Gå til innhold

Nye stillegående vifter - tips?


BareGjest

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Vurderer å bytte ut 3 stk. kabinett vifter, og må ha noen nye som først og fremst bør være så stille som mulig. Ser det ligger utrolig mye ute på komplett.no, og ander virkelig ikke hva jeg skal velge. Husker ikke om det er 92 eller 120mm, kabinett er vel ofte 92?

 

Klokker ikke idag, men vurderer innkjøp av H80i over tid, og da er det kanskje greit at viftene samtidig klarer å dra så mye luft gjennom som mulig. Har viftestyring, så det holder vel med 3-pins vifter.

 

Tips?

Endret av BareGjest
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husker faktisk i farten ikke hvilket kabinett jeg har, er vel et eldre et så jeg lurer på om jeg bare skal poste et bilde. Skal også få sjekket om det er 3 eller 4 pins kobling til viftestyring, regner egentlig med at det er 4?

 

Nanoxia viftene finner jeg bare på techbay.no, som er ukjent for meg. Ser den også bare kommer i grønt, jeg er ikke så fin på det men det hadde vært greit med noe mer nøytralt.

 

Noiseblocker ser jeg flere har nevnt, men de stilleste viftene deres har også veldig lav RPM. Tenkte jeg samtidig skulle montere støvfilter, vet ikke hvor mye det har å si for effekten til vifta?

Lenke til kommentar

Hei igjen,

 

Etter litt googling så står det egentlig mellom to vifter, en dyr og en rimelig.

 

Den dyre er en Noiseblocker b12-2, virker som om den allround får veldig gode tilbakemeldinger hva lydnivå versus performance angår. Vakker liten sak, men den koster rundt 200,-

http://techbay.no/product.html/noiseblocker-vifte-eloop-b12-2-120x25?category_id=93

 

Det andre alternativet er en Corsair SP120, som akkurat nå koster ca 90,- på komplett.no. Her er det primært prisen som gjør den til et godt alternativ, da den koster under halvparten av Noiseblocker. http://www.komplett.no/corsair-sp120-quiet-edt-120mm-vifte/756835

 

Kan også legge til at jeg vurderer Noiseblocker b12-3, denne er kraftigere enn b12-2 og støyer desto mer, men med grei viftestyring så tror jeg at den skal la seg temme greit når jeg ikke har bruk for høy luftsirkulasjon, samtidig som den kan flytte mye luft de gangene jeg har behov for det.

 

Noen meninger om dette? Noen her som kjenner til Noiseblocker viftene, og kan si noe om de ulike andre modellene de har. Eksempelvis Black Silent Pro serien?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...