Gå til innhold

Kamptråd: Southampton v Liverpool


YNWA32

Anbefalte innlegg

Southampton v Liverpool

St.Mary`s Stadium

Lørdag 1.mars kl.18.30 (Tv2 Sport Premium)

 

 

nrph.png VS 4jb4.png

 

Forrige møte denne sesongen var på Anfield og Southampton dro det lengste strådet med 1-0 seieren. Signert Dejan Lovren. Forrige møte på St.Mary`s endte 3-1 til Southampton etter mål av Lambert, Schneiderlin og Rodriguez. Liverpool`s mål ble scoret av Coutinho.

Siste 4 møter på St`Mary`s: 3-0-1

 

Southampton har tapt sine siste to kamper, laget fra sør har kommet inn på feil spor etter en flott start på sesongen. Laget til Mauricio Pochettino var lenge med i kampen om 4.plassen i ligaen. Nå ser det ut som det blir en tøff kamp om å klare Europa League som utvilsomt må ha vært en målsettning etter den gode starten. Dog er det fortsatt en god prestasjon å ligge der de gjør med tanke på kvaliteten i stallen. Saint`s siste 6 hjemmekamper: 3-2-1

Liverpool har på sin side hatt en positiv start på 2014. Med resultater som går de rødes vei kan laget til Brendan Rodgers for alvor melde seg på i kampen om de tre øverste plassene på tabellen. Dog har det vært mye rusk i forsvaret i det siste, tabber av både Agger, Skrtel og Toure har gitt baklengsmål. Fremover er det ikke mye å utsette på Gerrard, Henderson og de tre S`ene som har levert gode presatsjoner. Coutinho på midten har også våknet opp etter en litt svak periode. Liverpool`s siste 6 bortekamper: 3-1-2

 

Forrige helgs lagoppstillinger:

Saints (4-2-3-1):
Boruc
Chambers – Yoshida – Fonte – Shaw
Cork – Schneiderlin
Rodriguez – Lallana – Davis
Lambert

Kommentar: Jos Hooiveld og Victor Wanyama er fortsatt veldig tilsomme for denne kampen. Dog kan Southampton få inn Dejan Lovren og Gaston Ramirez som er på vei tilbake fra skader. Disse kan potensielt gå rett inn i startelleveren.

 

Pool (4-3-3):

Mignolet
Johnson - Agger - Skrtel - Flanaghan
Henderson - Gerrard - Coutinho
Sterling - Sturridge - Suarez

Kommentar: Allen hadde et godt innhopp mot Swansea og kan få en sjanse fra start. Sakho og Lucas Leiva er tilbake i trening. Franskmannen kan bli inkludert i troppen mot Saints. Leiva er foreløpig uaktuell for en matchtropp etter ryktene fra Melwood.

De største spørsmålene med tanke på lagoppstilling er hvor mange bytter hjemmelagets manager gjør med tanke på det kjedlige 3-1 tapet borte mot West Ham. Samt hvordan Brendan Rodgers skal tette igjen forsvaret etter forestillingen hjemme mot Swansea der Mignolet måtte plukke tre baller ut av nettet. Joe Allen hadde et meget godt innhopp og kan være mannen som skal gi laget mer defensiv ballast. Men hvem går da ut fra midtbanen?

Endret av YNWA32
  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Southampton have won four of their five Premier League games against Liverpool at St Mary’s (L1), including the last three in a row.

 

Liverpool har denne sesongen halvsesongen

*Slått Stoke på Britania for første gang

*Slått toppet Swansea-lag for første gang

*Vist viljestyrke å kommet tilbake og vunnet når vi først har ligget under mot Fulham for første gang i sesongen.

 

Jeg tror vi slår Soton i morgen, selv om det lukter uavgjortresultat på lang lang vei.

Lenke til kommentar

Hver eneste kamp fremover er en liten "finale", must win i samtlige om vi skal karre oss lengre opp enn 4.plassen. Derfor håper jeg vi ser minimalt av Allen, selv om han hadde 2-3 gode innvolveringer i forrige kamp står minnene friskt i hodet fortsatt om hans tidligere prestasjoner. Og det han har vist så langt har vært latterlig middelmådig, kan heller få noen minutter på tampen når vi forhåpentligvis leder med et par mål.

Btw, når er enrique tilbake? Savner den mannen i form.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...