Gå til innhold

Dette mener vi om Windows Phone 8.1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Dette er tull. En hver kan gjøre en hvilken som helst bil penere enn det den er orginalt. Jeg kan få en stygg bil om til å se meget pen ut.


Android er en stock Ferrari F430, men jeg kan piffe den skikkelig opp med bedre styling og ytelse med å kjøpe et Novitec Rosso styling sett og performance kit. Denne her er jo et eksempel.


Den var stygg

 

Smak og behag, for å si det enkelt. Det jeg piffer opp til noe jeg synes ser pent ut kan være noe du synes ser snørrstygt ut. Så poenget mitt var heller at noen kan mene at en sminket gris alltid vil være stygg mens andre mener at en sminket gris vil se skikkelig bra ut.

Endret av Vindicator
Lenke til kommentar

 

"Smak og behag, for å si det enkelt. Det jeg piffer opp til noe jeg synes ser pent ut kan være noe du synes ser snørrstygt ut. Så poenget mitt var heller at noen kan mene at en sminket gris alltid vil være stygg mens andre mener at en sminket gris vil se skikkelig bra ut."

 

Svar til Vindicator:

Det var også mitt poeng med min noe ironiske kommentar!

Endret av brannmesterrune
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Synes ikke Action Center er så himla viktig, men kanskje har jeg ikke nok apper som publiserer innhold dit, som ikke finnes på startskjermen.

 

Nå er det liksom et ikon som viser at det ligger varsler der, men når jeg åpner ser jeg at det ligger diverse e-postvarsler etc, men det visste jeg allerede da jeg får indikasjon dette gjennom live tiles etc. Dette gjelder stort sett alle apper jeg har interesse av å få varslinger fra. Sånn sett har vi jo hatt varslingssenter lenge, til dels.

 

Misforstå meg rett, det er kjekt å ha, men det har aldri vært noen deal breaker for min del.

 

Den største negative endringen, og den eneste egentlig, er at spill er flyttet ut fra Game Hub. WTF? Før lå spillene for seg selv der inne, med de tre sist brukte på en hurtigstart meny på toppen. Genialt, og noe av det jeg savner mest på RT/W8. Spesielt kjekt for de av oss som har mer enn fire spill. Jeg ville ha denne på RT, ikke fjerne den fra WP...

 

Nå må jeg tråle applikasjonslisten på leting etter spillene. Dette blir jo bare mer rot. Kan lage mapper, men det er bare hassel å holde disse oppdatert.

Spillhubben er oppdatert, så alle spillene dine skal ligge der inne. De ligger likevel i appmenyen, til noen sin glede og andre sin forargelse.

 

Om spillhubben din ikke er oppdatert, åpne Store - innstillinger - "se etter oppdateringer". Deretter kan du gå tilbake, trykke på nedlastinger - logg for å se når den senest ble oppdatert.

 

Var inne å kikket nå, og sannelig ligger det spill der. Så da har det nok kommet en oppdatering jeg ikke har fått med meg. Nice.

 

Viser ikke lenger siste tre spilte spill, men ok, jeg er fornøyd.

 

Da er antall negative ting nede i null, selv om jeg personlig kunne tenke meg muligheten til å fjerne spillene fra applikasjonslisten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser dere har fjernet Spotify på listen over apps dere mener mangler, og har nå lagt til Instagram i stedet.

Instagram er også tilgjengelig på Windows Phone 8......

(Ja den offisielle versjonen)

"Apputvalget begynner også å bli brukbart, selv om det fremdeles er en del som mangler, for eksempel Sonos, Logitech Alert og Instagram"

 

Største problemet med Amobils (les Hr. Swang) tester av Windows Phone, er at de (igjen Hr. Swang) overhodet ikke snøring på WP. Jeg tror ikke jeg har lest en eneste anmeldelse av WP av han hvor det ikke er direkte feil i artikkelene. Virker som om han er så androidifisert at det må skrives noe negativt uavhengig om det er rett eller galt. Viktigste er at noe er negativt slik at lesere som leser artikkelen avstår fra et kjøp :D

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt hvor Amobil i det hele tatt gidder å skrive om Windows Phone. Det er åpenbart artkikellforfatteren har lite kunnskap om systemet og ikke prøver å tilegne seg det heller.

 

Spotify for Windows Phone ble lansert i november 2011. Litt rart at redaksjonen ikke har fått med seg det enda. Det er også mer en et halvt år siden Instagram ble lansert for Windows Phone (nov 2013), er et søk i Store mye å be om før man konkluderer med at appen ikke finnes?

 

Så lenge du bruker den siste versjon Facebook-appen er det heller ikke noe problem med varslingssenter/Facebook-appen. Med tanke på at 8.1 ikke er offentlig tilgjengelig enda bør det ikke være noe stort irritasjonsmoment å laste ned oppdateringene fra Windows Store etter oppgraderingen til 8.1. Det ville løst hele problemet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har hatt WP 8.1 i ca 1 uke nå.

Her er det MYE nytt og mye moro. :)

Såklart er det alltid noe og sette fingeren på, men det er bare bagateller for min del.

Veldig mye av kritikken i artikkelen stemmer ikke, må bare prøve bitelitt

Om UI`et er stygt kommer ann på øyet som ser.

Jeg liker det, og nå kan det bli enda mer personlig :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det sies at Instagram ikke finnes for WP. Det er feil. Offisiell WP app finnes. Dårlig oppdatert journalist her. Her er noen ting jeg liker veldig godt med 8.1: Viktigste innstillinger tilgjengelig fra Actioncenter, gjennomsiktige tiles, den nye kalenderen, ord og skriveutløsnende emoetikons (skriver f.eks. ordet glad får du symbolet ? ), søkbare sms, søkbart innhold på tlf generelt alla iOS, automatisk stille modus etter mange kriteier, live tiles av facebookgrupper du følger eller nettsider. Et webkamera vil f.eks. oppdateres jevnlig på en time. Fortsatt liker jeg WPs hun og time tankegang. Det er en genial og enkel måte å skape oversikt. Jeg mener at 8.1 setter WP på høyde med andre os. Selv om 8.1 har et og annet rusk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

En av de aller mest geniale tingene jeg oppdaget med WP, er timestamping av meldinger. Nå kan det hende at dette fungerer slik på andre telefoner og, det vet jeg ingenting om, men likte det uansett.

 

Nå sitter jeg i utlandet, og meldinger jeg får er datert fra avsender, slik at jeg kan se lokalt tid når meldingen er sendt. Ganske praktisk.

 

..nå er jeg på WP 7.5 da og ikke 8.1, men regner da med det fortsatt virker sånn?

Lenke til kommentar

Med mindre det er en trocerdig hallusinasjon, har jeg Spotify på min WP8. Hatt det siden dag én.

 

Korrekt, både Spotify og Wimp har vært tilgjengelig leeenge.

Instagram er, som andre her påpeker, også tilgjengelig. Finnes også som en god uoffisiell app (6tag), samme som f.eks Snapchat (6snap) og Vine (6sec). Finnes flere uoffisielle, men personlig liker jeg hva utvikleren av disse 3 har laget.

Endret av Terminal
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Styggere UI enn WP skal du lete lenge etter..

 

Svært objektivt vinkling av deg, må jeg innrømme ;)

 

Jeg er av annen oppfatning. Liker bedre UI'en på min WP8 enn min iPod Touch. Forrige telefon var Android, men UI'en der er det så lett å endre på (som andre allerede har nevnt), at det blir litt anerledes når det gjelder det Hva angår stock Android UI, så liker jeg fortsatt WP8 bedre. Gleder meg til å teste ut Ubuntu på mobil en gang :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har nå brukt WP8.1 en liten stund, og jeg må innrømme noe:

Jeg er imponert!!

 

Først og fremst flyter alt mye smoothere på telefonen, og den oppleves mye raskere!

 

I tillegg er den innebygde oversikten over databruk helt fabelaktig. Samsung Ativ S'en min har aldri vært en større fryd å bruke! Tar meg selv i å smile av hvor godt jeg liker 8.1. Så vet dere det også.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...