Gå til innhold

Overvåkningskamera over nettverk


Anbefalte innlegg

Skal sette opp et utendørs overvåkingskamera for overvåkning av havnen, der vår bedrift holder til, planen var at vi skal kunne se når båtene som skal i servicekaia vår legger til. distansen fra der kameraet skal stå er ca 40 meter.

så vi trenger litt kvalitet på bildene. tilkoblingen til nettverket er via kabel eller trådløs. tanken er også at man har tilgang via web for å se bildene live.

 

Er vel også en del lover og regler rundt dette, er dette noe man må søke om å få tillatelse til?

 

så hvis noen vet en bra løsning så kom gjerne med forslag. på forhånd takk! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Me bruker Vivotek over heile bedriften og di funker fett. Med litt IT kunskap kan eg lett gjere det tilgjengelig over internett men me har valgt å ikkje gjere dette pga sikkerhet.

Godt valg. Sikkerheten til slike kameraer, både de for privatpersoner og bedrifter, er kjent for å være elendig. Skal det gjøres tilgjengelig over Internett anbefaler jeg å kombinere sikkerhetsfunksjonene til kameraene med VPN så de i det minste ikke eksponeres direkte.

 

Endret av Horrorbyte
Lenke til kommentar

Vi bruker 2 stk Vivotek kamera og et Cotier PTZ kamera. Disse er lagt til i Blue Iris som er er kameraprogram som støtter forskjellige produsenter. Programmet har webserver slik at du slipper å ha selve kameraet åpent mot nettet. Programmet har og opptaksfunsjon når det er bevegelse i kamerasonen. Er anbefalt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...