Gå til innhold

"Asus ROG Swift PG278Q G-Sync" -tråden


Anbefalte innlegg

Såpass ja, får vel drøye med 144hz skjerm til jeg får kjøpt meg ny GPU da. Venter på Pascal så. Hvis ikke jeg finner et til 780classy brukt da, så vil vel det hjulpet litt. Kan ikke ta meg råd til 2 top of the line gpuer og denne skjermen akkurat nå.

Endret av kaasa92
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

 

Vil en 140p 144hz være overkill for pcen min? 760gt med 16gb ram og amd athlon x6 3800?

Til nyere spill er jeg redd for det ja..

Siden jeg er fattig student : oppgradere HK og CPU eller bare gpu? :)

 

 

Vel, her ser du at en X6 1090T bremser ned et HD5850. (Når du får flere frames med samme CPU overklokket, viser det at skjermkortet kunne ytt bedre om du hadde hatt bedre CPU.) HD5850 er jo en del eldre enn skjermkortet du har, og her ser du hvor mye bedre et GTX760 er. Så det er godt mulig at selv om du overklokker din CPU så mye du klarer, at den fremdeles holder skjermkortet ditt igjen. Men hvor mye du vil tjene på bare å oppgradere CPU/HK mot å gå for et GTX970 (avhengig av budsjett) det tør jeg ikke mene for mye om. Du kan jo benytte deg av Kompletts åpne kjøp, og bare prøve?

 

Men mer on-topic for denne tråden. (Altså lag en ny tråd her om du ønsker videre hjelp til oppgradering av PC'en din). Om du vurdere en 1440p skjerm som PG278Q. Så gjør de fleste her seg den antakelsen at man oppgraderer til denne oppløsningen på grunn av et ønske om bedre grafikk. I det ligger det at man forventer at folk ønsker å kjøre presets i spill så høyt som mulig, som "Ultra" for eksempel. Samtidig er det en 144Hz skjerm, så man ønsker jo ikke å lunte nede i ~60fps heller, da forsvinner jo mye av vitsen. Og da er det de fleste her i denne tråden vil si at selv ikke to GTX970 er klar for denne jobben. Personlig tror jeg 1080p på "Ultra" gir en bedre grafisk opplevelse enn 1440p på "Medium". Ett GTX970 klarer nok begge deler, men vil altså sannsynligvis se bedre ut på en 1080p skjerm der den også gir godt med fps.

Lenke til kommentar

Jeg har en 680, i5 2500k og kjøpte en Rog swift skjerm for 2 måneder siden. Elsker oppløsningen, bildekvaliteten og responsiviteten. Ville aldri gått bort fra 1440p, 144 hz nå som jeg har dette. Satt på en skjerm til 8-900  kroner før. Rog swift er en dyr skjerm der og da, og overkill for mitt oppsett men jeg liker å kjøpe kvalitet for å ha en stund, og skjerm er jo det mest "synlige " og der alt skjer på maskinen din. Jeg angrer ikke. :)

Endret av Phinex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøpte meg Swift skjerm idag allikevel, kom over en til ok pris. Men oppdaget når jeg kom hjem at kanten som er rundt skjermen i toppen på ramma kan jeg dytte litt inn, ikke noe som har noe særlig betydning tror jeg, men noen som har opplevd det samme? har fått med kvittering fra komplett, så kan jo reklamere, men tviler jeg tar meg bryet med det.

Lenke til kommentar

 

 

Jeg har solgt 3 stk swift til 4500kr per stk. De gikk som varmt hvetebrød :p Kunne sikkert solgt 6 til om jeg hadde

Hvilken skjermer går du for nå da?

Asus 27" 4k g-sync og 34"wide g-sync

 

Hvordan blir dette på desken Nizzen, jeg mener med surround så er det jo en viss symmetri, Men forstår ikke helt utrawide, sammen med en 16:9 skjerm.

Jeg mener, hvis spillet ikke fungerer med ultrawide så blir du vel å bruke 4k skjermen, men samtidig så bør vel ultrawiden stå midt på desken, så hvordan får du spilt med den andre.

 

Kanskje flisespikkeri, men ser ikke for meg hvordan det blir seende ut. 

Lenke til kommentar

Såpass ja, får vel drøye med 144hz skjerm til jeg får kjøpt meg ny GPU da. Venter på Pascal så. Hvis ikke jeg finner et til 780classy brukt da, så vil vel det hjulpet litt. Kan ikke ta meg råd til 2 top of the line gpuer og denne skjermen akkurat nå.

Jeg har et 780 classified fra evga som jeg skal bli kvitt.. Noe for deg?

Lenke til kommentar

Akkurat kjøpt meg en Asus PG279Q, og selv om dette er tråden for PG278Q så tenkte jeg det var greit å spørre her.

 

Denne står nå ved siden av min 4K BenQ BL3201PT skjerm. Det er kanskje en bug som gjør at hvis jeg enabler 165 Hz, så blir tekst i Windows blurra på BenQ skjermen. Tar jeg bort overklokkinga av skjermen, og bare bruker 144 Hz, så skjer det ikke. Bug i nVidia driverene eller en fysisk begrensning i skjermkortet? 

 

Så er det backlight bleed da. Legger ved et bilde her. Effekten blir overdrevet litt av kamera, så det er ikke fullt så ille sett med øyene, men dog :

 

post-10067-0-87501100-1447694665_thumb.jpg

 

Burde jeg sende den tilbake og få ny? Tror dere Komplett godtar det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...