Gå til innhold

Post Freakfacts om deg selv!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Startet vendetta mot en Nordkoreansk ninjamus på loftet hvor kampen holdt intenst på i en uke. Snublebluss, sporsand, piggtråd, fotsnarer, live IR-overvåkning og diverse andre hjemmelagde feller inspirert av SAW filmene. Etter en uke klarte den ikke lure meg mer og alarmen jomet i leiligheten og han hang dinglende fra taket etter en fot.
Litt hyggelig freakfacts fra meg for en gang skyld

Lenke til kommentar

Jeg er ute av stand til å ta vekk plastfilmen som kommer med nye produkter med mindre jeg har en erstatning. Dette går selvfølgelig noe an på hva det er snakk om, men for eksempel så sitter jeg med et (da jeg kjøpte det) priskraftig sett hodetelefoner på ørene. Med plastikken på, for 6 måneden på rad. Ikke pokker om noe skal ripes her i gården!

Lenke til kommentar

Der jeg er nå er det ikke oppvaskmaskin, og freak som jeg er så gidder jeg heller ikke vaske opp. Nå trengte jeg en ildfast form, og da dekket jeg innsiden med aluminiumsfolie så jeg slipper å vaske den etterpå. Toppen av latskap :) Ellers går det i engangstallerkner, plastbestikk og plastkopper. Griser bare til de tingene jeg absolutt må grise til for å overleve :p

Lenke til kommentar

Nja, njo, skeptisk. Må begynne å herje med vannrørene og flytte en lysarmatur og mye styr for å få det til, men så lenge man bare tar det etter hvert istedenfor å la det hope seg opp og tørke inn så går det greit. Det er der engangsopplegget kommer inn i bildet og hjelper til :)

Lenke til kommentar

Ja...til barnebursdager..jeg bare bruker samme tallerken og bestikk hele tiden, skyller og sveiper av dem etter hvert måltid. No sweat, og ingenting samler seg opp i kummen.

 

Du burde skrive den store hybelboken for dem som akkurat har flyttet hjemmefra :)

Det må jo være et marked for en slik bok.

Lenke til kommentar

Det kommer jo helt an på hva man lager seg av mat. Med mindre man steker grandis og bare bruker emballasjen som fat, så blir det gjerne til at man skitner til noen panner, en visp, stekespade, ildfast form, skjærebrett og andre ting. Da er det greit å kunne vaske bare det som må vaskes fordi det ikke kan skaffes i engangsutgave. Så kan man kaste alt det andre. :)

Lenke til kommentar

Jeg plukker smågodt i partall.

Det er jo den eneste måten å gjøre det.

Jeg må også tygge saltstenger like mange ganger på hver side av munnen.

Unngår å tråkke på kumlokk, men om jeg tråkker på et MÅ jeg tråkke på det med den andre foten også slik at det ikke blir skjeivt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...