Gå til innhold

Smakebit av min nye låt: Tender Is The Night


Anbefalte innlegg

Hei alle nydelig mennesker!

Etter en lengre periode uten produsering, nesten ett år siden sist, har jeg endelig funnet motivasjon til å starte opp igjen. I den forbindelse har jeg et prosjekt, en låt, som er under produsering. Denne låta startet jeg på tidlig i januar og planen er at den skal slippes før sommeren er her. Når det er sagt, så tenkte jeg det var på tide å legge ut en smakebit (preview) på soundcloud for å få noe feedback. Så om du har tid, lyst og energi stikk gjerne innom soundcloud kontoen å gi låta et lytt.

Linken er her: https://soundcloud.com/steean_music/...r-is-the-night

Som tidligere nevnt er låta fortsatt under produsering og det er mye som skal endres før den slippes. Blant annet har jeg ikke gjort noe mastering på den, og det er en god del komponenter som kanskje eller bør fjernes. Men uansett stikk gjerne innom soundcloud kontoen å gi en kommentar.

Har du tips, idéer eller kommentarer skrive de gjerne her eller på soundcloud. Eventuelle andre spørsmål kan sendes til: [email protected]

Takk!

Stian
Twitter: https://twitter.com/SteeanMusic

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Likte "hakkestemmen". Men, som trance-hode hadde jeg ønsket at hakkestemmen skulle fortsette i samme stil ved "droppet" (ved 1:30) som slik den gikk i starten, og med bassrytme i bakgrunnen i takt med stemmen. Men det blir kanskje litt for "rent" og ikke den retningen du ønsker å ta låta i.

Usikker på om jeg i det hele tatt fikk fram hva jeg mente nå.

Lenke til kommentar

Takk for feedback Ayb og Evelen.

Ja, det er mye som kan endres i låta. Dette er et råformat som er langt i fra ferdig. Vurderer om jeg skal endre hele starten også. Kanskje ha noe melodi som kan bygges opp til en drop. Men igjen takk for feedback'en, hjelper å få synspunkter fra flere.

Når det gjelder den "hakkestemmen" og "droppet" så synes jeg det er et godt tips, Ayb. I mitt hode var ideen at jeg skulle ta det litt ned (for at det ikke skulle bli masete) for å bygge igjen. Men kanskje jeg skal fortsette i samme stil. Dette er uansett noe som må prøves ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...