Gå til innhold

Merkelige kombinasjoner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bringebærsyltetøy og brunost. Dette er dessverre ganske utbredt blant personer med disfunksjonelle smakssanser.

 

Dette trodde jeg var helt vanlig? Uansett noe av det bedre man kan ha på brødskiva.

 

Jeg vil slå et slag for sennep og brunost. Slettes ikke dumt!

  • Liker 2
Skrevet

 

Leverpostei, hvitost og litt grillkrydder. Alle blir sjokkert når jeg anbefaler det.

Denne var ny for meg, men høres god ut. Skal testes sporenstreks!

 

På brød, selvfølgelig.
Skrevet

Har du noe mat som vanelige folk ville synes er merkelige kombinasjoner, som f.eks fiskepinner med vaniljesaus, eller sjokade og hvitost på samme skive.

Nugatti og gulost er jo en klassiker! Jeg topper den gjerne med sylteagurk og grov pepper. Digg!

  • Liker 1
Skrevet

Majones... Spiser det meste med majones. Pizza, pølse, chips (pommes frites), fiskekaker, fiskepinner, lasagne, hamburger, biff, snitzel, bakt potet, osv osv.

 

Har du bodd i Nederland? Landet er overfylt med majones og jeg er helt enig med deg, det kan brukes på alt! Der har de majones på McDonalds. Merkelig at vi ikke har det her.

Skrevet

På mcdonalds i Nederland så får man spørsmål om man vil ha majones eller ketchup, de har vel begynt med det i andre land også, har opplevd det i tyskland også.

 

Men jeg er ikke en kretiv sjel så det rareste jeg kan komme på er dressing til pommez fritz, men det er vel nokså normalt?

Skrevet

Majones som i norsk majones, eller majones som i en saus?

Mange land er jo "mayo" mer en saus en som "norsk" majones.

Smakte aldri selv men den kommer i en liten pose som ketchupen, og ser vel helt lik ut som den norske både på farge og konsistens

Skrevet

Jeg foretrekker ballonger med p-piller blandet med saltvann, det er også godt å putte en penn på toppen for og få den gode friske plastikk og blekk-smaken. MMMMM får vann i munnen av å tenke på det.

Skrevet

Majones som i norsk majones, eller majones som i en saus?

Mange land er jo "mayo" mer en saus en som "norsk" majones.

Har smakt. Var omtrent samme konsistensen som "norsk majones" men er litt søtere i smaken. Men det kan jo være fordi vi hadde en nederlandsk lærer som lagde dette til oss, og at hun lagde det på en annen måte.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...