Jump to content

Chipsmaster

Medlemmer
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)

About Chipsmaster

 • Rank
  Devastator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3902 profile views
 1. Dette har vært lov siden 2017: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/enklere-bilimport/id2555290/
 2. Har selv brukt flere sett av Continental IceContact og Nokian Hakka. Disse har ofte knivet om førsteplassen og favoritten min er klart og tydelig Nokian. Grepet her når det er glatt er mer solid enn Continental etter min erfaring. Continental er kanskje litt bedre på støy innimellom, og i noen tilfeller på våt vei, men i det store bildet er grep viktigst for meg og Nokian er solid på glatt (snø+is) og ikke langt unna på våt vei.
 3. Man ser jo type biler som engelske taxier og veteranbiler kjøre rundt, med høyrestilt ratt så ser ikke noen grunn til at det skal være til hinder, så lenge bilen er i stand innenfor kravene og avgifter betalt. Problemet med mange Skylines er at de ofte er består av en del tredjeparts deler som uoriginal eksos, motordeler, er tunet, etc. som ikke har de riktige dokumentene eller er lovlig for norske veier. Når man førstegangsregistrerer biler skal deler være originalt, om ikke skal det være dokumentert godkjente for vei og innenfor støy-, effekt- og utslippskrav.
 4. Bruk plasti dip eller gummilakk fra biltema. Spray på noen gode lag, så kan du enkelt rive det av senere. Ingen tegn til tukling dersom den på inn på service.
 5. Nei, det vet jeg. Og sannsynligheten er lav, men jo fler som klager så vil det forhåpentligvis kunne skje noen endringer og justeringer fra deres side. Dersom ingen klager vil de ikke gjøre noe. Kanskje min ene tilbakemelding ikke gjør stor forskjell, men om det blir mange nok så må de nok melde det inn. Da blir nok en snakkis internt og kanskje personer høyere opp i systemet vil gjøre noen tiltak.
 6. Fikk nettopp opp at netonnet hadde på lager. Men rakk ikke fullføre betaling før det var tomt. Prøvde å betale maks 15 sekunder etter varsel fra Distill..
 7. Er det noen negative sider ved å la Distill sjekke hver 5 sekund ellr 10 sekund? Hyppigere eller ikke? Er det noe minimum for at verktøyet skal fungere optimalt når det kjøres lokalt?
 8. Hei! Lurer på om noen tilfeldigvis kan hjelpe meg bestemme meg.. Vi har i dag Klipsch RSB-14, lydplanke med sub. Jeg er fornøyd med lyden, men jeg er dr*ttlei en fjernkontroll som må siktes på millimeteren, kun 1 av 3 HDMI-innganger som virker (ikke at jeg bruke mer enn én, kunne klart meg uten), mister stadig kobling mot telefoner og et slit å holde på nett. Kort fortalt misfornøyd med alt annet en lyden. Derfor vurderer jeg å bytte ut og har hørt my bra om Sonos Arc, jeg er dog usikker på mangelen på en ekstern SW vil gjøre lyden litt tynn for min smak. Sonos Sub koster jo nesten like mye som planken, så det vil ikke være aktuelt før om en god stund. Er det noen som kan sammenlikne dette? Eventuelt fortelle om sine erfaringer med Sonos Arc uten bruk av SW? Planken skal fylle en leilighetsstue, så ikke et altfor stort rom. Brukes til film, spill og musikk. Alt av tips og råd tas imot med takk!
 9. Hei. Er det noen som har erfaringer med billakkeringsverksteder i Oslo-området? Rundt Drammen-Hønefoss er også aktuelt. Jeg har en bil med en del små riper etter steinsprut, noe jeg ikke vet hva er med ser ut som kråkeføtter (en drøss), og noen litt større riper her og der. Bilen er svart, men ripene er hvite (så antagelig gjennomklarlakken?), men de fleste kjennes ikke dype ut. Jeg trenger derfor et lakkeringsverksted til å rette opp i så mange av disse som mulig, til en ok pris. Bilen er en en amerikaner/sommerbil, altså en bil jeg ikke ønsker et slett resultat på med fargeforskjeller, og det hele! Derfor etterspør jeg om noen har noen erfaringer de vil dele med meg? Jeg har kikket på Bilkosmetikk AS, men tar gjerne i mot råd og anbefalinger av andre eller disse. På forhånd, takk!
 10. Eventuelt kjøpe gummilakk/plastidip. Undervurdert produkt til slikt. 150-160,- for en boks, når du er lei fargen eller vil prøve ny, bare riv det av og dekselet er som nytt under.
×
×
 • Create New...