Gå til innhold

Lurer du på hva en sang heter? Spør her.


Simen1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Heisann =) leiter etter en sang som går mye på P4 om dagen men har ikke fått med meg navnet på artisten.. " HAN " synger noe med let it go.. let it go now store deler av sangen..

 

MVH

MR.

Siden låten er godt over et år gammel er det merkelig om den ligger på tung rotasjon, men Magnus Eliassen - Lois Is Happy?

Lenke til kommentar

Nå har jeg brukt alle tenkelige og utenkelige søkesider for å finne ut hva denne sangen heter, men nå er jeg lei, så jeg håper noen av de store oraklene her har svaret.

 

Sangen jeg leter etter har vært brukt som theme til / laget til enten OL, VM eller WC i ski en gang på sent 80 - tidlig 90-tall.

Refrenget inneholder teksten: "One goal(gold), on the top of the mountain, one goal(gold) to be number one, one goal(gold) ... ..."

Hjernen min har stilt seg inn på at det er Europe som har den, men det stemmer antagelig ikke. Jeg har ihverfall ikke klart å finne den noe sted hvor deres sanger er listet.

 

Er det noen som har en anelse om hva denne sangen heter og hvem som synger den?

Lenke til kommentar

Fant ikke noe eget emne for dette, så jeg tar sjansen her blant de observante og google-flinke! :)

 

Jeg er på jakt etter et bilde eller videoklipp av en mann på motorsykkel som kjører forbi en annen og flasher et "V for victory"-tegn bak på ryggen. (kan også være en 'two-finger salute' for bl.a "up yours")

 

Jeg vet Valentino Rossi har gjort det samme i det siste, men den jeg er på jakt etter er fra noe jeg regner med er 80-tallet, kanskje et Isle of Man TT-løp. Jeg mistenker Joey Dunlop for å være mannen, men dette er ikke sikkert.

 

Noen som kan hjelpe?

Endret av EverythingApe
Lenke til kommentar

Sitter her med totalt hjernteppe. Leter etter en typisk jamba-sang, bare at den er litt eldre. Følgende frase husker jeg: "skipari dari da dodo, diba diba do". Med smurfestemme/ chipmunk. Tenkte først på Cartoons, men tror ikke det er dem heller. Noen som kan hjelpe?

 

takker for svar

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...