Gå til innhold

Hvor kan jeg lære mer om windows-servere?


Anbefalte innlegg

Jeg har nylig satt opp en server med 2012 R2 Essentials. Med essentials settes det automatisk opp domener, noe ewbserver-greier og diverse. SÅ jeg vil gjerne lære meg litt mer om Domenerer, AD, webservices i windows-server-sammenheng, hvordan det fungerer og hva det har å si. Jeg trenger nok ikke å bli en kjempeekspert, men det er fint å skjønne hvordan ting henger sammen på ett litt grunnleggende nivå.

 

Så er det noen som har tips til noen youtube-vidoer, nettsider, webinars, bøker eller annet der jeg kan lære meg litt?

 

AtW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://channel9.msdn.com/

http://technet.microsoft.com/en-US/

http://technet.microsoft.com/nb-no/

 

Den første har mye videoer om Microsoftteknologi. Technet er Microsofts portal for alt av produkter. Wikis, Virtual Labs for utprøving av produkter uten å installere lokalt, dokumentasjon for produktene (TechNet Library) ++

 

http://www.microsoftvirtualacademy.com/ebooks har også mye info, blant annet gratis ebooks om diverse produkter (også WinSrv 2012 R2.)

 

http://www.microsoft.com/en-us/search/DownloadResults.aspx?q=windows%20server%202012%20r2 - Microsoft downloads med filter på WinSrv 2012R2, du finner diverse dokumentasjon, vest å sjekke ut.

Lenke til kommentar

Disse folkene skriver mye om servere med fokus på entusiast- og hjemme-markedet; ikke så mye enterprise-fokusert: http://www.wegotserved.com/2014/03/26/using-windows-server-2012-r2-essentials/

De har gitt ut bok til GBP15: http://store.wegotserved.com/collections/windows-server-2012-essentials/products/using-windows-server-2012-r2-essentials - men jeg vet ikke hvor godt den besvarer dine spørsmål.

(Jeg har den hjemme, men jeg skal ikke påstå at jeg vet så mye om hva som står i den ..)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...