Gå til innhold

Forkynnelse fra Jehovas Vitner


Anbefalte innlegg

Det fins bare en kristendommen og Det fins tusenvis av sekter tilhører kristenheten.

 

Fordi kristendommen Bibelen sier : De levende vet at de skal dø, men de døde vet slett ingen ting. ( Fork 9:5 ) ( Når de døde ikke vet noen ting, kan de heller ikke pines.) Jehova Gud.

 

Kristenheten og i mange ikke kristne religionssamfunn finner vi en lære som går ut på at demonene holder til i helvete og at de onde blir straffet der etter døden ( og noen mener at straffen består i at de blir pint. )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne gudsbespottelige læren har egentlig mye dypere røtter. Alle de oppfatninger som er forbundet med læren om et brennende pinested, bakvasker Jehova Gud og skriver seg fra ham som i første rekke har bakvasket Gud.

 

Djevelen hvis navn betyr bakvasker og Jesus kalte djevelen løgnens far ( Joh 8: 44 )

Lenke til kommentar

Jødedommen har ikke noe konsept av helvete og kristendommen springer jo ut av jødedommen. I kristendommen ble ikke helvete nevnt før i middelalderen, da man ville skremme folk til konversjon, lydighet og til å betale avlat. Hele poenget med Jesus var tross alt at han skulle frelse menneskeheten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Moderatormelding

Trolleanklager skal rapporteres. Forøvrig vil jeg minne om at denne tråden er postet i Prekestolen, hvor det ikke er krav til problemstilling og innhold så lenge tråden følger retningslinjene og er relatert til religion. Hvis man ikke kan bidra til diskusjonen, så trenger man heller ikke å poste.

 

Ett innlegg fjernet.

 

Kommentering av moderering kan tas på PM. Ikke her i tråden.

Lenke til kommentar

Eeeeh, hvem har pålagt hva?

 

Hva er poenget ditt med tråden?

Forkynnelse, antakeligvis.

 

Det fins bare en kristendommen og Det fins tusenvis av sekter tilhører kristenheten.

...og de tar feil alle sammen! Er ikke det en fin måte å se på det? Alle er like i slikt henseende.

Lenke til kommentar

Ikke bare noen få diktatorer eller krigsforbrytere, men alle opprørere og alle som har støttet opp om urettferdigheten vil bli fjernet når Jehova Gud ødelegger all falsk religion og når han deretter iverksetter sin Harmageddon -krig. Åp 17: 5-18 )

 

Guds sønn vil dessuten fjerne den innflytelse som usynlige skapninger, skapninger utenfor jorden øver på menneskene for å påvirke dem til å gjøre det som er galt. Vi sikter ikke til noen eiendommelige, kjødelige skapninger på Mars eller på en annen planet i verdensrommet.

 

Vi sikter til de usynlige makter som Bibelen omtaler Satan og hans forbundsfeller blant åndeskapningene. ( ef 6:12 ) Du har i vår tid sett beviser for hvordan de har øvd sin innflytelse på menneskene og fått dem til å gjøre seg skyldig i voldshandlinger og blodsutgytelser som en ikke finner noe sidestykke til. Kongen ( Jesus ) i Guds rike ( himmelen ) har makt til å gjøre det som vitenskapsmennene med sine kjernefysiske våpen aldri ville kunne klare - å uskadeliggjøre slike demoniske makter. ( åp 20: 1-3 )

Lenke til kommentar

Syndfloden : Jorden ble fordervet for Guds åsyn og jorden ble full av urett og Gud så å jorden og se , den var fordervet for alt kjød hadde fordervet sin ferd på jorden . ( 1. Mos 6: 11-12 )

 

Sodoma og Gomora : Morals forfall. Pedofile, homoseksuelle, dyresex og osv

Lenke til kommentar

Syndfloden : Jorden ble fordervet for Guds åsyn og jorden ble full av urett og Gud så å jorden og se , den var fordervet for alt kjød hadde fordervet sin ferd på jorden . ( 1. Mos 6: 11-12 )

 

Sodoma og Gomora : Morals forfall. Pedofile, homoseksuelle, dyresex og osv

 

Så Gud drepte dem alle sammen... Krigherrer i dag mener også at menneskene de angriper er fordervet. Ingen forskjell på det de gjør og det Gud gjore altså.

 

Den Gud sparte var Lot. Lot som gikk ut å sa at døtrene hans kunne folkemengden bare ta og gjøre hva de ville med. Han rett ut tilbød folkemengden å voldta døtrene hans. Men han ble spart, å hadde sex med døtrene sine selv..

Endret av Andeith
Lenke til kommentar

Det er ikke fornuftig å tro at Gud må elske det som er ondt, selv om han har kjærlighet til menneskene. Det at Gud hater det onde, er imidlertid ikke det eneste prinsipp som blir understreket. Beretningen viser også at Gud ikke straks utrydder ufullkomme mennesker når de synder. Gud hadde lagt merke til amorittenes ondskap i Kana'an om lag 400 år tidligere, men han utryddet dem ikke da.

 

Dette er i samsvar med det som sies andre steder i Bibelen, nemlig at Jehova Gud ikke har behag i den ugudeliges død, men at han i sin barmhjertelighet gir slike mennesker anledning til å forandre sin handlemåte.

 

Denne beretningen burde derfor ikke gjøre oss opprørt, men tvert imot øke vår kjærlighet til Gud. Det at Gud utrydddet kana'anittene, burde dessuten overbevise oss om at han ikke overser det onde. Det gir oss god grunn til å tro at han ikke for alltid vil tolere den ondskap som nå gjør jorden til et stadig farligere sted å bo på.

Lenke til kommentar

1. Mos 3:16: Til kvinnen sa Gud. Din lyst skal stå til din mann og han skal råde over deg. Denne uttalelsen som Jehova kom med etter at Adam og Eva hadde syndet, var ikke en erklæring om noe mennene ble pålagt å gjøre men en erklæring om hva Jehova på forhånd visste at de ville komme til å gjøre nå som selviskhet var blitt en del av menneskenes liv.

 

En rekke senere bibelske beretninger forteller om de tragiske situasjonene som utviklet seg fordi mennene rådde over kvinnene i selviskhet. Men Bibelen sier ikke at Gud godkjente en slik handlemåte eller at en slik handlemåte skulle være et eksempel for andre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...