Jump to content

PROuser

Medlemmer
 • Content Count

  1921
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

257 :)

About PROuser

 • Birthday 02/22/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk samme feil på søndag kveld. Har mistet nett 3 ganger i løpet av 8 dager. Prøvde å sjekke opp telia trådløst nett. Men fikk avslag med begrunnelse at det var enten bedre kablet linje tilgjengelig, eller dårlig dekning på trådløst. Har sjekket før, og da var det ikke kobber i bygget. Men telia fiberen gikk til mobilantenne på bygget. Da burde de vel kunne tilby tråløst når antenna er på bygget? Telenor svarte følgende i morges: Vi beklager at feilrettingen er forsinket, og gjør det vi kan for å få rettet feilen så snart som mulig. Hilsen Telenor Dette er en automatisk generert melding. Svar blir ikke behandlet.
 2. Har hatt telenor fiber bedrift nå i ca 4 mnd. Lørdag mistet vi signalet ca kl 11. Kritisk da vi har mye overvåking online. Ringte dem etter ca en time. De kunne ikke gjøre noe før mandag morgen, da teknikker ikke er på jobb på kvelder og i helger. Så de skulle ta tak i det mandag morgen. Nettet kom tilbake ca kl 11 på søndag, altså borte i ca 24 timer. Hørte ikke noe fra dem på mandag, men de har sikkert funnet ut at vi hadde fått nett igjen og bryr seg ikke mer om saken. Tirsdag kveld ca 19:55 forsvant nett igjen. Jeg kjørte opp dit, og samme type feil. Prøvde å restarte fiber modem, men bare 3 orange lys. Samme som på lørdag. Ringte igjen, men fikk samme svar. Ingen kan hjelpe på kveldstid og helligdager. Så jeg måtte prøve å ringe i morgen etter kl 8.. De på kveldene hadde ikke opplæring i tekniske ting.. Så totalt ubrukelige folk til sånt. Har alltid hatet telenor siste 20 år.. Fordi de er dyre, ubrukelige, og dårlig service. Men kun de som kunne levere fiber på denne adressen.. Så ingen andre valg. Men vi må finne bedre løsning, da vi er avhengig av online overvåking. Hva kan gjøres?? Kan risikere hele påsken uten nett... siden de ikke kan fikse det da hvis det oppstår noe. Spurte dem om alltid på nett garantien.. men det gjaldt bare om man hadde telenor mobil, så de kunne gi meg noe gratis mobilpakke!! Men her er dårlig telenordekning på mobil, og dobbel pris på abbonnement.. Så det er uaktuelt.
 3. Kommer ann på bremseklossene.. Noen ganger kan man se rust ytterst på skivene, fordi klossene ikke tar helt ut.
 4. Hei Kan skaffe Gjengestag med UNF 1/4 20 gjenger som er 91,4cm langt til 100 kr stk. Elforzinket. Tar ca 3-4 dager å skaffe.
 5. Du kan fint bruke doranker, som blir som en mutter nede i betongen, og du kan da skru nedi boltene med forsenket hode som fulgte med. Enkelt og greit å få til.
 6. Så en ohmsk last er ikke temperaturavhengig?
 7. Vil tro den kan bruke litt ekstra når den er kald.. Ellers bør du sjekke om det er andre laster på kursen.
 8. Kan være det først må beregnes utløsningstid.. Men stort sett går det bra.Raskt for elektrikker, men viktig å oppgi nøyaktig hva som er fra før, så han får med riktig type, og slipper å kjøre å hente..
 9. Mulig å kjøpe det noen plass i norge? Heinz pommes frites sauce. Pleier å handle i Danmark. Men ikke så enkelt for tiden..
 10. Roterende varmegjenvinder har mange kanaler som luften går gjennom, og blir varmet opp av feks returluften, og deretter roterer hele filteret, så tilførselluften går gjennom de samme kanalene. Så om virus og bakterier bygger seg opp inne i kanalene, vil vel luften som kommer inn i huset føre med seg visse typer virus og bakterier igjen?
 11. Nesten alle tunnellrigger er elektriske, men de fleste andre gravere, hjullastere og dumpere går på diesel. Det skaper den dårlige luften. Foreløpig finnes minimalt elektriske erstatninger for disse. Da bare tunnellriggen går på kabel, som den ruller opp selv.
 12. Finnes det noe rimelig og enkel løsning for hastighetsregulator for en Permanent magnet dc motor med børster som er på 24v, og opp til 45 amp? Har tidligere brukt en Curtis 1210. Men de er ganske dyre. Noen enklere løsninger? skal styre en spindel på en dreiebenk, begge dreie-retninger, og variert hastighet..
 13. Strøm er Ampere. Hvor mye amper bruker de når de står på?
 14. Hei Umulig at en slik vannvarmer halverer strømforbruket. En vanlig tank bruker ca 9 amp på enfas. En gjennomstrømningsvarmer vil bruke 15-50 amp på enfas, ut fra effekt. Og det er det som avgjør hva slags sikring og kabel man må ha. Men antall Kwh pr år, kan nok reduseres en del. Men det er ikke strømmen, det er forbrukt energi. Ikke lett i eldre bygg å legge opp kraftige strømkabler til en slik vannvarmer. Og mange har ikke kapasitet heller på hovedsikring.
×
×
 • Create New...