmish spilling. Så langt er de allierte favoritt grunnet at de har litt av alt, noe som gjør det enkelt å sette sammen et variert angrep.. Empire har skuffet meg veldig så langt, hadde forventet units som la opp til mer unike taktikker. :/ (selv om de har noen kick-ass units)
 13. Det første scene it? spillet var sonefritt og har prøvd å finne informasjon om 2ern er det også uten hell, noen som har sett det noe sted som jeg har oversett? (Spillet kommer ut 2-3 uker før i nord amerika, så kunne tenkt med å bestille fra vgp.ca hvis det er sonefritt:))
 14. I Oslo har vi vel nå 3 spillkjeder som tar i mot brukte og lurer på om noen har en oversikt over hvem som gir mest for pengene? (WII og X360 spill) Hadde vært veldig greit med oversikt i dette markedet (som det er i feks. japan) for å skape konkurranse. Såvidt jeg vet tar disse 3 i mot spill (godt mulig det er flere?) EBGames Game (tidligere spiderman) Game-stop
 15. Noen som vet forskjellen på den engelske og norske versjonen av box office smash? Er det bare norsk tekst eller det også norskt innhold? Har hatt stor glede av Scene it! Lights camera action på vors, men det er for få spørsmål til å være underholdende over tid :/
×
×
 • Create New...